HABERLER>SPOR
8 Ağustos 2023 Salı - 11:42

İzmir kulüplerinden dostluk buluşması

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 2023-2024 futbol sezonu öncesinde profesyonel liglerdeki İzmir kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve İzmir Spor Kulüpleri Briliği Vakfı'nın yönetimiyle bir araya geldi.

İzmir kulüplerinden dostluk buluşması

Dostluk ve centilmenlik teması ile gerçekleştirilen zirveye Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, TFF Ege Bölge Temsilcisi Sevgi Özdemir, İZVAK Başkan Yardımcısı Fatih Tanfer, Göztepe Sportif Direktörü Ali Dönmez, Altay Başkanı Ayhan Dündar, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor 1928 Başkan Vekili Kenan Tiyanşan, Menemen FK Başkanı Bilgin Tokul, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Bornova FK Başkanı Hüseyin OK, Aliağa FK Başkanı Kamil Önal ve Bergama Belediyespor Başkanı Ahmet Çoruhlu katıldı.

Dostluk buluşmasında kulüp başkanları tek tek söz alarak kendi kulüpleri, hedefleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Takımlarımızın arasında var olan dostluk ve dayanışmanın gelişmesi adına buluşmanın önemine vurgu yapan İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir’imiz 9 takım ile Türkiye profesyonel futbol liglerinde İstanbul’dan sonra en fazla temsilcisi olan şehir durumunda. Hep birlikte İzmir’imizi başarı ile temsil ediyorlar. Şehir olarak örnek bir iş birliği ve dayanışma içerisindeyiz. Sahada sportif anlamda rakip olan kulüplerimiz, saha dışında ebedi dost ve kardeş. Valimizin himayelerindeki dostluk buluşmasında bir araya gelerek bunu tekrar teyit etme fırsatı bulduk. Bize bu fırsatı verdiği ve bu ortamın oluşmasına destek olduğu için Sayın Valimize gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

İZMİR VALİSİ KÖŞGER: "HER BİRİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM"
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı konuşmada, "Bugün burada kulüp başkanlarımızın muhabbetle sohbet ediyor olmaları dahi başlı başına takdire şayandır. İzmir’e, futbola ve centilmenliğe yakışan budur" dedi.

Köşger, "Sezon başlıyor. Aramızda profesyonel lige yükselen yeni takımlarımız var. Öncelikle onlar olmak üzere yeni sezonda tüm kulüplere başarılar diliyorum. İZVAK başkanımızın söylediği gibi profesyonel liglerde sayı itibarı ile ikinciyiz. Nicelik olarak İzmir’imiz kendine yakışan yere gelmiş durumda. Nitelik olarak da gelişmeye devam etmeliyiz. Bunun için herkes üzerine düşeni yapacak. Emek ve çabalarınız için sağolun, varolun. Hep beraber daha güzel yerlere geleceğiz. Şehrimizin spor ve futbol geçmişinde çok büyük başarılar var. Çok köklü kulüplerimiz var. Hep beraber bu başarılara yenilerini ekleyeceğiz. Spor ve özellikle futbol, sadece futboldan ibaret  değil. Kendini aşan bir tarafı var. Gençlerimizi spor yoluyla iyiye, güzele, doğruya, vatan-millet sevgisine yönlendirmeli, kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız. Bu bakımdan çalışmalarınız çok kıymetli. Her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Dostluğunuz daim olsun. Güzel ve başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

 
Altınordu'ya altyapı takviyesi... 25 oyuncu altyapıdan!
 
Plajlarda 'trakonya' tehlikesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'ya altyapı takviyesi... 25 oyuncu altyapıdan!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edeceği yeni sezon öncesi dış transferde ...
İbrahim Kutluay'ın oğlu Real Madrid'e transfer oldu
İbrahim Kutluay'ın Anadolu Efes altyapısında oynayan oğlu Ömer Kutluay, ...
Altay işi sıkı tutacak!
Altay, 1'inci Lig'in ilk haftasında 14 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda ...
 
Göz-Göz umut vermedi!
Yeni sezonda 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefiyle iddialı bir kadro kuran ...
Karşıyaka'nın yeni hocası iddialı: Yerimiz Süper Lig!
TFF 3'üncü Lig'de yeni sezona Bolu kampında hazırlanan Karşıyaka'da teknik ...
İzmirli Parla sörfte tarih yazdı!
İzmir'de Emr Windsurf ve Yelken Spor Kulübü sporcusu Parla Kabasakal, ...
 
Altınordu'dan farklı prova!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, yeni sezon öncesi 3'üncü ...
Kadın Voleybol Milli Takımı Balkan ikincisi!
21 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, Bosna Hersek’in ev sahipliğinde ...
Milli Okçu Mete Gazoz, dünya şampiyonu!
Milli okçu Mete Gazoz, Almanya'da düzenlen Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva