HABERLER>POLİTİKA
29 Nisan 2023 Cumartesi - 12:01

İzmir’in 6’lı Masası’ndan Gündoğdu daveti!

Yarın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek miting öncesi İzmir’de bir araya gelen Millet İttifakı’nın temsilcileri mitinge çağrıda bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Soyer, MHP İl Başkanı Veysel Şahin’in mitinge ‘işçi taşınacak’ iddiasına da yanıt verdi.

İzmir’in 6’lı Masası’ndan Gündoğdu daveti!

Metehan UD/ EGEDESONSÖZ- Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Nisan Pazar günü saat 15.30’da Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitingde İzmirlilerle buluşacak. Millet İttifakı’nın tüm liderlerinin katılacağı İzmir mitingine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılarak İzmirlilere seslenecekler.

Miting öncesi CHP İzmir İl Başkanlığı binasında bir hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.  CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Egemen Pamukçu, Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yaşar Eroğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Serdar Faralyalı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer katıldı.

ASLANOĞLU: SES VER DEĞİŞTİR!
Toplantı sonrası il başkanları ve Başkan Soyer basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, hazırlıklar son aşamasına geldiğini belirterek “Dünden itibaren sahnemizde kurulmuş oldu. Yarın 15:30’da Gündoğdu Meydanı’nda ses ver, bayrak aç, değiştir. Türkiye’nin çiçeklerinde dağlar açsın” dedi.

SİVASLI: DÜĞÜN GİBİ OLACAK
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı da parti olarak tüm teşkilatları ile birlikte uzun zamandır bu mitingin hazırlandığını yaptıklarını ifade ederek “Tüm İzmirli hemşerilerimizi yarınki bu büyük düğünümüze davet ediyoruz. Bizler için düğün gibi olacak. 15 Mayıs’ın arifesini yaşayacağız. İzmir’den tüm Türkiye’ye mesaj vereceğiz. Bizler tüm halkımızı davet ediyoruz.” diye konuştu

PAMUKÇU: KAZANDIĞIMIZI GÖSTERECEĞİZ
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Egemen Pamukçu, yarın ki mitingin önemine değinerek şunları söyledi “Biz de DEVA Partisi olarak uzun zamandır böylesi bir hazırlığın içerisindeyiz. Yarın da kalabalık bir katılım sağlayacağız. Hep sahalarda söylüyoruz; Birleşe birleşe kazanacağız. Biz de yarın İzmir’den birleşe birleşe kazandığımızı hep beraber göstereceğiz.”.

EROĞLU: ZAFER YAKINDIR
Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yaşar Eroğlu da “Saadet Partisi olarak da biz bu mitingi çok önemsiyoruz. Bu seçimleri de çok önemsiyoruz. Onun için teşkilatlarımız bütün hazırlıklarını tamamlamış durumda. Mektuplarla, telefonlarla çağrılarda bulunduk. Genel başkanlarımızı konvoylarla karşılayacağız. Zafer çok yakındadır, tüm Türkiye’nin zaferi olacaktır” dedi.

BEZİRCİLİOĞLU: 15 MAYISIN İŞARET FİŞEĞİ
İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu da 6 tane vatanperver partinin ortak bir hedef için bir araya geldiğini hatırlatarak “15 Mayıs sabahı daha güzel bir Türkiye’ye, daha aydınlık bir Türkiye’ye, adaletin tecil edildiği bir Türkiye’ye, gençlerin hayal kurabildiği bir Türkiye’ye uyanmak için hep beraber bu yola çıktık. Yarın da bunu tüm Türkiye’ye haykıracağız. Gücümüzü ortaya koyacağız. 15 Mayıs sabahına da işaret fişeğimizi Gündoğdu’dan yakacağız.” ifadelerini kullandı.

FARALYALI: TAKIM KAPTANI CHP
Demokrat Parti İl Başkanı Serdar Faralyalı da “Başkanlarımızın söylediği bir ana tema var: Birleşerek kazanacağız. Birleşerek mücadele etmenin bugün bir örneğini burada gösteriyoruz. İnşallah sonucu da zafer olacak. Tunç Başkanımızın her toplantıda söylediği bir söz var ve benim de bu sloganlar arasında en sevdiğim slogan: 14 Mayıs’ta bir şey değişecek, her şey değişecek. Takım olarak mücadele ederek CHP, bizim takım kaptanımız oldu ama bize karşı tavırları ile aynı takımın oyuncusu olarak hissetmemizi ve yürekten çalışmamızı sağladı.” dedi.

SOYER: GELİNCİK TARLASINA ÇEVİRECEĞİZ
Gündoğdu için davet çağrısında bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Bütün İzmir’i davet ediyoruz. Çoluk çocuk bütün ailelerimizi, bütün İzmirlileri bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz. Gerçekten İzmir’den tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj vereceğimizi biliyoruz. Hep beraber bu coşkuyu yaşayalım. Gelincik tarlasına çevireceğiz” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in Kılıçdaorğlu’nun katılacağı mitingte belediye çalışanlarının katılımının zorunlu tutulduğunu ve yoklama yapılacağını iddiasına da yanıt veren Başkan Soyer “Öyle bir şey yok. Hayatımız boyunca yapmadık” dedi.

 
Bakan Ersoy’dan ‘Çeşme Projesi’ çıkışı: Siyasi yaklaşılmamalı!
 
Pınar Karşıyaka Bursa'ya konuk olacak
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CANAN 2 Mayıs 2023 Salı 16:27

İNCE GELİYOR

Yorumu oyla      2      3  
İNCE İNCE 2 Mayıs 2023 Salı 16:27

MEMLEKET GELİYOR

Yorumu oyla      2      3  
NAZAR 2 Mayıs 2023 Salı 16:26

OYUM ATATÜRKÇÜ MUHARREM İCEYE MESELE MEMLEKET......

Yorumu oyla      2      3  
memleket 2 Mayıs 2023 Salı 13:17

oyum muharrem ince ye memleket partisine

Yorumu oyla      3      3  
Düz vatandaş 29 Nisan 2023 Cumartesi 20:55

Bu çoklu gurub ile deve güreşi dahi seyredilmez,yazık olacak bu ülkeye bize kabak halkın kafasında patladı gitti...

Yorumu oyla      3      3  
Konak 29 Nisan 2023 Cumartesi 19:47

30 nisan pazar günü yapılacak mitinge umarım millet ittifak partileride AKP nin hazırlığı kadar hazırlanmış, AKP gibi tüm ege köylerinden minibüs otobüs kaldırıp gündoğduya taşırlar. İzmir ve kazaları yetmez.

Yorumu oyla      2      3  
Kentli 29 Nisan 2023 Cumartesi 17:18

Beyler,birilerinin sırtından mevki makam sahibi olacaklar,hepsi inançlı imanlı hâk hukuku bilenler buldunuz bir yatar koltuk gidin bakalım ne olacak göreceğiz ama CHP seçmeni size oy vermeyecektir...

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Ersoy’dan ‘Çeşme Projesi’ çıkışı: Siyasi yaklaşılmamalı!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme Projesi’nin İzmir için ...
CHP'li Kılıç’tan ‘Bayraktar’ çıkışı: AK Parti ve Cumhur İttifakı sıkıntıya girince…
Bayraktar’lar ile arasında yaşanan gerilimi değerlendiren Cumhuriyet Halk ...
Bayraktar CHP'li o vekil hakkında konuştu: Bize vurdu, 3'üncü oldu!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın BAYKAR'ın ASELSAN mühendislerini ...
 
ABD'de oy verme süreci bugün başlıyor
ABD'de, Türkiye'deki Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için 9 farklı ...
Erdoğan'dan Gündoğdu'da mesaj seli, Kılıçdaroğlu'na tepki: Sen İzmir'i çöpten, çukurdan çıkaramadın!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu ...
Sinan Oğan: Sessiz bir dip dalga yarattık
Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Bu defa cumhurbaşkanlığında, ...
 
Flaş! İzmir İktisat Kongresi binası açılışı iptal!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir programı kapsamında açılışını ...
'Savunma sanayisi milli bir meseledir'
Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Savunma ...
Çavuşoğlu: Sudan’dan bin 834 kişiyi tahliye ettik
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sudan'dan tahliyeler sürüyor. Bin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Hapse girer ama eve dönmezler!’
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva