HABERLER>GÜNCEL
18 Eylül 2013 Çarşamba - 08:56

İzmir'de sokak ortasında korkunç cinayet

Bornova’da bir süre önce evlenen bar işletmecisi 31 yaşındaki Erkan Kaya, sokak ortasında kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü. Başına ağır darbeler alan Kaya, kaldırıldığı hastanede öldü.

İzmir de sokak ortasında korkunç cinayet

İZMİR - Olay Küçük Park 166 Sokak'ta meydana geldi. Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan Bornova Küçük Park'ta 3 ayrı mekan işleten Erkan Kaya, işyerini kapattıktan sonra yakındaki bir arkadaşını ziyaret etti.

Binadan çıkan Kaya'nın yolu kimliği belirsiz 7- 8 kişi tarafından kesildi. Tekme ve yumruklarla saldıran bu kişiler Kaya'yı kanlar içinde bırakırken, başını bir vitrine defalarca vurdu. Bir süre sonra vitrin camı parçalandı. Saldırganlar, olay yerine yakın bir noktaya park ettikleri hafif ticari araca binerek kaçtı.



DEHŞETE TANIK OLDULAR
Kısa bir süre önce Betül Kaya ile hayatını birleştirdiği öğrenilen Kaya'nın uğradığı saldırıya, o sırada açık olan simit salonundaki gençler tanık oldu. Yaşadıkları dehşetle şoke olan gençler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen acil yardım ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu ağır yaralı Erkan Kaya, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya'nın ambulanstan indirilişi sırasında sağ kolunda eşinin fotoğrafı ve isminin yazılı olduğu dövme dikkati çekti. Tedaviye alınan Kaya, hastaneye götürülüşünden kısa bir süre sonra öldü. Kaya'nın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR
Vücudunun çeşitli yerlerinde kesik yaraları ve kırıklar bulunan Kaya'nın özellikle başına iki ve göğsüne aldığı bir darbe ile ağır yaralandığı kaydedildi. Kaya'nın, kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından netleşeceği kaydedildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken saldırganların kimliğiklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.



KESİCİ, DELİCİ ALET YARASI SAPTANDI
Bornova'da, sokak ortasında kimliği belirsiz kişilerin saldırısı sonucu ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede ölen bar işletmecisi 31 yaşındaki Erkan Kaya’ya otopsi yapıldı. İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopside, Kaya’nın göğsünde kesici ve delici alet yarası da tespit edilirken, ölümün de bu nedenle gerçekleştiği ortaya çıktı. Kaya’nın cenazesi, otopsi ardından Atatürk Mahallesi’ndeki Cemevi’ne götürüldü. Kaya’nın, Tunceli’de oturan ailesinin kente gelmesinin ardından toprağa verileceği kaydedildi.
 
EŞİ 8 AYLIK HAMİLEYMİŞ
Ölümüyle ailesini yasa boğan Kaya’nın, yaklaşık 1.5 yıl önce yaşamını birleştirdiği Betül Kaya’nın 8 aylık kız bebeğe hamile olduğu belirtildi. Kaya’nın, son dönemlerde eşinin hamile olması nedeniyle işyerinde gece geç saatlere kadar durmayıp evine gittiği, ilerleyen dönemde sahibi olduğu yeri satarak sakin bir hayatı seçmeyi planladığı ifade edildi. Eşinin ölümüyle sinir krizleri geçiren Betül Kaya’nın ise yakınları tarafından güçlük teskin edildiği vurgulandı.
 
SORUŞTURMA, GEÇEN HAFTAKİ KAVGA ÜZERİNDE
Kaya’nın öldürülmesiyle ilgili Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin kapsamlı soruşturmasını sürdürdüğü bildirildi. Kaya’nın sahibi olduğu işyerinin önündeki bir kavgayı ayırmak istediği, kendisine küfür edenlerden bazılarıyla tartışıp tokatladığı, "Biz sana gününü gösteririz" diye tehditler aldığı belirtildi. Kaya’nın müdahale ettiği bu gruptaki kişilerin, bugün, kendisini takip ettikleri, bir bölümünün apartman önünde beklediği, bir kısmının da merdiven altına gizlendiği, dışarı çıkmasıyla birlikte saldırdıkları ileri sürüldü. Saldırı sırasında, "Biz sana da gününü gösteririz demedik mi?" diye bağırışlar da duyulduğu görgü tanıkları tarafından ifade edildi.
 
Bu arada, Kaya’nın çalışanlarına, saldırıyı gerçekleştiren kişiler tarafından olaydan hemen sonra telefon açıldığı, "Patronunuzun sıfatını tanıyabildiniz mi” denildiği iddia edildi. Polisin, hem geçen haftaki kavga hem de bu telefonu arayan kişiler üzerinde yoğunlaştığı, kimliklerinin kısa sürede belirlenip gözaltı işlemlerinin başlayacağı da bildirildi. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
6 Kasım 2013 Çarşamba 12:05

Allah onun hakkını ala aynısı onların başına gele bunlar insan değil hayvan desem değil iblis korkak olmasalar 8 kişi bir kişiye arkadan vurmaz bu namussuzluk korkaklık Allah belalarını versin dilerim tez vakitte yakalanıp yüz mislini görsün onlar

Yorumu oyla      12      6  
suat 20 Eylül 2013 Cuma 13:35

bir kişiyi pusuya düşürüm 10 kişinin saldırması ve öldürücesine vurmalarını kınıyoruz ama daha önemli orada sivil polislerin olmasına rağmen bile olaya müdahale etmeyen polisleri daha çok kınıyoruz.buda demektirki kimsenin can güvenliği yok.yapanlar cezasını çeker inşallah

Yorumu oyla      17      5  
gül 19 Eylül 2013 Perşembe 23:26

bu cinayeti işleyen kişiler insan deyil hayvan demek isterim ama hayvanlara saygısızlık olur mekanın cenet olsun erkan kardeş allah ailene sabır versin

Yorumu oyla      15      5  
19 Eylül 2013 Perşembe 13:03

izmir de bir cok mekan ilegal yoldardan açılıyor bornova belediyesi olsun ibb olsun ensesi kalın olan insan lar belediyeleri kendi cıkarlarına göre kullanıyorlar istedi yerde istedigi mekan agırlıgyla açıyor bir cogu ruhsatsız ve işletme sahipleri sabıkalı

Yorumu oyla      17      8  
can pitbull 35 19 Eylül 2013 Perşembe 13:00

önceki kavgaada sahit oldum bu pusuyu attıranlar çok terbiyesiz insanlar allah erkan abiye rahmet eylesın o shotpub ve barfixin işletmecısıydı yaptıran bu olayı kürt bilmem kimin oglu

Yorumu oyla      15      5  
teksaslı 18 Eylül 2013 Çarşamba 15:18

küçükparkta her gün olay haberi alıyoruz, barların ruhsatı yok. evlerimizde güvenle oturamıyoruz hiç bir kere zabıta görmedik tüm kaldırımlar işgal altında belediye ne yapıyor bunla ilgili? hiç bir denetleme yok teksasa döndü burası iyice

Yorumu oyla      26      8  
SELİM 18 Eylül 2013 Çarşamba 14:07

MEGAKÖYLÜ İŞTE SAÇMA AMA 45 TANE BAR VAR ORTALAMA 46. AÇILSA YİNE FULL ÇEKİO

Yorumu oyla      25      8  
megaköylü 18 Eylül 2013 Çarşamba 12:22

bornovanın merkesinde bu barların olması kadar saçma bir şey yok bence.öğrenciler resmen sömürülüyor orada.

Yorumu oyla      24      8  
elif izmir 18 Eylül 2013 Çarşamba 11:42

küçükpark rembetiko bar işletmecisiydi

Yorumu oyla      17      7  
emre-izmir 18 Eylül 2013 Çarşamba 11:28

hangi barların işletmecisiydi bilen varsa oralardaki husumetlerden aydınlanır olay...

Yorumu oyla      18      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tümgeneralin oğluyla sevgilisine tüfekli pusu!
Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın oğlu Göktuğ Demir-aslan ile kız ...
İzmir'de kapı dehşeti: Kerem okuldan çıkarken...
Kemalpaşa’da okul bitimi evine gitmek üzerine dışarı çıkarken bahçedeki ...
Muş bu kez 5.1’le sallandı
Muş'ta pazartesi günü meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından ...
 
'Duran adam' Avrupa Parlamentosu ödülüne aday
Avrupa Parlamentosu'nun (AP) 1988 yılından itibaren insan haklarını ve ...
Martı Canıtın yazdı: #direnbody İzmir’de
Uluslararası üne sahip Human Body İzmir'e geldi. 21 Eylül - 17 Kasım tarihleri ...
Mordoğan’da Kurtuluş Günü’nde hortum kabusu!
İzmir’de gece boyu etkili olan fırtına sırasında oluşan hortum, Kurtuluş ...
 
Koru ailesinin acı günü: İzmir’de babaya veda…
Gazeteci yazar Fehmi Koru ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru'nun ...
Türkiye-Suriye sınırında yine facia: Çok sayıda ölü var
Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Suriye tarafı olan Bab el Hava’da bomba yüklü ...
Gaz kapsülüyle kör eden polise pes dedirten ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Gezi olaylarıyla ilgili yürütülen idari ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (1)
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İlk '4' madde neden rahatsız ediyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva