HABERLER>GÜNCEL
30 Temmuz 2023 Pazar - 23:48

İstediği ücreti alamayınca duvara yazı yazdı

Bolu'da bir boya ustası, dış cephesini boyadığı düğün salonundan istediği ücreti alamadığını iddia ederek gece yarısı salonun duvarlarına 'Emek ödenmedi' yazdı. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayında durumu anlatan boya ustası, düğün salonu sahibinin şikayeti üzerine polis merkezinde ifade verdi ve serbest kaldı.

İstediği ücreti alamayınca duvara yazı yazdı

Bolu'da, dış cephesini boyadığı düğün salonundan istediği ücreti alamadığını iddia eden boya ustası Sinan Dursun (44), gece yarısı salonun duvarlarına 'Emek ödenmedi' yazarken, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında, "Aşağı yukarı 30-50 bin lira arasında olan bir işten, küfür eder gibi 5 bin gibi para getirip, üstüne tehdit alıp, 5 bin lirayı aldım. Bu da kanıt olsun. Ben de bunu yaptım bu gece" dedi. Düğün salonu sahibinin şikayetçi olduğu Dursun, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest kaldı.

İSTEDİĞİ PARAYI ALAMADI
Bolu'da yaşayan Sinan Dursun, Aşağısoku Mahallesi'nde bir düğün salonunun dış cephesinin boyama işini aldı. 15 günlük çalışmanın ardından, düğün salonunun boya işini tamamlayan Sinan Dursun, iddiaya göre düğün salonu sahiplerinden istediği parayı alamadı.

30 BİN İSTEDİ, 5 BİN TEKLİF EDİLDİ
30-50 bin TL'lik bir ücret isteyen Dursun'a 5 bin TL teklif edildi. Kendisine teklif edilen paraya sinirlenen Dursun, dün gece saatlerinde, düğün salonuna giderek duvarlara kırmızı boya sürüp, karaladı. Boya ustası dursun ayrıca, düğün salonunun duvarına büyük harflerle, 'Emek ödenmedi' yazdı.

'EMEĞİMİN KARŞILIĞINI ALAMADIM'
Aynı anda sosyal medya üzerinden canlı yayın açan Dursun, "Geldim ben bu işi yaptım. Bu adamdan ne işin başında 1 lira para, ne işin ortasında 1 lira para ne işin sonunda 1 lira para, üstüne üstlük tehdit, parayı ödememezlik, ortada yazı yok, çizi yok. İspat edilecek bir durum yok. Ben de kendimi riske attım. Açık söylüyorum, emeğimin karşılığını alamadım. Alamadığımın üstüne çok kalem çektim. Sadece bu iş değil ama tehdit hiç almadım. Üstüne bir de tehdit. 'Bizim dediğimiz meblağa razı geleceksin' deyip, 3 kuruşluk iş gösterip, 5 kuruşluk iş yaptırıp, 'Sen 3 kuruşluk iş söyledin' deyip, 2 ortağın arasında, bir müdürün arasında oynamaktan 15 gündür sabrediyorum. Herhangi bir ödeme yapılmadı. Şaka gibi. Aşağı yukarı 30-50 bin lira arasında olan bir işten, küfür eder gibi 5 bin gibi para getirip, üstüne tehdit alıp, 5 bin lirayı aldım. Bu da kanıt olsun. Ben de bunu yaptım bu gece."

'SIRTIMDA 3 DEFA DERİ SOYULDU'
Çalışma şartının zor olduğunu belirten Dursun, "75 metre uzunluğundaki yeri, hiç ara vermeden, meslektaşlarım iyi bilir, ara vermeden bitirilmesi gereken bir cephe. Hak etmeselerdi bunu yapmazdım. Kimseye yapmadım. Bolu Merkez. Hiçbir boyacı sabahın altısında kalkıp gelip de bu cepheyi yapmaz. Gölge yok. Sıcakta kimse dışarıda duramazken, 15 gün alın teri döktüm. Sırtımda 3 defa deri soyuldu. Güneşin alnında. Bedava bir şey istemedim ifadelerini kullandı.

Düğün salonu sahibi olayın ardından Sinan Dursun'dan şikayetçi oldu. Dursun, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest kaldı. Düğün salonu sahipleri ise bugün yazının üzerini boyatarak kapattı. (DHA)

 
Dünya Yüzme Şampiyonası tarihinin madalya rekorunu kırdı
 
Metro ve tramvay kepenk indirdi... İzmir'de grev günü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kürekler konuştu... Hipodrom meydan muharebesi!
Buca ilçesinde bulunan Türkiye Jokey Kulübünün (TJK) Şirinyer Hipodromu ...
İzmir'de 24 düzensiz göçmen kurtarıldı
İzmir'in Dikili ilçesinde Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri ...
Çeşme’de koy ihalesine karşı insan zinciri: Kıyılar halkındır!
Çeşme’de ücretsiz halk plajlarından biri olan Gücücek Koyu’nun ihalaye ...
 
Raylara atladı… Seferler aksadı!
İZBAN’ın Nergiz durağında orta yaşlarda bir erkek raylara atladı. Raylara ...
Google uyardı: Bu uygulamaları acilen silin!
Google, uygulama mağazasında yer alan iki uygulama ailesinde zararlı yazılımların ...
THY'den rötar uyarısı: Gecikme yaşanacak
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi,  Avrupa ülkelerindeki ...
 
İzmir'de peş peşe orman yangınları!
İzmir'in Urla - Çeşme sınırı, Kemalpaşa ve Güzelbahçe'deki yangın ise ...
Yer düşen para dolu cüzdanı cebine attı... Her yerde aranıyor!
İzmir'de yaşayan Mehmet Söyler (58), 17 gün önce alışveriş yaptığı marketten ...
MSB'den 'askerlik süresi' açıklaması
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), askerlik süresinin uzatılacağı iddialarına ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva