HABERLER>POLİTİKA
19 Nisan 2023 Çarşamba - 19:24

İnce Menemen’de CHP'ye yüklendi… ‘Bu kadar içimi acıtan bir liste olmamıştı!’

İzmir’deki saha çalışmalarına Menemen’den başlayan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Atatürk’ün partisi CHP'nin İzmir 1’nci sırasına Taraf Gazetesi’nin köşe yazarını koydular. Hayatımda bu kadar içimi acıtan bir liste olmamıştı. 'Kemalizm ırkçılıktır' diyen birisi İzmir’den liste başı... Ey Atatürkçü İzmirliler bunlara haddini bildirmeyecek misiniz? Memleket Partisi Atatürkçülerin yurtseverlerin partisidir” ifadelerini kullandı

İnce Menemen’de CHP ye yüklendi… ‘Bu kadar içimi acıtan bir liste olmamıştı!’

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir’deki saha çalışmalarına Menemen’den başladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluşan İnce, açıklamalarda bulunurken hem CHP'li yerel yönetimlere hem de iktidara sert sözlerle yüklendi

Seçmenin gönül rahatlığı ile kendisine oy verebileceğini belirten İnce, “Kiminin iktidar medyası, kiminin muhalefet medyası var. Biz de burada memleket medyasını başlatıyoruz. Herkes telefonlarını çıkarıp canlı yayın yapsın. Bu üçüncü yol demektir. Üçüncü yok merhamettir, yolda buluğu ekmeği öpüp kenara koyanların yoludur, yer yatağında büyüyenlerin yoludur, gençlerin yoludur! Son günlerde gençler üzerine bir oyun oynanıyor. 'Gençler çocukmuş son anda vazgeçermiş' diyorlar. Ben 40 yıldır meydanlardayım. İlk kez bu kadar gencin bir arada olduğunu görüyorum. Benim sizden bir isteğim var. Bugüne kadar hangi tarihi verdiysem doğru çıktı. Şimdi size bir şey daha söyleyeceğim. Mayıs başından itibaren Muharrem İnce ve Memleket Partisi’nin oyları tavan yapacak. Sandığa gittiğinizde tıpış tıpış değil, tek aday olduğu için değil, gönül rahatlığı ile oy vereceksiniz. Oy pusulası devletten, mühür memleketten, bir oy memlekete bir oy memleketin evladı Muharrem İnce’ye vereceksiniz” diye konuştu.

ATATÜRK'E İHANET ETMEKTİR!
Cumhuriyet Halk Partisi 1’nci Bölge 1’nci sıra Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın’ı da sert sözlerle eleştiren İnce, “Cumhuriyet'in kurucularına 'iki ayyaş' diyenler oldu. 'Reklam arası' diyenler oldu. Tam 21 yıldır bunlar iktidardayken bu sefer başka bir şey oldu. Atatürk’ün partisi CHP'nin İzmir 1’nci sırasına Taraf Gazetesi’nin köşe yazarını koydular. Hayatımda bu kadar içimi acıtan bir liste olmamıştı. 'Kemalizm ırkçılıktır' diyen birisi İzmir’den liste başı... Ey Atatürkçü İzmirliler bunlara haddini bildirmeyecek misiniz? Memleket Partisi Atatürkçülerin yurtseverlerin partisidir. 21 yıldır Erdoğan ekonomiye diz çöktürdü Merkez Bankası rezervlerini sıfırladı, Meclis'in yetkilerini kendi üstüne aldı, toplumu kutuplaştırdı, enflasyona tavan yaptırdı, 21 yıldır deprem vergileri topladı ancak depreme önlem almadı. Deprem sele zamanında müdahale edemedi. Kibri o kadar büyük ki devleti kendinin zannediyor. Şimdi diyor ki 2023 hedeflerimiz var…. Şimdi 2023’ü bırakmış 2028’den bahsediyor. Erdoğan’ın 21 yılda yapamadığını 5 yılda mı yapacak. Bu bilime inanmayan Erdoğan gitmeli. Soğan olmuş 30 TL, kıyma 330 TL. Ev almayı bıraktık kira ödemek bile problem. Gençler ülkeyi terk ediyor… Erdoğan sen gideceksin. Akıldan ve bilimden uzaksın. Sorunun kaynağı sorunu çözemez. Gıda fiyatları bütün dünyada  12 aydır azalıyor, Türkiye’de 31 aydır artıyor. Neden beceriksiz Erdoğan olduğu için. Erdoğan gidecek de yerine Erdoğan'ın eskiler mi gelecek. Babacan bu ülkenin ekonomisini 15 sene yönetmedi mi, Davutoğlu bu ülkenin başına Suriyelileri bela etmedi mi? Bunlarla mı düzelteceksin Türkiye’yi. Değişelim ama başkalaşmayalım. Bu başkalaşmaktır. Bu Atatürk'e ihanet etmektir” ifadelerini kullandı.

ANNELERİMİZE 4 SÖZ VERİYORUM 
Göreve geldiğinde ilk  olarak Kızılay Başkanı'nı görevden alınacağını belirten İnce, "Biz devleti ayağa kaldıracağız. Önce devleti toparlayacağız. Hemen pazartesi günü depremde çadır satan Kızılay Başkanı'nı görevden alacağız. Her yıl 1 milyonun üstünde çocuk ilk okula başlıyor ve bunların 12 bini üstün zekalı. Bunlar ziyan oluyor. Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı sisteminde bunlar ziyan olmayacak. Annelere 4 sözüm var. Çocuklarınız ucuz et, süt, balık, peynir yiyecek iyi beslenecekler söz veriyorum. Çocuklarınız iyi ve nitelikli okullarda okuyacak. Özel okullara para vermeyeceksiniz söz veriyorum size. Çocuklarınızı tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim. Devletin 2 kişilik yurtlarında kalacaklar. Dördüncüsü de çocuklarınıza iş bulacağım! Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında yüksek teknoloji nitelikli eğitim olacak. Ben size adalet hukuk vaat ediyorum. Yaşama sevinci vereceğim size. Öğrenci bursları asgari ücretin yarısı olacak. Yurt dışına ancak okumaya gezmeye gideceksiniz. Ancak sonra dönüp memleketinize hizmet edeceksiniz" diye konuştu.

BU GARİBANIN BİR OTOBÜSÜ BİR TELEFONU VAR
'Terörist' ithamlarını eleştiren İnce, "Erdoğan'a karşı çıkarsan hemen 'terörist' diyor. Biz sana karşı çıkıyoruz ancak terörist değiliz. Şimdi yeni moda başladı. Çekilin tek bir kişi aday olacak. Sen kendine güvenmiyor musun? Tek adama tek aday… Davutoğlu, Babacak tek adamın yanından geldiği için bunu iyi biliyorlar. Şimdi hesap yapıyorlar, beni tehdit ediyorlar. Seçimi kaybedersek faturayı sana keseriz diyorlar. Dertleri seçimi kazanmak değil. Dertleri CHP’deki koltuk. Parayı kaybetmek istemiyor. Hala gözü orada. Siz 17 parti bir araya geldiniz, 11’de Büyükşehir var, Türkiye'yi siz yönetiyorsunuz zaten. Bir merkezi iktidar var bir yerel iktidar. Trilyonlarca lira hazine parası alıyorsunuz, gazete ve TV’leriniz var. Çuval çuval paranız var. Bu garibanın 2006 model bir otobüsü var bir de cep telefonu var" ifadelerini kullandı.

HERKES 3 KİŞİYİ İKNA ETSİN
Katılımcılardan söz isteyen İnce,  "Bu seçim 2 turlu bir seçim. Yani 50 +1 almadan seçilme yok. Yani oy bölme gibi bir şey yok. Biz bu seçimde ikinci tura kalırsa ipi göğüsleriz. Bu hafta içinde herkes 3 kişiyi ikna edecek. Bana söz veriyor musunuz? Unutmayın kartopu böyle büyür. Bizi 2 ay önce yüzde 1 gösteriyorlar. Şimdi 9 diyen 16 diyen var. Hiç bunlarla ilgilenmeyin Ben 17’ye razı değilim. Daha yüksek olması lazım" dedi.

 
Erdoğan'dan İzmir Büyükşehir'e 'altyapı' eleştirisi: Sel götürüyor, Körfez kokuyor!
 
AK Partili İnan'dan CHP'nin seçim ofisine ziyaret!
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
NAZAR 2 Mayıs 2023 Salı 16:46

CHP=PKK OYUM MEMLEKET PARTİSİNE...

Yorumu oyla      2      3  
Selami 1 Mayıs 2023 Pazartesi 21:15

İnce dogru tespit etmiş chpkk artık çizgisinden cikmis kilictaroglu inatla aday gösterildi kaybedecek ve eğer bu seferde ıstıfa etmezse büyük infial olur ızmir gibi Türkiye yi yöneteceğiz diyor ya vah canım ülkem e ızmir çünkü berbat ellerine yüzlerine bulaştıran Bi yönetim var iş bilmez kıvıran belediye başkanları sayesinde ızmir bitik

Yorumu oyla      2      3  
Meselse Memleket ise Tıpış Tıpış Oy Yok 20 Nisan 2023 Perşembe 12:19

Oylarınızı tıpış tıpış kurmalı robot gibi 9 seçim 2 referandum kaybeden kişiye vermeyin... Oylarınızı Kemalizm en büyük faşizm'dir diyenlere vermeyin, Oylarınızı Gazi Mustafa Kemal ile sorunu olanlara vermeyin, Oylarınızı İzmir'in yollarını caddelerini sokaklarını bilmeyenlere, Sorunlarını bilmeyenlere vermeyin.. Limontepe, Karantina'nın neresi olduğunu bilmeyenlere oyunuzu vermeyin.. İzmir'e reva görülen bu İzmirli olmayan, ithal adaylara oyunuzu vermeyin...

Yorumu oyla      7      5  
Bülent Işık 20 Nisan 2023 Perşembe 12:08

Senin partinin milletvekili AK Partiye geçti.Seçimden sonra sıra sende bence.

Yorumu oyla      4      6  
Sana ne olyurki? 20 Nisan 2023 Perşembe 10:38

Sen CHP'li değilinki, rakip partinin adayısın. Sana ne oluyor? Kendi kendine niye gelin güvey oluyorsun?

Yorumu oyla      4      8  
murat 20 Nisan 2023 Perşembe 09:22

Muhalefete muhalefet yapan adam.

Yorumu oyla      8      8  
ALİ KEMAL 20 Nisan 2023 Perşembe 09:09

bırazda öteki, adaya söz söylesen

Yorumu oyla      7      7  
VfV 20 Nisan 2023 Perşembe 09:05

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, mevcut cumhurbaşkanı ve ülkeyi 20 yıldır yöneten Kemal Kılıçdaroğlu'yla mücadele ediyor. Allah şifa versin, çok geçmiş olsun.

Yorumu oyla      7      7  
SOKAK 20 Nisan 2023 Perşembe 08:08

Sayın İNCE'yi anlayanınız var mı? Varsa anlatsın da bizde anlayalım lütfen. Yalvarırım...

Yorumu oyla      9      8  
Gül 20 Nisan 2023 Perşembe 08:01

Sen ayrı parti olduğunu unuttun galiba, liste güzel değil ise rakip olarak sevinmen gerek. Bu seçim liste seçimi değil sayın İnce, esas söylemlerinle bölücülük yapıyorsun. Kazanamayacağını sende çok iyi biliyorsun, CHP kazanmasında kim kazanırsa kazansın hesabındasınız, ayrıca o listelerde de tanıdığın bir çok değerli insan var ki onlara haksızlık yapıyorsun. İş işten geçtikten sonra üzülmenizin hiç bir anlamı olmayacak ! Hırsınız, aklınızın önüne geçmiş, Yazık.

Yorumu oyla      11      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener: Masaya dönmeye Yavaş ikna etti!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Aday gösterilmemişti... İstifa etti!
İzmir Milletvekili Özcan Purçu CHP’den istifa etti. Roman aday gösterilmemesini ...
Nalbantoğlu'ndan 'ekonomi' çıkışı: Çocuklarımız kumbaralarını patlattı!
Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı ...
 
CHP'den YSK'nın '16 il' kararına tepki
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), ...
AK Partili Kaya’dan ‘Zekeriya Mutlu’ yorumu: Atatürk'e laf etseydi listede yer alırdı!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, adaylık için istifa eden ...
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a tazminat ödeyecek!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel ...
 
'Ülkemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmamaya kararlıyız’
DEVA Partisi, Yurt Dışı Vatandaşlar Eylem Planı’nı açıkladı. “Türkiye ...
İzmir’den Kılıçdaroğlu’na gönülden destek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol ...
‘İzmir’i tanıtabilirim’ demişti, CHP'ye gönderme yaptı: İthal adaylara Limontepe’den İzmir'i göstermişler!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2’nci bölge 1’nci sıra ...
 
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva