HABERLER>EKONOMİ
4 Mart 2014 Salı - 17:03

EDAD İzmir Bahar Sempozyumu'na hazırlanıyor

Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği (EDAD) ve Ege Bölge Temsilciliği tarafından 7 - 8 Mart 2014 tarihinde Hilton’da ilki düzenlenecek olan I. Bahar Sempozyumu Estetik dişhekimliği ve implant cerrahisi konusunun, ulusal ve uluslararası önde gelen isimlerini İzmir’de biraraya getirecek.

EDAD İzmir Bahar Sempozyumu na hazırlanıyor

İZMİR - Tüm dişhekimlerinin katılımına açık olan  I. Bahar Sempozyumu Estetik Dişhekimliği  Akademisi Derneği EDAD  ve Ege Bölge Temsilciliği tarafından 7 - 8 Mart 2014 tarihleri arasında İzmir HİLTON'da  alanında uzman birçok bilim adamının ve Türkiye ve Azerbaycan’dan 200’e yakın dişhekiminin katılımı ile düzenlenecek. 
 
EDAD I. Bahar Sempozyumunda estetikte digital dişhekimliğinin geldiği son nokta ve gülüş tasarımının yanı sıra ağız ve diş sağlığı, endodonti ve implant cerrahisindeki son yenilikler, değerli bilim insanları tarafından katılımcılara sunulacak. 
Zengin içerikli bilimsel  programın yanısıra keyifli bir sosyal programda dişhekimlerini bekliyor. Dişhekimleri 7-8 Mart'ta hem bilimi dolu dolu yaşayacaklar, hem de keyifli bir sosyal programda birarada olma fırsatını yakalayacaklar.
 
Sempozyum sırasında Fuar alanında da dişhekimliğinde teknolojiyi takip eden 20'ye yakın firmanın katılımı ile son teknolojiye sahip ürün ve ekipmanların, dişhekimleri ile buluşması sağlanacak.  
 
Hürriyet Gazetesi yazarı Bahar Akıncı’nın ‘Yoğun İş Temposunda Stresle Baş Etmenin Yolları‘ temalı açılış konuşması ile başlayacak olan sempozyumun dünyaca ünlü diğer konuşmacıları ise Dr.Galip Gürel, Prof. Dr. Ata Anıl, Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, Prof. Dr. M. Kemal Ünsal, Prof. Dr. Selçuk Basa ve Prof. Dr. Şebnem Türkün. 
 
Bu sempozyumla ilgili EDAD Başkanı Prof. Dr. Selim PAMUK görüşlerini şöyle bildirdi: Bu yıl birincisini İzmir’de düzenleyeceğimiz Bahar Sempozyumu ile meslektaşlarımızı hızla gelişen ve değişen uygulamalar ile buluşturmayı hedefliyoruz. Uzmanlık alanlarımızda ulusal ve uluslararası pek çok organizasyona katılıyor, yayınları takip ediyoruz. Yıl içerisinde düzenlediğimiz bu etkinlikler ile hem meslektaşlarımızın bir araya gelerek mesleki tartışmalar gerçekleştirmelerini hem de hızla değişen uygulamalar ile bir kez daha buluşmasını sağlıyoruz. Aynı zamanda İzmir’de ilk defa gerçekleştirilecek bu organizasyonun kente katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Şu ana kadar katılım konusunda gördüğümüz yoğun ilgiden çok mutluyuz hala kayıtlarımız devam etmektedir.  Her yıl tekrarlanmasını panladığımız bu etkinliğimizin yanısıra EDAD (Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği) olarak tüm Türkiye'de 75 bilimsel toplantı,  kurs, seminer, workshop yapmaktayız.




 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gulfood’ta Pınar’a büyük ilgi
Pınar, Körfez ve Ortadoğu ülkelerinde ürünlerinin çeşitliliği, kalitesi ...
Enflasyon yine hortladı: 6 ayın zirvesinde!
Şubat'ta enflasyon aylık yüzde 0,43 yükseldi. Yıllık enflasyon ise yüzde ...
Bakan Çelik'ten kritik taşeron açıklaması!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, taşeron işçilerle ilgili yaptığı ...
 
Mustafa Koç ilk kez konuştu: Ananas lezzetliydi !
Gezi protestoları ile başlayan süreçte gündemdeki neredeyse tüm siyasi ...
İhracatta Şubat sevinci
Şubat ayında ihracat, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,3 artışla 12 ...
Yorgancılar: Üretim bazlı politikalarla devam etmeliyiz
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, planlı ...
 
MÜSİAD İzmir'de gündem darbeler
MÜSİAD İzmir Şubesi'nin konferansına konuşmacı olarak katılan Turkuvaz ...
EGEAYSAD'da Şevket Cihan dönemi
Ayakkabı sektörüne 18 yıldır hizmet veren Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği ...
Doların ateşi yine yükseldi: 3 haftanın zirvesinde!
Dolar dün akşam 2.2525 TL'yi görerek 5 Şubat'tan sonra zirveyi gördü. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva