HABERLER>GÜNCEL
29 Eylül 2023 Cuma - 08:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'de fetret devri yaşanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de devam eden TEKNOFEST programında yerel yönetimi hedef aldı. Erdoğan açıklamasında "İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan şehirlerimizi tekrar hak ettikleri hizmetlerle buluşmasını sağlayacağız. İzmir, İstanbul, Ankara... Buna hazır mıyız? İzmirlilerin iradesini çantada keklik görenlerin işi bundan sonra daha zor. Bu şehrin yatırım ve eser hizmet siyasetine ihtiyacı var. Bunu ancak biz yaparız. Bu noktada bir milat olmasını diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir de fetret devri yaşanıyor!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'e Cumhurbaşkanı Erdoğan geldi.

Öğle saatlerinde İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çiğli Havaüssü'ndeki camide cuma namazını kıldıktan sonra TEKNOFEST alanına geldi. Alana gelen Erdoğan, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

330 BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİ KATILDI
İzmir’deki katılımdan kaynaklı mutlu olduğunu belirten Erdoğan, “Buradan tüm İzmirlileri, İzmir'in çalışkan ve vicdanlı, gençlerini selamlıyorum. Biz de Hindastan'dan ABD'ye dünyanın 4 bir yanında ülkemizi temsil ettikten sonra İzmir'e hemşehrileirmiz ile kucaklaşmaya geldik. Milli teknolojimizin sembolü Teknofest'te sizlerle birlikte olmaktan büyük bir bahtiyar oluyorum. Sevginiz ve aşkınız için teşekkür ediyorum. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivaline hepiniz hoş geldiniz. Bizleri aydınlık yarınların teminatı olan siz gençlerimiz ile buluşturan tüm kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılının heyecanını yaşayacağız. Tarihimizin dönüm noktasını anlamına uygun kutlama peşindeyiz. Geniş bir alana yayılan çeşitli etkinliklerle Cumhuriyetimizin bir asırlık heyecanını gençlerimiz ile buluşturmayı hedefliyoruz. Teknofest ise bunlardan bir tanesi. Türkiye'nin siyasi savunmasının siyasi gerekçeler ile hedef alındığı günümüzde Teknofest'i 2 milyonu aşkın gencimiz ziyaret etti. Teknofest’imizin şehrimize, ülkemize, milletimize, bilhassa sevgili gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İzmirli kardeşlerimize bu güzel programa ev sahipliği yaptığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Maşallah İzmirli gençlerimiz çok yoğun ilgi gösteriyor. Her yaş gruptan, her kesimden insanımızın havaalanına gelerek şu gurur tablosuna şahitlik ettiğini görüyoruz. Şu ana kadar 330 bin ziyaretçiyi ağırlayan festivalin cumhuriyetimizin 100'üncü yılına layık bir etkinlik olacağına inanıyorum. Bitip gitmeyen koltuk kavgalarına 1 gün ara vererek geçmiş milletvekillerinin de buraya gelerek bu gurur kaynağına şahitlik etmesini istiyorum" dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN KABUL OLMUŞ DUASISINIZ 
Engellemelere rağmen yapacaklarına inandıklarını belirten Erdoğan, "Yapamazsınız inatlarına inat biz yaparız diyenleriz. İmkansız görülen nice hayali kısa sürede gerçeğe dönüştüren, bu milletin inandığında ve çalıştığında neleri başarabileceğini gösterdik. Teknofest vesilesi ile teşekkür ediyorum. Sizler Türkiye’nin müreffeh, canları pahasına bu toprakları bize vatan olarak bırakan şehitlerimizin  kabul olmuş duasısınız" diye konuştu.

Konuşması ara ara gençlerden gelen sloganlar ile bölünen Erdoğan, "Aştığımız birlikte gümbür gümbür gelen Teknofest gençliğinin ayak sesleri içimizdeki hainler duymasa da tüm dünya duyuyor" ifadelerini kullandı. 

HEPSİNİ SİZLERİN İSTİKBALİ İÇİN YAPIYORUZ
Siyaseti gençlerle yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şu ifadeler ile sürdürdü;
Biz 40 yılı aşkın süredir siyasetin içindeyiz. Hayatımız boyunca  ülkemizi ve milletimiz için hayırlısını yapma mücadelesini verdik. Siyaset yolculuğunun tüm safhasını gençlerle geldik. Hangi görüşe, kökene sahip olursa olsun, bu ülkenin gençleri ile her zaman iftihar ettik. Kimseyi yaşam biçimi, kılık kıyafeti, inancı, kimliği doğrultusuyla ötelikleştirmedik. Dayatmacı, baskısı değil, tüm vatandaşlarımız ile gençlerimizin özgürlükçü alanını geliştirmeyi amaçladık. Ne yaptıysak sizin için. Sizin istikbaliniz için yapıyoruz. Gençlerimize olan sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz. Aile ve Gençlik Bankası ile ilgili kanun teklifini Meclis'e sunacağız"

İZMİR'E 225 MİLYARLIK YATIRIM YAPTIK
"Sadece İzmir’de inşa ettiğimiz derslik sayısı 11 bin 680'dir 26 bin kişilik KYK binaları açtık. İzmir'e teknopark kazandırdık. Güncel rakamlarla 225 milyar lira İzmir'e kamu yatırımı yaptık. Hizmet çıtamızı sürekli yukarıya taşıdık. Bir yandan asrın felaketinin yaralarını sararken, diğer yandan gençlerimize olan sözlerimiz tek tek yerine getiriyoruz."

GENÇLERİMİZİN GÜVENİNİ SARSTILAR
"Seçim döneminde gençlerin demokrat dedesi maskesi takanların; söz konusu koltukları olunca nasıl faşizan hale geldiğini görüyoruz. Düne kadar dürüstlükten bahsedenlerin, iktidar uğruna birbirlerine nasıl yalan söylediklerini hep beraber takip ediyoruz. Gençlerimizde hayal kırıklığına yol açan bu utanç tablosuna rağmen, biz siyasetse olan güvenin zedelenmemesi için duruşumuzu asla bozmayacağız. Özellikle gençlerimize karşı. Özellikle gençlerimize karşı daima yakın davranarak aramızdaki güveni zedelemeyeceğiz."

GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRMAKTA KARARLIYIZ
"İktidara giden yolu milletin iradesi yerine terör örgütleri ile işbirliklerinde arayanlara çok iyi bir ders verdik. Tavrımızı hizmetten, doğrudan yana kullandık. İnşallah 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bu kazanımları daha da ileri taşıyacağız. İzmir başta olmak üzere fetret dönemi yaşayan belediyelerimizi tekrar hak ettiği hizmetle buluşması sağlayacağız. Buna hazır mıyız? İzmir, İstanbul, Ankara buna hazır mı? İzmirlinin iradesini çantada keklik görenlerin işi bundan sonra daha zor. İstismar siyaseti ile gemisini yürütenlere hep birlikte yeter diyeceğiz! İzmir'i gerçek belediyecilik ile tanıştırmakta kararlıyız. Bu şehrin yatırım ve eser siyasetine ihtiyacı var. Bunu ancak biz yaparız. Bu noktada bir milat olmasını diliyorum."

 
11 günlük gelindi... Balayı yolunda ölüm!
 
Tek kalemde 26 milyonluk satış!
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yuh be! 30 Eylül 2023 Cumartesi 11:59

Tarkan konseri neden size batıyor? Nedir ulan bu rahatsızlık?

Yorumu oyla      2      3  
sezarın hakkı sezara 30 Eylül 2023 Cumartesi 10:54

vatandaş isimli yorumcu izmirliyiz isimli yorumcu aynı kişiler. büyük harf kullanımı ve noktalama işaretleri tamamen aynı.

Yorumu oyla      2      3  
işçi 30 Eylül 2023 Cumartesi 01:14

İZMİRİN DAĞLARINDA ÇİÇEK DEĞİL ÇÖP VE GECEKONDULAR AÇIYOR.İZMİRDE DEĞİŞİM ŞART.AMA KLASİK İZMİRLİ TAVRI CEKETE OY VERMEYE DEVAM.

Yorumu oyla      2      3  
VARMI 30 Eylül 2023 Cumartesi 01:08

ATATÜRKÇÜ VE ÖZ İZMİRLİ OLARAK OYUMU AKP YE VERECEĞİM.İZMİR ARIK GÜZEL İZMİR OLSUN.YAZIN BAKALIM TROL DİYE.MARTTA GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Yorumu oyla      2      3  
dıkkat!! 30 Eylül 2023 Cumartesi 01:08

maden siyaset üstü olaysa bu organızasyon bu resımdekı adam neden siyaset konuşması yaptı..her geldiğinde başka laf bu adamın ekranına siyaset ustu konuşma hazırlayın ozaman kendı aklından konuşsa neler söler kımbılır bazen şahit oluyoruz

Yorumu oyla      2      3  
Şerafettin Zeyrek 29 Eylül 2023 Cuma 22:53

Sn Cumhurbaşkanı Türkiye FETRET DEVRİNİ YAŞIYOR deseydiniz daha güzel olacaktı.

Yorumu oyla      10      5  
vatandaş 29 Eylül 2023 Cuma 21:17

YORUMLARA BAK YA..MİLLİ UÇAĞI RÜYASINDA BİLE GÖREMEYECEK BİR PARTİ VE ONA OY VERENLER İZMİRDEN ÇOK MEMNUNLARMIŞ...KOKU ÇÖP SU ULAŞIM YOL ALTYAPI VS.. NE DESEM BOŞ...

Yorumu oyla      5      11  
ATA 29 Eylül 2023 Cuma 21:15

izmirli hemşehrilerim alıştı kokuya çamura su basmasına bozuk yollara gelmeyen otobüslere...bisiklet tarkan lgbt tarım diyen sürekli yurtdışında olan başkanla yönetilmeyi istiyorlar....izmire para harcamayın...ülkemizi iyiki siz yönetiyorsunuz...sağolun varolun...

Yorumu oyla      5      14  
İZMİRLİYİZ 29 Eylül 2023 Cuma 21:10

DOĞMA BÜYÜME İZMİRLİ GÖÇMEN ÜLKESİNİ ATATÜRKÜ İZMİRİ SEVEN BİRİYİM...YORUMLARI OKUDUKÇA HAYRETE DÜŞÜYORUM..YA İZMİRDE BELEDİYECİLİK YOK HİZMET YOK YA...NEYE OY VERİYORSUNUZ..TAKIM TUTAR GİBİ OY VERİYORSUNUZ...İNŞALLAH BU SEFER AKP KAZANIR...

Yorumu oyla      5      17  
gazo 29 Eylül 2023 Cuma 21:00

22 yıllık iktidarınızda izmirde hangi dikili ağacınız var?yalan ve iftirayla siyaset sizin devrinizde başladı izmir size biat etmez.

Yorumu oyla      11      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
11 günlük gelindi... Balayı yolunda ölüm!
Burdur'da önceki gün meydana gelen kazada yaralanan 5 kişiden durumu ağır ...
Başkent'te doğal gaz patlaması: 1 ölü!
Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı apartmanın giriş katındaki dairede ...
Baran 'borç' kurbanı olmuştu... 4 tutuklama!
İzmir'in Torbalı ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 14 yaşındaki ...
 
'MGK bildirisi için bizleri mutlu etti'
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı ...
Deprem yardımlarını çalan polise tahliye
İslahiye'ye gönderilen yardım malzemelerini Tekirdağ'daki evine götürdüğü ...
Mağaraya düşen kişiyi ekipler kurtardı
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde düştüğü mağaradan ekiplerin çalışması sonucu ...
 
Komşu cinayetinde tanıklar dinlendi... 'Çok soğukkanlıydı'
İzmir'in Bayraklı ilçesinde Yahya Köşek (61), eşi Meryem Köşek (57) ve ...
İZDENİZ personeli hayatını kaybetti!
İZDENİZ'de makine personeli olarak çalışan Ferhat Güngörmüş, hayatını kaybetti.
Gezi davasında beklenen karar çıktı
Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 8 sanıklı Gezi Parkı davasını karara bağladı. ...
 
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva