HABERLER>POLİTİKA
24 Aralık 2021 Cuma - 14:39

CHP'li Yücel'den Erdoğan'a İzmir cevabı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü konuşmasında İzmir'i hedef alan sözlerine yönelik konuşarak, AK Parti iktidarının yönetimindeki sürece dikkat çeken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Başarıyla kentsel dönüşüm çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne çekinmeden iftira atma cüretinde bulunuyorsunuz..." dedi.

CHP li Yücel den Erdoğan a İzmir cevabı!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün (23 Aralık) Kızılcahamam'daki "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan, konuşmasında CHP'yi ve İzmir Büyükşehir Belediyesini hedef alarak, "İzmir'in belediyesi onlarda. Yahu İzmir'de acaba o kaçak yapılaşmanın olduğu bölgelerde o gecekonduların olduğu bölgelerde belediyeniz nerede bir kentsel dönüşüm projesi uyguladı? Yok. Ama bunu benim konuşmam yetmiyor. Benim İzmir teşkilatımın, İzmir milletvekillerimin kapı kapı dolaşarak, bunları da işaret ederek anlatması lazım" demişti.

Bu sözlerin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Erdoğan'a tepki gösteren Yücel, "Bu halk her türlü adaletsizliği sizin döneminizde yaşadı. Ayakkabı kutularından fırlayan paralar, soruları çalınan sınavlar, yok pahasına satılan milli kurumlar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve devletin kurumlarının içine sızdırılan hainler, Dolar/Avro garantili hastaneler, köprüler, otoyollar... ve en sonunda TL'yi de milli para birimi olmaktan çıkarıp dolara endekslediniz" dedi.

Erdoğan'a yönelik FETÖ göndermesinde bulunan Yücel, "Bir zamanlar beraber yürüdükleriniz Paralel Devlet Yapılanması kurmuştu, sayenizde Paralel Para'yı da gördük. Her türlü adaletsizlik sizin döneminizde hızla kalkındı..." ifadelerini kullandı.

Yücel paylaşımının devamında, Erdoğan'ın İzmir'e yönelik kentsel dönüşüm dönüşüm çalışmaları sözlerine, şu ifadelerle tepki gösterdi:

"Siz, millete bunları yaşatırken, çalmadan, çırpmadan 6 ilçede toplam 248 hektar alanda, tamamı vatandaşla uzlaşarak, başarıyla kentsel dönüşüm çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne çekinmeden iftira atma cüretinde bulunuyorsunuz.

Vatandaşı sizin yaptığınız gibi yandaş müteahhit çetelerinin önüne atmadığımız için, beton kentler konusunda sizin kadar uzman olamadık. Zira İstanbul'a ihanet ettim diyen bizim genel başkanımız değil, sizin genel başkanınızdı.

Başta "Îzmir Büyükşehir Belediyesi" olmak üzere tüm belediyelerimiz, kentsel dönüşüm süreçlerinde sadece bina yenileme değil, yeşil alanıyla, sosyal donatı alanıyla, sağlıklı, insan onuruna yaraşır konutlar ve çağdaş kentler yaratıyor. Sayenizde 25 yılda İstanbul'da ağaç gölgesi kalmadı, insanlarımız gökdelen gölgesinde serinliyor. Beton dökmek konusunda siz ve yandaş müteahhitlerinizin eline kim su dökebilir?"

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hızlı fiyat indirimi çağrısı
 
Ödemiş'in sokakları yenileniyor
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mürvet Şen Atanesli 26 Aralık 2021 Pazar 10:44

İnciraltında yaşayan bizleri yoooookkk saydı ateşe attı hakkımız helal değil CHP düşün bakalım neden çünkü bütün CHP li başkanlar hep bana hep bana Rabbena dediler anlarsın

Yorumu oyla      3      3  
hüseyin 25 Aralık 2021 Cumartesi 09:43

pes doğrusu. fetöyü yok edene fetö suçlaması yapıyorsunuz.şimdi de siz sahipleniyorsunuz.biraz vicdan diyorum.

Yorumu oyla      4      3  
İzmir Esnafı 25 Aralık 2021 Cumartesi 09:09

Yorumunuz: Yorumunuz: Yahu sen ne konuşuyorsun? İzmir’in dünya sorunu var trafikten yolların çukurlarına yapılaşmadan deprem beceriksizliğinize kadar kalkmış bir de konuşuyorsun. Sayenizde gerçekten artık görüyorum ki İzmir köy gibi kaldı ya geçen Uşak’a gittim Afyona gittim İzmir bok yemiş yanında sayenizde size artık oy vermeyeceğiz. “Vatandaşı sizin yaptığınız gibi yandaş müteahhit çetelerinin önüne atmadığımız için, beton kentler konusunda sizin kadar uzman olamadık.” Ben bu cümleyi kullanmazdım genç, Agra, Bertoğlu gibi şirketler İzmir Büyükşehir belediyesini inek gibi sağıyor. Barankaya bitti şimdi sıra bunlarda Ankaradan gelen Tuncelili Müteahitlerde Neler duyuyoruz İzmir esnafı olarak İzmirlinin adına konuşma bu arada bu dişedim CHP’ye oy vermeyeceğiz

Yorumu oyla      2      3  
Yanar 25 Aralık 2021 Cumartesi 01:51

İktidara bu kozu veriyorsunuz.Artırın emsalleri dönüşüm ilerlesin

Yorumu oyla      2      3  
Kamuran İnan 24 Aralık 2021 Cuma 15:02

Deniz Bey, İzmir'de çok başarılı kentsel dönüşümler gerçekleştirdiğinizi söylüyorsanız şayet, bu şehrin sadece deniz kenarlarını geziyorsunuz demektir. Geniş yollara ve parklara sahip belki de şehrin en ideale yakın ilçesi Bayraklı'nın deprem sonrası durumu ortada. İstanbula ihanet edenlere sözünüz var ama bahsettiğiniz dönüşüm alanlarında verdiğiniz yüksek emsaller ortada. Bir model koyunuz ortaya. Ülkeye örnek olsun. Yüksek uzlaşı değil marifet. Hızla dönüşümün gerçekleşmesidir. Bu hususa siyaset üstü yaklaşınız. İlk depremde dönüşüm yapmamanızın bedelini İzmirliler canlarıyla ödemesin.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hızlı fiyat indirimi çağrısı
Ekonomi gazetecileriyle buluştuğu toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
'Faizi dolara endeksleyen dünyada hangi ülke var?'
Medya temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
CHP'li Yücel'den gündem değerlendirmesi: Türkiye felakete doğru gidiyor!
Katıldığı programda, CHP'nin İzmir çalışmaları, Türkiye ekonomisi ve ittifaklar ...
 
AK Partili Sürekli: İzmir CHP'nin elinde yoklar şehri oldu!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılcahamam’da ...
'Seçim yok diyorlarsa seçim çok yaklaşmış demektir'
CHP, Doğu Masası'ndan ardından bu kez de Karadeniz Masası kuruyor. CHP ...
CHP İl Yönetimi toplandı... O isme kesin ihraç talebi!
CHP İzmir İl Yönetimi haftalık toplantısını CHP İzmir İl Başkanı Deniz ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'yerel yönetim' çıkışı: Belediyelerimizi kıskanıyorlar!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel yönetim tartışmasına Adana'da ...
Torun'dan, Erdoğan'nın 'ayrımcılık' sözlerine tepki: Kimseyi kandıramazsınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, belediye başkanlarına hitaben "Hiçbir ayrım ...
AK Partili Kaya’nın babaannesi son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın babaannesi Keziban ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva