HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Ağustos 2023 Perşembe - 14:37

CHP Genel Merkezi, İzmir'de teftişte!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, bugün Torbalı’ya çıkarma yaptı. Akın, altı iki kat otopark olacak olan meydan projesi kapsamında taşınan pazaryeri ve meydan inşaatını inceleyip, belediye projeleri hakkında bilgi aldı. Akın açıklamasında Daha önce proje haliyle inceleme fırsatım olmuştu. Ancak Genel Başkanımız yerinde görmemi de istedi. Bugün hem inşaat alanını, hem taşınan pazarı hem de kalıcı olarak yapılacak olan yeni pazar yerinin alanını gezme fırsatım oldu. Çok değerli projeler. Kentler meydansız olmaz" dedi.

CHP Genel Merkezi, İzmir de teftişte!

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ı Torbalı’ya davet etmişti. Bunun üzerine Akın, bugün Torbalı’ya çıkarma yaptı.

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun eşlik ettiği Akın’ın ilk durağı CHP İlçe Örgütü oldu. Burada Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat ve partililerce karşılanan Akın, Torbalı’ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiğini belirtti. İlçede son zamanların en önemli gündemi olan altı iki kat otopark olacak olan meydan projesi kapsamında taşınan pazaryeri ile ilgili incelemeler yapmak ve mevcut projeleri değerlendirmek adına Torbalı’ya geldiğini belirten Akın,  parti programından sonra meydan projesinin yapılacağı alanı gezip, Başkan Tekin ve ilgili daire amirlerinden bilgi aldı.

PAZARCI ESNAFININ GÖNLÜNÜ ALDI
Daha sonra taşınan semt pazarının yeni yerini gezip esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Tekin pazarcı esnafa, “Sıkıntı çekmeden bazen hizmet olmuyor. Başkanımız projeyi kısa sürede hayata geçirecek. Biz çok beğendik, Torbalı’ya da çok yakışacak. Kısa sürede yeni pazaryerinin yapılacağının sözünü de aldım. Bu süreçte sizleri üzmüş olabiliriz, hakkınızı helal edin” dedi. Öte yandan genel anlamda pazarcı esnafı bu durumu anlayışla karşıladıklarını, belediyeye de bu süreçte güvendiklerini belirtti. Öte yandan Ahmet Akın’ın pazaryeri ve meydan inşaatı ziyaretlerinde İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen de yer aldı.

AKIN: KENTLER MEYDANSIZ OLMAZ
Pazar ziyaretinin ardından Torbalı’da oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımıyla Akın’a Torbalı’nın mega projesi olan kent meydanı ve yeni pazaryeri projelerinin sunumu gerçekleştirildi. Ardından bu projelerle ilgili oda başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin, çok iyi niyetli. Çok da özel projeler hazırlamış. Daha önce proje haliyle inceleme fırsatım olmuştu. Ancak Genel Başkanımız yerinde görmemi de istedi. Bugün hem inşaat alanını, hem taşınan pazarı hem de kalıcı olarak yapılacak olan yeni pazaryerinin alanını gezme fırsatım oldu. Çok değerli projeler. Kentler meydansız olmaz. Meydan ve pazaryeri çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Proje çok değerli, yüzlerce mimarın yarıştığı bir yarışma sonucu seçkin jürilerce seçilmiş. Bunu halka anlatmamız gerekiyor. İzmir’e, Torbalı’ya yakışan bir proje hayat bulacak. Bu süreçte biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İnşallah açılış kurdelesini de kısa sürede keseriz” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN TEKİN’DEN AKIN’A TEŞEKKÜR
Öte yandan ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcımız Ahmet Akın ve İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu’nu ilçemizde ağırlayarak, Muratbey Mahallesinde kurulan geçici pazaryerinde tezgah açan pazarcılarımızı, Tepeköy Meydanında bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Oda Başkanlarımızla bir araya gelip ilçemizin ihtiyaçlarını konuşarak, mega meydan ve katlı pazaryeri projelerimizin tanıtımını yaptık. Davetimizi kırmayarak ilçemize teşrif edip, kıymetli zamanlarını bizlere ayıran Sayın Genel Başkan yardımcımız ve Sayın İl Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

 
Otomobil şarampole devrildi: Küçük çocuk yaralandı!
 
Karar sonrası Şimşek'ten açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emekçi vatandaş 25 Ağustos 2023 Cuma 23:07

Chp önce işçilerin parasını versin izmir belediyeleri hepsi kötü BAŞTADA KARŞIYAKA BELEDIYESI CEMIL TUĞAY BEY VE TUNÇ SOYER ,UTKU GÜMRUKCU Emekçi parasiyla caka atıyonuz sendika olan disk oda sizden yana ne güzel valla yazıklar olsun .chp ye oy moy yokkkkkkk....

Yorumu oyla      2      3  
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK 24 Ağustos 2023 Perşembe 19:51

CHP, önümüzdeki 9 Eylül’de yüzüncü yılını kutlayacak. Ortada CHP mi bıraktılar? Kılıçdaroğlu CHP genel başkanı değildir, Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası lideridir! İki zıt gruptur bu: CHP, ilericidir. TCF, gericidir.

Yorumu oyla      7      4  
Vatandaş 24 Ağustos 2023 Perşembe 18:47

Seçimin eyal sesleri geliyor,seçimden seçime ortaya çıkmak ile bu işler olmaz bir de dayatma adaylar atandığında halkın ilgisi yoktur çünkü onlar için önemli değil önemli olan milletvekili olmak ve halkın tespit ve tercih ettiği değil onların atadığı olacaktır,artık olmayacak...

Yorumu oyla      8      3  
Mehmet yavuz 24 Ağustos 2023 Perşembe 18:28

Yorumunuz4''5 senedir aklinız nerdeydi seçime 6 ay kala sahaya in yandaßlar yalamalık yapsın sonra orda işler harika zannedin dönün Ankara ya ondan sonra biz ne den seçim kaybediyoruz 20 senedir diye düşünüp durun

Yorumu oyla      6      3  
vekil 24 Ağustos 2023 Perşembe 18:04

İL İLÇE YÖNETİMLERİNDEN HABERSİZ MAHALLE GEZMELİSİNİZKİ HALK NE DİYOR YÖNETİCİLER HEP TOZ PEMBE ANLATIR BU UYGULAMAYI HAYATA GEÇİRİN MAHALLE GEZMESİNDEN SONRA YÖNETİMLERE UĞRAYIN

Yorumu oyla      4      3  
Torbalı 24 Ağustos 2023 Perşembe 16:59

CHP milletvekilleri nihayet halkın içinde olmaya başlamış,daha önce sahillerde gezmekten gelemiyorlardı...

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaburun'da şenlik heyecanı
Karaburun Belediyesi’nin düzenlediği 14.Karaburun Kösedere Üzüm Şenliği, ...
Başkan Soyer, Menemen'de temel attı, metro ve tramvay için tarih verdi: Bu sene içinde bitecek!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen’de Seyrek ve Villakent ...
Başkan Kılıç’tan ‘ek zam’ mesajı: Taşın altına elimizi koyduk!
Buca Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası arasında yapılan ek ...
 
Bergama’da yollar yenileniyor!
Bergama’da yol yenileme, asfaltlama, kilit parke, kaldırım ve ışıklandırma ...
Bucaspor 1928'de Abdullah veda etti
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü evinde Vanspor'la karşı karşıya ...
KARBEM'den YKS'de büyük başarı
Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Karabağlar ...
 
En düşük işçi maaşı 15 bin 580 TL... Narlıdere'de ek protokol sevinci!
Narlıdere Belediyesi, SODEMSEN ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan ...
Yaban hayatı için imzalar atıldı... Yamanlar Dağı koruma altında!
Karşıyaka Belediyesi, sürdürülebilir hayat vizyonuyla gerçekleştirdiği ...
Pehlivan müjdeyi verdi: Kazanan Menemen oldu!
Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
 
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva