HABERLER>EKONOMİ
25 Ağustos 2023 Cuma - 09:32

Çeşme’de huzur zirvesi!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir ve Yönetim Kurulu, Kaymakam Maraşlı, Belediye Başkanı Oran ve İlçe Emniyet Müdürü Özel’i ziyaret ederek son zamanlarda yaşanan silahlı saldırı olaylarından duydukları rahatsızlığı anlattı. Görüşmelerden, yaşananların münferit olaylar olduğu, Çeşme’nin huzurunun bozulmasına asla izin verilmeyeceğine vurgu yapıldı, “Panik yapmayalım” denildi.

Çeşme’de huzur zirvesi!

EGEDESONSÖZ – Çeşme’de son zamanlarda meydana gelen silahlı saldırı olaylarından rahatsızlık duyan turizmciler, Kaymakam Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Ekrem Oran, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Özel’i ziyaret etti. Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Çeşme’nin silahlı saldırılarla anılmasının turizm cenneti ilçenin imajını lekelediğine vurgu yaparak, bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Çeşme’deki “Huzur zirvesi”nde ilçenin huzurunun bozulmasına izin verilmeyeceği, paniğe de gerek olmadığı vurgusu yapıldı.

DEMİR: BU TÜR OLAYLARI ÇIKARMAK İSTEYENLERE GÖZ AÇTIRILMAYACAK
ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, son zamanlarda meydana gelen ve bir kişinin ölümü çok sayıda insanın yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olaylarının Çeşme’ye hiç yakışmadığını söyledi. Başkan Demir, huzur zirvesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Çeşme’nin bu tür çirkin olaylarla anılmasından son derece rahatsız olduk. Kaymakamımız, emniyet müdürümüz ve belediye başkanımızla yaptığımız görüşmelerde, her iki olayın özünde, mekana alırsınız, almayız, içeriye gireriz, giremezsiniz, gibi tartışmalardan kaynaklandığı görüşü ortaya kondu. Çeşme’nin bu tür olaylarla anılmasını istemiyoruz. Aynı şekilde kaymakamımız, emniyet müdürümüz ve belediye başkanımız da Çeşme’nin güzellikleriyle anılmasını, bu tür olaylardan üzüntü duyduklarını ifade ettiler. Olayların tamamen mafya gibi kişilerle bağlantısının olmadığı görüşü de öne çıktı. Soğukkanlı olunması, paniğe kapılınmaması istendi. İlgililerimizden bu konuda detaylı ve samimimi bilgi paylaşımları ve tabii ki bu münferit olayların bundan sonra tekrar etmemesi yönünde daha kuvvetli tedbirlerin alınacağıyla ilgilide somut onaylar duyduk. Yıllarca tatildeki huzurun adresi Çeşme’de farklı bir şeyi düşünmemiz zaten mümkün değil. Çeşme; Türkiye, hatta dünya turizmi için çok önemli bir yer. Hepimiz biliyoruz ki, Çeşme çok hızlı büyüdü. Yaşanan olayların da bu büyümenin gereklerinden olduğunu düşünüyoruz. Netice olarak, cennet Çeşme’nin huzurunu bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini, bu gibi kötü imaj uyandıracak olayları yapmaya kalkışanlara artık göz açtırılmayacağını, tüm yetkililerimizin bu olayların üzerine daha kuvvetli olarak gideceklerini gördük. Bu tür olayların sıkı takipçisi olacaklarını ifade ettiler. Çeşme, her zaman olduğu gibi yine huzurun kenti olarak anılmaya devam edecek.”

 
Pentagon, Prigojin'in 'öldürüldüğünü' öne sürdü
 
ebebek'in halka arzına onay
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Temmuz ayında kartlı alışveriş patladı
Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre kartlı ödemeler temmuz ...
Merkez kararı sonrası dolarda sert düşüş
Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi 27.21'den işlem gören dolar/TL TSİ ...
Klima satışlarında büyük artış
Hava sıcaklarının son dönemde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle ...
 
Bakan duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, pancar üreticilerine yönelik 729 ...
Bankacılık sektörünün kredi hacmi yükseldi
Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 5 milyar 456 milyon lira ...
Karar sonrası Şimşek'ten açıklama
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası'nın faiz artışını ...
 
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu 750 baz puanlık faiz artırımına ...
TMSF el koymuştu: Adabank resmen satıldı!
1984 tarihinde Uzan Grubu'nun kurduğu ve 2004 yılında TMSF'nin el koyduğu ...
Bakanlık kesenin ağzını açtı... İzmir'de kimler teşvik aldı?
İzmir merkezli 67 proje daha Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan haziran ...
 
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva