HABERLER>POLİTİKA
31 Ocak 2024 Çarşamba - 19:18

Büyükşehir adayı Dağ'dan CHP'ye gönderme: İzmir'i parti içi klikler yönetmemeli!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bayraklı’da vatandaşlarla buluştu. Dağ, “İzmir’in, parti içlerindeki siyasi kliklerin yönetmek zorunda kalacağı bir şehir olmaması gerekiyor. Bunu da ifade ettik. Aynı zamanda İzmir’de bizi polemikler içinde, tartışmalar içinde, birtakım siyasi laflar içinde görmeyeceksiniz, bizi sadece İzmir’e hizmet eder noktada göreceksiniz dedik" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir adayı Dağ dan CHP ye gönderme: İzmir i parti içi klikler yönetmemeli!

Ozan EKİZ/EGEDESONSÖZ – 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Bayraklı’da vatandaşlarla bir araya gelen Dağ, basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

İŞİMİZ TAMAMEN İZMİR
CHP adaylarının sürpriz olarak yorumlanmasını AK Parti cephesi olarak nasıl değerlendirildiği sorusuna yanıt veren Dağ,  “Ben ilk günden itibaren şunu söyledim: Biz bundan sonra sadece İzmir’i düşüneceğiz, İzmir’i konuşacağız, sadece İzmir için çalışacağız. İzmir’in, parti içlerindeki siyasi kliklerin yönetmek zorunda kalacağı bir şehir olmaması gerekiyor. Bunu da ifade ettik. Aynı zamanda İzmir’de bizi polemikler içinde, tartışmalar içinde, birtakım siyasi laflar içinde görmeyeceksiniz, bizi sadece İzmir’e hizmet eder noktada göreceksiniz dedik. Bunu da aynen devam ettiriyoruz. İşimiz tamamen İzmir. Gücümüz, 4 buçuk milyon hemşehrimiz. Bu yolda devam ediyoruz. Rakiplerimizi göz ucuyla tabii ki takip ediyoruz ama bizim için önemli olan 4 buçuk milyon hemşehrimizle hemhal olarak bu süreci devam ettirmektir. Ona göre bakıyoruz ona göre yol yürüyoruz” diyerek yanıt verdi.

BU ŞEHRİN HER YERİNDE İZİMİZ VAR
Dağ, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak 5 yıllık Karşıyaka Belediye Başkanlığı yapmış Cemil Tugay’ın gösterilmesini şu sözlerle değerlendirdi: 

"Ben tamamen İzmirli hemşehrilerimizle 12 yıllık milletvekilliğimiz, ondan önce de 5 yıllık gençlik kolları sürecimiz var. Bu şehrin her yerinde bıraktığımız izler var. Bu izler üzerinden önümüzdeki 5 yılda da hep beraber yepyeni izler bırakma hedefindeyiz. Buna göre yol alıyoruz. Onun dışındaki noktalar bizim için gündemimizde olan şeyler değil.”
Dağ, CHP’nin ‘İzmir daha ileriye’ sloganını nasıl bulduğu sorusu üzerine “Bu bir kampanya. Kampanya sürecinde sloganlar başlar, sonra değişir. Bizim de önümüzdeki süreçte, bu aşama aşama yaptığımız işler. ‘Başarabiliriz’ ile başladık, farklı bir şekle de önümüzdeki günlerde dönüşecek. Herkes kendine göre bir kampanya oluşturur. Ben de Tanıtım ve Medya Başkanı olarak bu konuda iyi olduğumu da düşünüyorum açıkçası. En azından slogan, kampanya, kampanyanın süreci, müzik… Sevdik sevdalandık müziği… Hemen hemen Türkiye’nin her yerinden, İzmir’in her yerinden beğeniler alıyoruz. İzmir’e bağlandık” ifadelerini kullandı.

İZMİRLİLERLE GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ VAR
Dağ şunları söyledi:
“Gayet iyi. İzmir ile gayet iyi bir uyumumuz var. Dün Balçova’ya gittiğimizde de aynı muhabbeti gördük. Bugün sabah Menemen’de, Bayraklı’da da… geçen Güzelbahçe’de… Oy vermeyecek lan bile muhabbetini söylüyor. Bu da biiz memnun ediyor, mutlu ediyor. Onlar da gayet güzel diyalog oluşturuyoruz, İzmir’i konuşuyoruz. İzmirli hemşehrilerimizle gönül birlikteliğimiz var. Bizim de derdimiz hep gönle girmek. Hep söylüyorum ve söyleyeceğim ve hayata da geçireceğim. Biz sadece klasik belediyecilik hizmetleri yapan belediye başkanı olmayacağız. Klasik belediye hizmetlerini de yapacağız ama onun dışında bu sokaklarda yürüyen, engelli olan varsa o engellinin annesinin babasının bizden bir isteği varsa onu çözen, sağlıkla ilgili bir sorun varsa çözen, tayin işi varsa, mağdurdur, aile birliği yoktur bunu da çözen… Biz açıkçası ‘Şehr-i emini’ lafını boşta bırakmak istemiyoruz. Tam bir şehr-i emini olmak istiyoruz. Hemşehrilerimizin her anında yanında olmak istiyoruz.  Bunu da bugüne kadar milletvekilliğimizde sağlamaya çalıştık, mesaimizin yarısı Ankara yarısı burasıydı. Şimdi mesaimizin tamamı İzmir’de olacak.”

 
Özgener'den enflasyonla mücadele çağrısı: Düşmeyecek algısı tersine çevrilmeli!
 
CHP liderinden aday eleştirilerine yanıt: İzmir’in hak ettiği bir listemiz var!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ksk li 1 Şubat 2024 Perşembe 10:56

Peki AKP genel başkan yardımcısı olarak, Halkapınar otogar metro hattını neden yapmadınız, 3 bin tl gibi izmirliyle alay eden bir bütçe belirlediniz ?. Karşıyaka ya stat yapımı için belediye tarafından spor bakanlığına her türlü yardım izin vs verilmişken neden yapılmadı. Karaburun özel çevre koruma bölgesi ilan edilip sonrada lodos elektrik gibi size yakın firmalara rüzgar ve güneş santralleri için neden tahisi yapıdı, yarın bu alanlar bu firmalara satılacak mı, imara açılacak mı ?. İzmirde belediye size geçince çeşme , karaburun, urla imara açılacak ve bu firmalara mı verilecek. AKP izmiri alırsa size söyleyeyim denize girecek tek plaj kalmaz, dağ taş imara açılır, Herkes aklını başına alsın.

Yorumu oyla      1      1  
yorumcu 1 Şubat 2024 Perşembe 10:41

İZMİR SİZİN YÖNETTİĞİNİZ ÜLKE İÇİNDE SAYIN DAĞ, HALKI FAKİRLEŞTİREN MUHTAÇ EDEN KÖTÜ YÖNETİM VE BU PAHALILIĞIN, ADALETSİZLİĞİN, ORDA BURADA SİLAHLA GEZEN MAGANDALARIN SORUMLUSU AKP DİR, YÜKSEK KİRALAR ALTINDA EZİLEN EMEKLİ, DAR GELİRLİ SANDIKTA SİZE MUTLAKA HESABINI SORACAKTIR. ŞİMDİ İZMİRDE KÖTÜ BELEDİYECİLİK VAR DENİLİYOR, YILLARDIR İKTİDARIN TÜM İMKANLARINDAN FAYDALANDIRILAN KONYA, KAYSERİ GİBİ YERLERDEN YİNE İZMİRE GÖÇ DEVAM EDİYOR, NEDEN ?, SİZ ORALARA METRO DA YAPSANIZ TRAMVAY, YOL, PARK DA YAPSANIZ NE DE OLSA AKP ZİHNİYETİ OLAN YERDE YAŞAM ZOR VE TATSIZ SORUN BU. YANİ İZMİRLİ SİZDEN MEDET UMMAYACAK KADAR AKILLIDIR, BENCE 1 NİSAN DA BAVULUNUZU HAZIRLAYIN, ANKARA YOLCUSU KALMASIN. BU ARADA 3 BİN TL BÜTÇE AYRIDIĞINIZ HALKAPINAR TRAMVAYINI DA UNUTMAZ BU HALK.

Yorumu oyla      1      1  
Burak 1 Şubat 2024 Perşembe 10:12

Bangamatikçilerin paçası tutuşmuş. İBB kadroları nasıl şişirilmiş. Her ne hikmetse ortada da görünmüyorlar. Yarasa gibi seçim zamanları çıkıp propanganda yaparlar cahil akıllarınca.

Yorumu oyla      2      1  
sandıkta görürsün 1 Şubat 2024 Perşembe 08:58

yüzde 20 anca alır belkide alamaz Oy istemeye gelince ben izmirin çocuğuyum hizmete gelince ben anlamam hadi ordan kime 1 lirelık faydan olmuş hep kendi ekibin yesin başkası olunca tanıma Şimdi, o azarladığın seçmen sana cevabı verecek sandıkta merak etme

Yorumu oyla      3      3  
İŞÇİ 1 Şubat 2024 Perşembe 08:33

GELİNCE İŞÇİ ÇIKARACAKSINIZ BUNU HERKEZ BİLİYOR SİZİN AKP LİLER ARASINDA BU KONUŞULUYOR. HİÇ OKADAR MASUM DEĞİLSİNİZ İNSANLARIN EKMEĞİNDEN ETMEKTE NEDİR.

Yorumu oyla      5      3  
gazo 1 Şubat 2024 Perşembe 08:32

Siz reisiniz emir vermeden su bile içemezsiniz chp ile aşık atamazsınız chp de demokrasi var.

Yorumu oyla      5      3  
CHP li 1 Şubat 2024 Perşembe 08:31

BU HİZMETİ AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCI OLARAKDA VEREBİLİRDİNİZ NEDEN VERMEDİNİZ SİZDE İZMİRLİSİNİZ ELİNİZİ TUTANMI OLDU.. İNSANLARA YALN SÖYLEMEYİN ARTIK.

Yorumu oyla      5      2  
klavye 1 Şubat 2024 Perşembe 08:29

hamza dağ sana oy yok DEM LE ANLAŞIP SELAHATTİN DEMİRTAŞI ÇIKARMA PROJESİ VE SİZİN İZMİR ALGINIZI YEMEZLER BIRAKIN BU MASUN TAVIRLARI TOKİLERDEN HABER VERİN NE ARSALAR KAPATINIZ İZMİRİ RANTA TESLİM ETMİYCEĞİZ

Yorumu oyla      3      1  
Alo 31 Ocak 2024 Çarşamba 23:12

Kemalpaşadaki 95 villadaki ilişkiniz nedir bildiğiniz başka kupon arsalar nerede iyi bilirsin

Yorumu oyla      2      1  
Su vermezsiniz 31 Ocak 2024 Çarşamba 23:08

Siz kendinizi düşünürsünüz sen ve ekibin insana su vermez hadi ordan yukarda allah var 31 martta arkana bakmadan güle güle

Yorumu oyla      4      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe'de 'İnce' rest... Adaya itiraz etti!
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, partisinin ilçe adayı olarak ...
Başkan Oran adaylık için pimi çekti... Çeşme'den ültimatom!
Aday gösterilmemesi sonrası Çeşme Meydanı'nda miting düzenleyen Çeşme ...
'İYİ Parti afişleri sökülüyor' iddiasına CHP'den yanıt!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ...
 
Konak adayı Mutlu partililerle buluştu: İzmir’in kalbinde tarih yazacağız!
CHP Konak İlçe binası önünde partililerle bir araya gelen Konak Belediye ...
AK Parti adayı Dağ’dan kan bağışı çağrısı!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bayraklı Kızılay ...
Araştırmacı Yaldız’dan CHP İzmir adayları için değerlendirme: Ödül de var ceza da!
Gazeteci, Araştırmacı ve Bir TV Genel Müdürü Ümit Yaldız, CHP Genel Başkanı ...
 
Eski başkan rest çekti, Balcı’ya kapıları kapadı: Acilen istifa edin!
Karaburun Belediye eski Başkanı Serdar Yasa, ilçeye başkan adayı yapılan ...
BAL-GÖÇ Başkanı bağımsız aday
İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Başkanı ...
'2 milyon insanın ölüme terk edilmesine sessiz kalamayız'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "2 milyon insanın bombardıman altında açlık ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva