HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Ocak 2012 Pazartesi - 10:07

Belediye kasası soyuldu: Hem paralar hem evraklar gitti!

Menemen Belediyesi’nde bulunan para kasası hırsızlar tarafından soyuldu. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan binaya giren hırsızlar kasayı oksijen tüpüyle kesti.

Belediye kasası soyuldu: Hem paralar hem evraklar gitti!

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ - İzmir’in Menemen İlçesi’nde akıl almaz bir olay yaşandı. Belediye binasına giren hırsızlar kasayı açarak yüklü miktarda parayı çaldı.
 
Belediye Başkanı Tahir Şahin’in de makam odasının bulunduğu binada bulunan Gelir Müdürlüğü’ne giren kimliği belirsiz hırsızlar kasayı oksijen tüpüyle keserek açtı. Vatandaşların belediyeye ödediği vergiler başta olmak üzere diğer gelirlerin toplandığı kasadan bol miktarda para ve resmi evrakın götürüldüğü tespit edildi.

AK Parti Menemen'den hırsızlık açıklaması
 
POLİS İNCELEME BAŞLATTI
Olay bugün, çalışanların belediyeye gelerek işbaşı yapmasıyla ortaya çıktı. Müdürlük personeli içeri girince kasanın açıldığını ve paraların çalındığını gördü. Hemen polise haber verilirken Belediye Başkanı Tahir Şahin de sabah saatlerinde olay yerine geldi. Polis, hırsızların kimliğini belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlatırken güvenlik kameraları incelemeye alındı.
 
BAŞKAN ŞAHİN ŞAŞKIN
Hırsızlık olayı ile ilgili Egedesonsöz’ün sorularını yanıtlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ilçede şaşkınlık yaratan olayı anlamaya çalıştıklarını söyledi. Polisin parmak izi başta olmak üzere birçok konuda inceleme başlattığını anlatan Şahin, “Belediye binasında güvenlik görevlisi bulunmuyor. Hafta sonu olduğu için kimseyi belediyede görevlendirmiyoruz. Cumartesi günleri zaten genelde çalışıyoruz. Pazar günleri ise belediyeye gelen olmuyor. Hırsızlık olayının gece mi olduğu yoksa hafta sonu mu olduğu henüz netleşmedi. Oksijen tüpüyle keserek açılan kasadan yüklü miktarda para kayıp. Şu anda miktarın ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Belediyede görevli arkadaşlarımız evrak üzerinden gelen ve giden paranın hesabını yapmaya çalışıyorlar” dedi. Şahin, kimliği belirsiz hırsızların en kısa zamanda bulunmasını istediklerini de sözlerine ekledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
önemli 19 Ocak 2012 Perşembe 18:18

Selam bu olaydan çıkacak sonucu çok merak ediyorum çalınan paraları kim yerine koycak acaba birde evrak çalındı diyolar o kasada saklanan evraktan mutlaka birilerinin bilğisi vardır kasaya sonuçta önemli bir evrak konur.hadi parayı gectik evrak ın içerisi nedir onu bilen cevaplarsa sevinirim..

Yorumu oyla      13      6  
aa 17 Ocak 2012 Salı 18:29

peynirin kurdu içindendir. çevresinde barındırdığı kişilere bakarsanız ne olduğunu anlamamak içten olmayacaktır.

Yorumu oyla      15      6  
vay anam vayyy 17 Ocak 2012 Salı 16:29

belediye kasasında 8 bin tl üzeri para bulundurmak yasa dışıdır.eğer böyle birşey varsa başkan sorumludur.ayrıca belediyenin imar yolsuzlukları hakkında müfettişler tarafından sorgulandığı bu günlerde soyularak bazı evrak larında çalınması ister istemez insanın aklına bazı şeyleri getiriyor.asarlık belediye dersanesinde gece 2 güvenlikçi ve 17 kamera bulunmaktadır.uyduruk bir dersaneye 17 kamera yerleştiren tahir bey belediyeyi boş bırakmamıştır herhalde,

Yorumu oyla      21      7  
Bumudur.. 17 Ocak 2012 Salı 09:16

Pess hiç birşey demiyorum zaten yeterince hizmet alamadıgımız bir belediyecilikten artık tamamıyle umudu kestim yazık olan biz menemen halkına olucak yine sokaklar camur deryası yine yollar çukur hiç bir yatırım bekleme neden HIRSIZ parayı alıp gittii vah vah nasıl olurda belediye binasında görevli bir görevli olmaz herkezi iş için vaahetler bulunan başkan ne olcak şimdide personel alımı yapar güvenlik için kendi istasyonunda bile kamera varken belediyede olmaması komik durum yazık çook yazık

Yorumu oyla      21      6  
KEMAL ALTIOK 16 Ocak 2012 Pazartesi 21:30

OLAY YERİ........OKU...... BEYİN SENDE ÇOK VARDIDA PARAYI NİYE ÇALDIRDIN.. EVRAK ÇALINDI BELEDİYE BAŞKANI DİYOR AÇIKLASIN HANGİ EVRAKLAR ÇALINMIŞ BİZDE TAHMİN YÜRÜTMEYELİM

Yorumu oyla      17      6  
ONEMLİMİ ACABA 16 Ocak 2012 Pazartesi 20:59

BOYLE BELEDİYEDEN HERSEY BEKLENİR NORMAL KARSILAMALI BELEDİYENİN GOREVİ AFİSLERLE REKLAM BU OLAYIDA AFİSLERLEMENEMEN SOKAKLARINA YAYARSINIZ AMAN BASKANIN FOTOGRAFINI YANINA KOYMAYI UNUTMAYIN

Yorumu oyla      18      6  
pesss 16 Ocak 2012 Pazartesi 19:37

neden eşşeğini sağlam kazığa bağlamıyorsun sayın blediye bu kadar da olmaz

Yorumu oyla      19      7  
OLAYYERİ 16 Ocak 2012 Pazartesi 19:16

SİZ BEYİNSİZLERE BİR SORU SORUCAM HANGİ EVRAKLAR KAYIPMIŞ OKADAR İYİ BİLİYOR VE İDDAA EDİYORSUNUZ Kİ HANGİ EVRAKLARIN KAYIP OLDUĞUNUDA BİLİRSİNİZ HALKIN PARASINA BILE SIYASET SOKUYORSUNUZ YA ALLAH SİZİ İSLAH ETSİN BELEDİYECİ ARKADAŞ SENDE KORKMA YARIN GİT ÇEK MAAŞINI BÜYÜK MENEMEN BELEDİYESİ VE TAHİR BAŞKAN BÖLE KÜÇÜK HESAPLARLA BATMAZ...ÇÜNKÜ DÜRÜST VE VEREMİYECEĞİ HESAP YOKTUR...LAF EBESİ OLMAKTA ÜSTÜNÜZE YOK...BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAK SİZİN İŞİNİZ....

Yorumu oyla      20      22  
belediyeci 16 Ocak 2012 Pazartesi 18:32

çalındı denen paranın bir gün önce banka hesabına yatırılması gerekmekte idi.şimdi ise suç belediye başkanının ve mali hizmetler müdürünündür.

Yorumu oyla      25      9  
16 Ocak 2012 Pazartesi 15:10

Soru 1: belediye kasasında 2000 T.L. üzerinde para bulundurmak suç olduğuna göre, Sayın Başkan soruşturma geçirecek mi? Soru 2: Kasada bu kadar yüklü para bulunduranların, Belediye de güvenlik görevlisi ve kamera sistemi bulundurmaması düşündürücü değil mi? Soru 3: Hırsızın evrakla ne işi olur? Bu soygun evrak yok etmek için bir operasyon mu?

Yorumu oyla      49      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Solak’tan amatörlere tam destek
Çiğli Belediyesi, belediye spor kulübünün yanı sıra ilçedeki diğer amatör ...
Karabağ ve Solak'tan sonra, Tatı da ameliyat oldu.
Bayraklı ve Çiğli Belediye başkanlarının ardından Buca Belediye Başkanı ...
Nazım Hikmet doğumunun 110’uncu yılında anıldı
Memleket şairi Nazım Hikmet’in 110’uncu doğum yılı Vedat Sakman şarkıları ...
 
Bornova’da velilere büyük destek
Yılda 3 bin 500 öğrenciye ücretsiz YGS ve LYS kursunun verildiği Bornova ...
İZSU’dan 5 köye “su müjdesi”
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında su sıkıntılarının yaşandığı ...
Dilenci vapuruyla tüm körfezde ring seferi!
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bazı hatlarda vapur seferlerinin ...
 
Okullara da “toptan çözüm”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Toptan Çözüm Ekipleri, kentteki okulların ...
Saat Kulesi yeniden 'çan'lanacak!
Kulenin, 1974'te meydana gelen depremden sonra susan ve bir vatandaşın ...
Nazım Hikmet Ödülü Başkan Kocaoğlu’na verildi
Türk Başarı Ödülleri Kurulu tarafından bu yıl 7. kez verilen “Nazım Hikmet ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva