HABERLER>EKONOMİ
4 Nisan 2016 Pazartesi - 07:36

Asansör teknolojileri Fuar İzmir'de buluşuyor

En yeni güvenlik donanımlarıyla binlerce parçadan oluşan dünyanın tek şoförsüz ulaşım araçları INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’nda görücüye çıkacak. 7 Nisan 2016 tarihinde başlayacak organizasyon Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de gerçekleşecek

Asansör teknolojileri Fuar İzmir de buluşuyor

Yeni yapılaşmaların beraberinde getirdiği asansör ihtiyacı kadar mevcut asansörlerin güvenlik standartlarına uygun hale getirilmesi zorunluluğunun asansör sektörünün pazar payını katladığına dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, fuarda asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler sergileneceğini eş zamanlı düzenlenen konferanslarla da sektörün nabzının tutulacağını söyledi.

Efor Fuarcılık tarafından her iki yılda bir düzenlenen ve Türkiye’nin en kapsamlı asansör fuarından birisi olan INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı, 7-10 Nisan tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek.Sektörün önde gelen 107 firması ürün ve hizmetleriyle bir kez daha vizyona çıkacak. Konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler sergilenecek. Sektörün önemli organizasyonu INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı; teknolojiye yön veren komponent üreticileri, asansör taahhüt ve montaj firmaları ile inşaat sektörü temsilcileri, mimarlar, mühendisler, kamu ve bina yönetimlerinden oluşan nihai tüketici grubunu ve yatırımcıları bir araya getirecek. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından özellikle de Avrupa, Asya ve Birleşik Arap Emirliklerinden sektör profesyonellerine 4 önemli iş günü sunacak organizasyon kapsamında Türk asansör sanayinin rekabet ve marka gücü uluslararası bir platformda gösterilecek. Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe ürün ve hizmet sağlayan firmalar işbirliklerini arttıracak. INELEX 2016 Asansör Fuarı’nda işbirliği fırsatları ile Türkiye’nin 2023 yılındaki 500 milyar dolar ihracat hedefine önemli katkılar sağlanacak.

GÖZ ARDI EDİLEMEYECEK BİR TİCARET HACMİ
INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’nda, en yeni ürün ve teknolojilerin sergileneceğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen organizasyonda, iletişim kurabilen dijital asansör panellerinden, ilginç ve renkli tasarımlara sahip kabinlere, hava ile çalışan vakumlu asansörden, deprem ve yangına dayanıklı asansör kapılarına ve geniş ebatlı yük asansörlerine kadar onlarca yeni teknolojinin görücüye çıkacağını söyledi. İşleyen, “Ülkemiz ve bölge ülkelerindeki yoğun inşaat hareketliliğinin oluşturduğu büyük pazarın yanında, mevcut yapılardaki asansörlerin büyük bir bölümünün yeni güvenlik standartlarına göre yeniden modernize edilme zorunluluğu organizasyonumuzun önemini bir kat daha arttırıyor. Bina içi dikey ulaşımda başka alternatifi bulunmayan asansörler, üretici ve yatırımcılar için göz ardı edilemeyecek bir ticaret hacmini ifade ediyor. Üreticiler ve yatırımcıların doğru kararlar vermelerini sağlayan organizasyonumuz yüksek ticari bağlantıları beraberinde getiriyor. Katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz kazancı yüksek bağlantılara İzmir’de imza atacaklar. Özellikle teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller, asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler fuarımızda dikkat çekecek ürünlerin başında geliyor”dedi.

EŞ ZAMANLI BİLGİ PAYLAŞIMI
Sektörün bir zirvesi niteliğinde geçecek olan fuar kapsamında eş zamanlı olarak önemli etkinlikler gerçekleşecek. Elektrik Mühendisi Serdar Tavaslıoğlu’nun TS EN 81-2050  Standardı Eğitimi ile başlayacak olan etkinlik programında “Kamu Otoritelerinde Farkındalığın Arttırılması”, “Asansörde İş Güvenliği”,“Yeni Yönetmelikler Sonrası Uygulamalar” ana başlıklı konularda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Makine Mühendisleri Odası, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, AYSAD ve EAYSAD derneklerinden önemli isimler önemli bilgiler aktaracak.

2014’de düzenlenen fuarı 22 farklı ülkeden 10 binin üzerinde sektör profesyoneli ziyaret etmişti. Çıtası yükselen INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 7-10 Nisan 2016 tarihlerinde Fuar İzmir A holünde ziyaret edilebilecek. 

 
Bakan Eroğlu: NASA da kim?
 
Konak Nisan'da sanata doyacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3,3 milyon gence 'sigorta primi' müjdesi!
Başbakan Yardımcısı Elvan, "25 yaşına kadar olan gençlerimizin genel sağlık ...
Torbalı'dan istihdam atağı: İşsizlik oranı...
Geçtiğimiz gün açıklanan 2015 yılı işsizlik rakamlarında İzmir yüzde 15'e ...
SOCAR'ın patronu dev rafineri için tarih verdi
SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz Gümrük Birliği’nin 20’inci yılında ülkenin ...
 
EPDK'dan 8 şirkete 3,4 milyon lira ceza!
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunca (EPDK), 8 akaryakıt dağıtım şirketine ...
İzmir’de büyük tarım zirvesi: Bakan Çelik ne mesaj verdi?
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla “Bölgesel ...
İzmir’in tarihi çarşısı için anons hamlesi!
Kemeraltı’nın turizm merkezi olması yolunda gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarında ...
 
Eski tütün deposu yatırım olarak dönecek!
İzmir’in Basmane semtindeki, yıkımı devam eden eski tütün depolarının ...
İşte 4.5G tarifeleri ve fiyatları!
4.5G 1 Nisan itibariyle hayatımıza giriyor. Kullanıcıların en çok merak ...
Ege tarım politikaları İzmir’de masaya yatırılacak
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik'in başkanlığında 1-2 Nisan'da ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva