HABERLER>POLİTİKA
26 Haziran 2023 Pazartesi - 12:43

AK Partili İnan ile CHP’li Gökçe arasında LGBTİ kavgası!

CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyup Kadir İnan arasında “LGBTİ bireyler” konusu üzerinden sosyal medyada tartışma yaşandı. Gökçe’nin “insan hakları ihlali” çıkışına yanıt veren İnan “sapkınlığa izin vermeyiz” demesi üzerine Gökçen “insanların kimlikleriyle uğraşmayı da bırak. Haddini bil. Mert ol” yanıtını verdi.

AK Partili İnan ile CHP’li Gökçe arasında LGBTİ kavgası!

EGEDESONSÖZ- CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyup Kadir İnan arasında sosyal medyada tartışma yaşandı.

TOPLUMUN BİR KISMINI “İLLEGAL” GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR
Polisin birçok kentte müdahale ettiği Onur Haftası eylemleri ile ilgi bir tweet atan CHP’li Gökçen, “Yıllardır giderek dozu artırılan bir propagandayla LGBTİ+lara karşı bir nefret organize ediliyor. Herkesi terörist ilan edenler, toplumun bir kısmını yine terörist gibi göstermeye, “illegal” göstermeye çalışıyor. İnsan hakları derneklerini kapatmak için yola çıkanlar, ev içi şiddet olduğunda hiç hatırlamadıkları sözde aile değerlerini diline dolamış durumda. Hem insan haklarına hem de laikliğe yönelen bu saldırılara karşı ne yazık ki az sayıda siyasetçi olarak ses çıkarıyoruz. Ses çıkaranlar durmadan hedef haline getiriliyor. Sayımızın cesaretle artması ve hepimize yönelen tehlikeye karşı daha çok ses olunması umuduyla, bugün Onur Yürüyüşünde şiddete maruz kalan herkesi dayanışma duygularımla selamlıyorum” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA LGBT BAYRAĞI AÇARAK MI SESLENECEKSİN?
Gökçen’e yanıt veren AK Partili İnan ise “LGBT terörünün fon kaynaklarıyla nasıl bir ilişki içerisindesiniz? Hepimize zarar veren, çocuklarımızı tehlikeye atan bir sapkınlığın propagandasına izin vermeyeceğiz. Milletin kabul etmediği gündemlerinizi baskıyla empoze edemeyeceksiniz. Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen. Seni seçen onca hemşehrimizin sorunlarıyla ilgilen. Tire'de, Beydağ'da, Ödemiş'te, Kınık'ta, Menemen'de Bergama'daki vatandaşlarımıza LGBT bayrağı açarak mı sesleneceksin?” açıklamasını yaptı.

HADDİNİ BİL, MERT OL!
İnan’a yanıt veren Gökçen “Eyyüp sana senin dilinden sesleneyim. Ben bu “terörist, fon, şurada nasıl gezeceksin” dilini kullandığın yaşlı siyasetçilere benzemem. Benzememek için de bu koltuğu işgal ediyorum. Benim ne düşündüğümü bile bile seçilir seçilmez koşa koşa tebrik mesajı atıp sonra da böyle tehdit imalarıyla teröristlikle falan suçlayamazsın. Önce 15 yaşında kız çocuklarına yasal olarak nasıl tecavüz edilir diye yol arayan milletvekillerinin hesabını ver, insanların kimlikleriyle uğraşmayı da bırak. Haddini bil. Mert ol” ifadesini kullandı.

 
Emtia piyasasında ralli tersine döndü!
 
İzmir’de orman yangını!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Az Bilmiş 27 Haziran 2023 Salı 14:57

Aşağıdaki yorumları okudum da. Bozuk beyinler bozuk bozuk yorumlar yapmışlar. (İzmir matrahı) LGBT yi sapıklık, sapkınlık olarak görmüyor. En az PKK ve FETO kadar tehlikeli olmadığını öne sürüyor. Ak Parti seçmenini kuçümsüyor. (Alem doğu gencer) 70 yaşında bir adam şunu şunu yaptı diyerek, haber gerçek mi sahte mi iftira mı dezenformasyon mudur buradan dalarak sanki bu konuda uzmanmış gibi açıklama yapmışsın. Siyasi lider diyor. Kimmiş o. Biz de bilelim. Çocuk yaşta evliliği kim tasvip eder. Çocuklara taciz ve tecavüze kim tasvip eder. Ancak sapıklar ve sapkınlardan beklenir. Böyle saçma sapan yorum yazıp FİTNE ye sebep vermeyin. Yorumundan Ak Parti seçmeni olmadığın anlaşılıyor. Bizde dayak olmaz. O sizlerde yaşanır. (karşıyaka da yaşa) Tarikat, kısaca Allah yolundaki büyük cemaatlara tarikat denir. Tarikatlar diye neden genelleme yaptınız. 1 kişinin yaptığı hatayı neden o tarikata bağlarsın. Diyelim ki ben bankada çalışıyorum. Orada kanunsuz işlerler yaptım. Peki bankanın burada ne suçu var. Suç kişiseldir. LGBT li bireylere saldırı demişsin. Biz saldırmıyoruz. Onlar bizim topluma dayatıyorlar. Bu ahlaksızlığı KUR''AN yasaklıyor. Bizler de yokmuş gibi davranamayız. Müslüman mahallesinde salyangoz satamazlar. (metin) LGBT yi izin vermeyen vekil demişsin. İzin vermeyen vekil değildir. Allah izin vermiyor. Tarihte başta lüt kavmi ve başka bir çok kavmi RABBİMİZ yok etmiştir. Bilmez misin. Tabii bilmezsin. Çünkü sizler kimbilir hangi ortamlarda yetiştiniz. Boş ailelerden BOŞ çocuklar meydana gelir. Bugün Mekke''de ARAFATTA hacılarımız dualar ettiler. Bizler de TV karşısında onlara eşlik ettik. Bizler de dua ettik. Allah sizin gibi DÜŞÜNENLERE İSLÂH etsin. Sizlerin de doğru yola seçmenizi Cenabı Allah'' tan niyaz ederim. Türk Gençliği bu olmamalı. Tez zamanda doğru yolu bulmanız dileğiyle diyorum.

Yorumu oyla      4      4  
İZMİRLİ 27 Haziran 2023 Salı 00:51

yorumlara baktıkça hayretler içindeyim..sırf chp ye destek adına lgbty yi savunuyorlar..çocuklarınızda bu derneğe üye olsun istermisiniz...o halde doğru kayda madem..

Yorumu oyla      4      4  
yazık 27 Haziran 2023 Salı 00:14

tek bildiği lgbt bu kızın... başka bişey bilmiyor. ve inanılmaz ama bu toplumdan uzak kızlar partimde vekil oluyor bir de.. karşılaşığımda elini bile sıkmadım. lgbtymiş.. sonra neden yüzde 25.. al sana neden yüzde 25.. şimdi bunu okuyan menderes bölgesi neden chpye oy versin..

Yorumu oyla      4      4  
Alo 26 Haziran 2023 Pazartesi 23:12

Urfalıyam ezelden siverekliyem sonradan. Ey akepeli vekil

Yorumu oyla      3      4  
Az Bilmiş 26 Haziran 2023 Pazartesi 18:18

Haberi okudum. Şaşırdım mı hayır. CHP nin İzmir'' li olmayan İstanbul doğumlu ama İzmir'' den seçtirilen ve bu topraklarda yaşayan Anadolu İnsanının irfan ve gelenek görenek ve aidiyet duygularının hiç birisinin olmadığı Müslüman kültüründen uzak yetişmiş veya yetiştirilmiş KILIÇDAROĞLU nun icadı bu milletvekili hem kişiler hemde CHP kurumsal kimliğiyle aynı İZMİR BAROSU gibi LGBT+ lara sahip çıkıyorlar. Peki sizlere soruyorum hani GELİYOR GELMEKTE OLAN peygamber efendimizin soyundandı, Kur''an''a ezbere biliyordu, Hacca gitmişti, gibi gibi (Hepsi palavra). Bunların hepsi KUR''AN a ve ALLAH''IN kanununa karşı geliyorlar. Bunlar için YAŞASIN CEHENNEM. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Amacınız Müslüman Türk aile yapısını bozmaktır. Birde gidip İzmir'' in kırsalında müslüman halktan oy istiyorsunuz. Sizlerin yatacak yeriniz VARMIIIIIIIIIIIIIII.

Yorumu oyla      5      6  
izmir matrahı 26 Haziran 2023 Pazartesi 18:10

ülkede onca taciz ve tecavüz sorunu varken . tarikatların yarattığı skandallar varken . çocuk yaşta evlilik isteyen siyasi parti liderleri varken adamın çıkıpta uğraştığı ve sapkınlık olarak nitelendirdiği şeye bak. korkunç bir zihniyet gerçekten ve bakın AKP seçmenin bir çoğu bu tip adamlar sayesinde LGBT yi aynı PKK veya FETÖ gibi bir terör örgütü sanıyor biliyormusunuz?

Yorumu oyla      4      5  
Alen doğu gencer 26 Haziran 2023 Pazartesi 17:51

izmirdesondakika instagram sayfasında 1 saat önce bir şey paylaşıldı. urfa da 70 yaşında bir adam 2-3 yaşında bir kız çocuğunu taciz ediyor. net bir şekilde knaıt olması için kameraya alınmış. bunların önüne geçsin sayın AKP li vekil. malum urfa dan çok ciddi bir oy aldınız. Bunun dışında ortağınız sayın fatih erbakan çocuk yaşta evliliğe onay verilmesini istiyor buna ne diyeceksin sayın vekil? LGBT insanları yani homofobik olarak nitelendirebileceğimiz insanların büyük bir çoğunlugu vücutlarındaki hormonal bir dengesizlikten kaynaklı olarka baız seçimleri yapmak zorundalar. hatta ve hatta gene bir kısmı da çocuk yaşta uğradıkları tacizlerden kaynaklı olarakta bu yolu seçebiliyorlar. ama size göre bu hornomal dengesizlikler sapkınlık ve sapıklık oluyor ama bir siyasi liderin çocuk yaşta evlilik istemesi sapkınlık değil ha? yada küçük çocukların tacize uğraması umrunuz da değil? olmaz böyle sayın vekil izmirli okuyor bunu yanlış yolda gidiyorsunuz. keşke sizi yolda görsemde yüzünüze söyleyebilsem bunları. tabi dayak attırmazsanız.

Yorumu oyla      3      6  
izmirli 26 Haziran 2023 Pazartesi 17:34

Millet evine ekmek getiremiyor diye chpli vekil eleştiren yorumcu bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor?

Yorumu oyla      5      7  
karşıyaka da yaşa. 26 Haziran 2023 Pazartesi 16:54

tarikatlar küçücük çocukları istismar ederken sesiniz çıkmıyor, LBGTİ bireylere saldırı durmaksızın devam ediyor. işinize gelmeyen konularda 3 maymunu nede güzel oynuyorsunuz.

Yorumu oyla      7      6  
metin 26 Haziran 2023 Pazartesi 15:38

LGBTye izin vermeyen vekil tarikat yurtlarındaki olanlara da izin verme de harbiden sözünün eriymiş diyelim.

Yorumu oyla      8      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İzmir çantada keklik değil' diyen Soyer'e Başkan Saygılı'dan yanıt: 2024'ü bekleyin!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’dan, Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Ender ALDANMAZ yazdı... Kılıçdaroğlu, Soyer'in 'değişim metni'ni gördü mü?
Ender ALDANMAZ yazdı... Kılıçdaroğlu, Soyer'in 'değişim metni'ni gördü mü?
AK Partili İnan: Erdoğan, İzmir'i seviyor ama üzülüyor
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... O günden bugüne ne değişti?
Mehmet KARABEL yazdı... O günden bugüne ne değişti?
Başkan Soyer, 'değişim için 8 ay yetmez' dedi… 2024’e Kemal Bey ile girmeliyiz!
İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Tunç Soyer Halk TV’de Sansürsüz programına ...
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na gönderme: 500 liraya oyunu satmayan köylümüze teşekkürler!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "14 ve 28 Mayıs seçimlerinde, ...
 
Bursalı'dan Soyer'e 'çantada keklik' yanıtı: O zaman neden hizmet etmiyorsun?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "CHP'nin İzmirli seçmeni ...
AK Partili vekillerden çıkarma... 'Ödemiş AK Belediyecilikle buluşacak'
AK Parti İzmir milletvekilleri, Ödemiş'te parti teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Gazeteci Yapar, Esnaf Odası seçimlerini yorumladı: Zekeriya Mutlu bu durumu hak etti!
Egedesonsöz İmtiyaz Sahibi Fatih Yapar, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva