HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Aralık 2015 Salı - 10:29

Çeşme'ye yeni yılda yeni logo!

Son yıllarda yaptığı yenilikçi adımlarla adından söz ettiren Çeşme Belediyesi, yeni yıla beş kala iki önemli değişiklik birden gerçekleştirdi; web sitesini yeniledi ve logosunu değiştirdi

Çeşme ye yeni yılda yeni logo!

Turizm ve tanıtım alanlarının yanı sıra kurumsallaşma alanında da geçtiğimiz yıllarda önemli değişikliklere imza atan Çeşme Belediyesi, yeni yıla iki önemli değişiklik birden yaparak girecek. Turizm ve iş dünyasında büyük yankı uyandıran 9 durak 9 Deneyim tanıtım atağının ardından yenilikleri devam ettiren Çeşme Belediyesi, yeni yıla sayılı günler kala logosunuve web sitesinin tasarımını yeniledi. Uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan Çeşme Belediyesi'nin yeni web sitesi ve logosu, kurumun yenilikçi karakterini daha iyi yansıtacak.

Kolay erişim hedefli arayüz
Çeşme Belediyesi'nin ilçenin denizinin eşsiz renginden ilham alarak tasarlanan, maviyle bezenmiş yeni web sitesi www.cesme.bel.tr, özgün tasarımıyla belediyenin çağdaş yapısını daha iyi yansıtan bir arayüze kavuştu. Site ziyaretçilerinin istediği menüye daha hızlı erişim sağlayabilmesi hedefiyle oluşturulan yeni sitenin tasarımı bilgisayarlar ve mobil cihazlar için farklı tasarlanan iki farklı ana sayfaya sahip olarak geliştirildi.Tüm işletim sistemleri ve mobil cihazlara uygun olan web sitesi, vatandaşın belediyeyi ulaşmasını daha da kolaylaştıracak.



Çeşme Kalesi, rüzgar ve sörf
Çeşme’nin gökyüzü ve denizinin mavi rengini verdiği yeni logoda ise ilçenin köklü sembolü olan Çeşme Kalesi, eşsiz denizi, dünyaca ünlü rüzgârı ve Alaçatı başta olmak üzere bölgeyle özdeşleşen sörfü resmedildi. Çeşme Belediyesi'nin yeni logosunda hayat bulan sembollerle, ilçenin köklü tarihi, benzersiz doğal güzellikleri, dinamikliği, enerjisi ve sunduğu alternatif yaşamın yansıtıldığını ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Logonun sakin ve özgün çizgileri ile mavi rengi kentin kendine güvenen kimliğini vurguluyor" diye konuştu.

Değişiklik her yerde görünecek
Çeşme Belediyesi’nin yenilenen web sitesi ve logosuyla birlikte; logo tasarımına ve yansıttığı kimliğine uygun olarak belediyenin tüm kurumsal görsel kimlik materyalleri de yenilecek. Yeni logo ile belediye içinde kullanılan basılı dokümanlar ve belediyenin hizmet binalarının yanı sıra araç ve bina giydirmelerine kadar tüm alanlarda yenilik yapılacak ve değişimin her yerde hissedilmesi sağlanacak. Çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Çeşme Belediyesi'nin kendine güvenen ve yenilikçi ruhu yakın zamanda Çeşme'nin her noktasında görünür hale gelecek" şeklinde konuştu.

 
Gürsel Tekin’den AK Parti’yle HDP’ye sürpriz teklif!
 
Menderes Bulgaristan Türklerinin yanında
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir li 29 Aralık 2015 Salı 13:04

İyi güzel de!!!Bunların yanı sıra ve öncelikle ÇEŞME içini,giriş yollarını ve çevresini ağaç dikerek yeşillendirme çalışmalarını yapmalısınız.Turist çekmek için köpekbalıklarının da olduğu devasal su parkı,şelaleler,su oyun parkları,kovboy kasabası,vb ilgi çekici tesisler yapmalısınız.Ayrıca spor klüpleri için,futbol,basketbol,voleybol,tenis vb tesislerin olduğu çok amaçlı ve TERMAL tesis yapmalısınız.Termal su var değerlendiremiyorsunuz.İklim mükemmel yatırım yapmıyor ve yaptırmıyorsunuz.Harika manzara var tanıtamıyorsunuz.Bakın Antalya bunları yapıyor,sizlerin neyiniz eksiksiniz de yapamıyorsunuz.Hadi silkinin ve İzmir'i mizi hakettiği yerlere taşıyın artık.Yapamıyorsanız da,yapılması gereken asil davranışı sergileyin lütfen!!!

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar'da sanata 'engel' yok!
Karabağlar'da ilçesinde yaşayan bedensel ve zihinsel engelli çocuklar, ...
Bergama 'kırsal'da kalkınacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğinde mahallelerde ...
Karşıyaka’da engelsiz eğlence!
Engelsiz bir Karşıyaka yaratma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka ...
 
Abla-Ağabey-Kardeş el ele buzu ısıttılar
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gönüllü gençleri, 2015 yılını kardeşleriyle ...
İzmirliler yeni yıla Athena ile girecek
İzmirliler, 2016 yılına sevilen müzik grubu “Athena” ile “merhaba” diyecek. ...
İzmir'de 60 yaş kartı sahiplerine büyük kolaylık
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 60-65 yaş arasındaki ...
 
Kemeraltı Günleri’ne buruk başlangıç!
‘Kemeraltı: İzmir’in Çarşısı’ sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kemeraltı ...
Süt Kuzusu’na 14 günlük zorunlu mola!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni alım süreci nedeniyle Süt Kuzusu Projesi’ne ...
Ödemiş'ten Bayırbucak Türkmenleri'ne bir TIR yardım
Ödemiş İlçesi'nden Suriye'de yaşayan Bayırbucak Türkmenleri için toplanan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir şarkısın sen!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (5) Aşılar acıtmaz ki!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva