HABERLER>POLİTİKA
20 Mart 2011 Pazar - 12:15

26 yaşında vekil adayı

CHP eski milletvekillerinden Vezir Akdemir’in oğlu, İzmir Gençlik Kolları üyesi 26 yaşındaki Şener Akdemir milletvekili adaylığını açıkladı.

26 yaşında vekil adayı

İZMİR- CHP Karşıyaka İlçe binasında düzenlediği toplantıda yanlış yapılanmalara ve haksızlıklara karşı aday adayı olduğunu belirten Şener Akdemir, “AKP hükümetinin yaptığı baskı, zulüm ve faşizm uygulamlar karşısında hiç yorulmadan, yılmadan mücadele veren Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir nefer olarak yerimi alma gereğini duydum“ dedi.

 

Adaylığının bozuk düzene başkaldıran gençlik hareketinin bir adımı olduğunu belirten Şener Akdemir “Spartaküsten Mustafa Kemallere, Deniz Gezmişlere, Mahirlere, Yusuflara kadar gelen devrimci ruhun gençliği artık susmuyor. Bu anlayışla yola çıktım. Cumhuriyetimizin 100. Yılında geleceğe güvenle bakan , daha demokratik, daha özgür ve güçlü Türkiye için aday oluyorum“ dedi.

 
1985 doğumlu olan Şener Akdemir, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2004 yılında girdiği Yeditepe Üniversitesi İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler bölümünü tamamladı. Üniveersite eğitimi sırasında Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığına seçildi. Üniversitenin Uluslar arası İlişkiler Kulübü’nde pek çok faaliyetin hazırlanmasında, ve gerçekleştirilmesinde öncülük etti. Bu kulüpte genel sekreterlik görevine seçildi. Akdemir, üniversite eğitimi sırasında CHP’nin çalışmalarında yer aldı. En son Anayasa referendumu döneminde CHP İzmir Gençlik Kolları’nda çalıştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ozan 30 Mart 2011 Çarşamba 23:39

bu genç yaşta böyle sorumluluğu kaldıracak nadir insanlardan

Yorumu oyla      34      9  
27 Mart 2011 Pazar 18:40

siz şeneri eleştireceğinize asıl 3 dönemden fazla yapanları eleştirin şener siyaset okumuş şirket kurup köşeyi dönmemiş her babada kendi çocuğun geleceğini düşünür buda en doğal haktır sonra dokuz eylül ve ege konseyi başkanları hem okuyor vede yaşları tutmuyor elbete onlarda bir sonraki seçimlerde aday olma hakına sahip oldukarı gibi hiç kimse kimseye sen aday adayı olma deme hakını kendinde bulamaz ONUN İÇİN ŞENER YOLUN AÇIK OLSUN

Yorumu oyla      32      7  
nail 27 Mart 2011 Pazar 17:13

Şeneri eleştiren ozaman sen babanda hiç birşey bekleme bakalım yerigelince babaları eleştiyorlar bana birşey yapmadın diye yapanıda eleştiriyorsunuz şener kendine güvenmeseydi aday adayı olarak çıkmazdı açıklamayı babası yapmadı şener yaptı

Yorumu oyla      31      7  
SEÇMEN 27 Mart 2011 Pazar 17:06

Önce şener akdemiri eleştiren şenerin özgeçmişini araştırıp örenmesini ve tıpkı baba ve anneler çocuklarını evlendirip daire alıyorsa şenerin babasıda kendi parası ile oğlunu okutmuş nevar bunda siyaset yapanın çocukları siyaset yapmıyacakmı öncüklükte nerelerde öncülük etiğini yeditepe üniverste sitesine girip öğrene bilirsiniz

Yorumu oyla      32      6  
çakma Atatürkçü''ler 22 Mart 2011 Salı 20:55

yazık çok yazık biz CHP'liler hala aynıyız... ülkenin gençlere ihtiyacı var, partimizin gençlere ihtiyacı var deriz ama gençlerden biri aday olduğunda işte bir başka genç işini gücünü bırakır, burdan sallamaya atmaya tutmaya başlar...yazık burada hakkında yorum da bulunmak mertçe bir davranışta değildir. elbette siyaset yapan her şahsı eleştirmeye hakkımız vardır ama bir genç aday için başka bir gencin ÇEKEMEMEZLİK GÖSTERİP KISKANÇLIĞINI AÇIKCA BELLİ ETMESİ aldığı eğitimin terbiyesidir.. asıl üzücü olan ise bizler Cumhuriyeti ve CHP'yi Büyük Önderden emanet aldık. gayemiz ATARÜRK'ten emanet aldığımız bu göreve sahip çıkmak olmalıdır.

Yorumu oyla      41      7  
Kemal İnan 22 Mart 2011 Salı 13:13

Neyin öncülüğünü ne zaman yaptınız siz? Hem Yeditepe'de okuyup hem İzmir gençlik kollarında nasıl çalıştınız? Babanızdan başka refere edeniniz var mı? Hangi gençlik kolları başkanları sizi çıkarmıştır bu adaylık için? Neyinize güveniyorsunuz? Konsey başkanlığı sırasında ne yaptınız? Vakıf üniversitesinin konsey başkanlığı ile devlet üniversitesinin konsey başkanlığı çok farklıdır. Bir avuç paralı gencin seçimini dillendiriyorsunuz. Demezler mi adama Dokuz Eylül veya Ege konsey başkanları dururken sana ne oluyor diye? Elbette baba parası, elbette baba hatırı, elbette hatır gönül ilişkisi. Yazık...

Yorumu oyla      16      48  
acar 22 Mart 2011 Salı 02:13

öncelikle böyle bir yorum çok haksız. neticede siyasetçilerin çocuğukları da siyaset yapabilir. babasının milletvekilliği yapmış olması onun milletvekili aday adayı olmasını engellemez. bu hanedanlık değil. zaten hanedanlıkta seçime gidilmez. aşiret sistemlerinde de böyledir. daha önceleri bu partide birileri kayınçolarını milletvekili,parti yöneticisi yaparken böyle karşı çıktınız mı?

Yorumu oyla      43      13  
:) 20 Mart 2011 Pazar 13:31

Baba parasıyla özel üniversitede okumuş...Babasının adıyla vekil olmaya çalışıyor. Geçin bunları CHP hanedan değil, aşiret partise de değil !

Yorumu oyla      19      52  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Kaddafi'ye çağrı
Libya'daki operasyonun kan dökülmeden gerçekleşmesini istediklerini söyleyen ...
Erdoğan: Bir an önce bitirilsin
Cidde Ekonomik Forumu’nda konuşan Başbakan Erdoğan, “Libya’ya yapılan ...
Erdoğan MHP'li adayı bombaladı
Başbakan Erdoğan'ın gündeminde yargı vardı. MHP'den aday adayı olan Sincan ...
 
Binlerce kişiyle adaylık açıklaması
Nevzat Kavalar Bornova’da adeta mitingi andıran toplantı ile CHP İzmir ...
Öncel’den Göztepe’ye karnaval teklifi
CHP Milletvekili Disiplin Kurulu Üyesi İşadamı Haluk Öncel Göztepe Taraftar ...
CHP iktidarında çiftçininin yüzü gülecek
CHP Menderes İlçe Örgütü’nü ziyaret eden, CHP İzmir Milletvekili Aday ...
 
Merih Şan partisine çalışıyor
CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylarından Dr. Merih Şan, yaklaşan seçimler ...
Kılıçdaroğlu: Yedi sülalene para var...
Kılıçdaroğlu, aile sigortası için “Parayı nereden bulacaksınız?” sorusuna ...
CHP’den muhtarlara liste uyarısı
CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda ilçede ki muhtarlara ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva