HABERLER>MAGAZİN
27 Temmuz 2010 Salı - 00:00

’‘Ben haddimi biliyorum!’’

Hadise, Elle dergisindeki röportajında neden Türkçe besteler yapmadığını açıkladı: ’“Ben haddini çok iyi bilen biriyim. Türkçe şarkı yazmak için kendimi yeterli hissetmiyorum.’”’

’‘Ben haddimi biliyorum!’’

Hadise, Elle dergisindeki röportajında neden Türkçe besteler yapmadığını açıkladı: ’“Ben haddini çok iyi bilen biriyim. Türkçe şarkı yazmak için kendimi yeterli hissetmiyorum.’”’
 
Hadise, Elle dergisinin ağustos sayısına kapak oldu. Dergi için Barış Aktınmaz’’ın objektifine poz veren ünlü şarkıcı, çekimin ardından Gülben Çapan’’ın sorularını yanıtladı. Türkçe besteler yapmadığını söyleyen Hadise, ’“Ben haddini çok iyi bilen biriyim. Türkçe şarkı yazmak için kendimi yeterli hissetmiyorum. İngilizce yazıyorum. Türkçe albümlerimde Türk bestecilerle çalışıyorum’” dedi. Yeni albümünü ekim ayında piyasaya süreceğini söyleyen şarkıcı, Nilüfer’’le düet yapmanın hayalini kurduğunu açıkladı: ’“Nilüfer’’in kitabını okudum yakın zamanda. Sahneye ve işine saygısı, her şeyden uzak olması ve çalışma stili... Her yönüyle beni çok büyüledi.’”
 
TÜRKLER SARILMAK İSTİYOR                
Ailesiyle birlikte Belçika’’da yaşayan Hadise, oradaki yaşamını da dergi okurlarıyla paylaştı. ’“Her aile gibi biz de Belçika’’da evde televizyon izliyor, alışverişe çıkıyor, marketten alışveriş yapıyor, kendi aramızda küçük kavgalar ediyoruz. Kısacası klasik bir aile profilinde ne yaşanıyorsa, biz de aynısını yaşıyoruz’” diyen ünlü şarkıcı, ’“Belçika’’da sokakta seni görenler buradaki gibi aşırı tepki veriyorlar mı?’” sorusunu ise şöyle yanıtladı: ’“Belçikalılar Türkler’’e göre daha farklı. Onlar da ünlü birini görünce tepki veriyorlar ama Türkler daha sıcak ve içten. Burada görünce dokunmak, sarılmak istiyorlar.’”
 
 
Okul yaptıracağım
Hadise, okul yaptırmak istediğini açıkladı: ’“Çok çalışıyorum. Hayatımda anlamlı şeyler yapmak istiyorum. Parasını sadece Chanel çantalara ve pırlantalı saatlere harcayan biri değilim. Kazandıklarımla biraz daha kalıcı şeyler yapmak istiyorum. Müzikten kazandıklarımı kesinlikle eğitime yatırmak istiyorum. Nerede ihtiyaç varsa, oraya kendi paramla okul yaptırmak istiyorum. Hayattaki en büyük arzum bu diyebilirim.’”
 
Evlenmek istiyorum
Sinan Akçıl’’la aşk yaşayan Hadise, evlilik hayali kurduğunu söyledi: ’“İleride evlenmek istiyorum. İstediklerimi gerçekleştirince, biraz paydos edip aile kurmak istiyorum. Benim gibi küçük yaşta elinde taraklarla şarkı söyleyen birkaç çocuğum olmasını çok isterim. Bir-iki tane de değil; üç-dört tane!’”
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fahriye hem aşık hem kırgın
Fahriye Evcen evlilik planları yaptığı sırada ayrıldığı Özcan Deniz'e ...
’‘Bülent Abim iltifat etmiş’’
'Bülent Ortaçgil'in "İyi söz yazarı ama kötü müzisyen" dediği ...
Bir yıldız doğuyor
İspanyol spiker Sara Carbonero şimdi de oyunculuğa el attı. Casillas ...
 
Yonca Evcimik'ten büyük gaf!
Önceki akşam Okan Bayülgen'in 'Medya Kralı' isimli programı ...
Büyük aşkın ilk fotoğrafı
’‘Hanımın Çiftliği’’nin Güllü’’sü Özgü Namal’’ın gözlerden uzakta aşk ...
Tuğba Özay üçüncü klibe 'kanat' açtı
Geçtiğimiz yıl İtalyan sevgilisi ile Milano’’da dünyaevine giren ünlü ...
 
Dedikoducu kızdan dekolte şov!
Yeni projesi Green Lantern'in tanıtım kampanyası çerçevesinde, ...
Boşanma Kate’’e yaradı
Yönetmen eşi Sam Mendes'ten boşandıktan sonra uzun süre ortalıkta ...
Cameron çiftçi olmak istiyor
Cameron Diaz, Hollywood'u bırakıp çiftlikte yaşamak istiyor. Güzel ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva