HABERLER>SPOR
24 Nisan 2024 Çarşamba - 12:23

Kaf-Kaf Play-Off'a bileniyor!

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyonluğu bitime 1 hafta kala kaçırıp sezonu üçüncü sırada bitirerek 4 yıl sonra ilk kez Play-Off oynamayı garantileyen Karşıyaka, Sapanca Gençlikspor ile oynanacak normal sezonun son maçında gençler ve fazla süre alamayan isimlere şans verecek.

Kaf-Kaf Play-Off a bileniyor!

Amatöre düşen rakibi karşısında as takımı riske atmayacak İzmir ekibi, tamamen haftaya 2 Mayıs Perşembe günü oynanması beklenen Play-Off ilk maçına bilenecek. Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, sıralamadaki konumlarının netleşmesiyle Play-Off maçları öncesinde bazı oyuncularını korumak için ellerine önemli bir fırsat geldiğini belirtti.

Erkan Sözeri, "Sapanca Gençlikspor ve bizim son maçta herhangi bir iddiamız yok. Onun için o maça rotasyonlu bir kadro ile çıkacağız. Altyapıdan aramızda olan evlatlarımız var. Geçen maçta Hacettepe 1945 önünde Batuhan Kuru'yu gördük. Girdiği maçta 1 gol attı ve 1 pozisyon yarattı. Sapanca'da altyapımızdan yetişen oyuncularımız ve ligde fazla süre alamayan arkadaşlarımıza görev vereceğiz. Play-Off maçları öncesi de bazı oyuncularımızı korumuş olacağız. Bu rotasyon için taraftarımızdan anlayış göstermesini istiyorum" dedi.

PLAY-OFF MAÇI GECEYE ALINDI
Sapanca Gençlikspor deplasmanı sonrası hafta içinde Play-Off'taki birinci tur maçını evlerinde akşam saatlerinde oynayacaklarının müjdesini veren Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Cumartesi Sapanca ile oynayacağız. Perşembe günü son hafta sıralama değişmezse büyük bir ihtimalle sahamızda Anadolu Üniversitesi ile Play-Off'ta karşılaşacağız. Futbol Federasyonu ile yaptığımız görüşme sonrası Play-Off ilk maçımızı gece oynayacağız. En büyük itici gücümüz taraftarımız işlerinden çıkıp tribündeki yerini alabilecek" diye konuştu.

"EN İYİ TAKIM BİZİZ"
Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Play-Off maçları öncesi takımına güveninin tam olduğunun altını çizdi.

Deneyimli teknik adam, en iyi ekip olduklarını belirtti. Yeşil-kırmızılıların teknik patronu Sözeri, "Perşembe günü Anadolu Üniverseti maçını geçtikten sonra Turgutluspor-Efeler 09 maçının galibiyle karşılaşacağız. Grup finalini yine büyük ihtimalle Elazığspor ile oynadıktan sonra final maçında 1'inci Grup'tan gelen finalist ile karşılaşacağız. Tüm rakiplere saygım var ama en iyi takım biziz. Benim oyuncularıma güvenim tam. Hacettepe maçını kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek isterdik ve onlarla bütünleşmek isterdik ama olmadı. Biz, muhteşem taraftarımız ile Play-Off sonunda bütünleşeceğiz" ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA'DAN 23 NİSAN ŞENLİĞİ
Karşıyaka, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda basketbol altyapı şubesinin düzenlediği Pınar Karşıyaka Basketbol Okulları 23 Nisan Turnuvası ve Çocuk Şenliği'nde bir araya geldi.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona Başkan İlker Ergüllü ve 2'nci Başkan Mustafa Karabağlı da katıldı. Organizasyonda altyapı ve spor okulu sporcuları kıyasıya maçlar oynarken çocuklar ve aileleri tesiste kurulan standlar, oyun alanları ve parkurlarda eğlenceli anlar yaşadı. Maçlar sonrasında dereceye giren takımlara madalyalarını Başkan İlker Ergüllü takdim etti.

 
Yaşlı kadının acı sonu... Yangında can verdi!
 
Altay'dan üyelik hamlesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den istifa etmişti... CHP'ye katılıyor!
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili İYİ Parti’den Ayşe Sibel ...
İzmir'de Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na geri sayım!
Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı ...
Milli oyuncunun evine yine hırsız girdi
Fransa Ligue 1 ekibi Lille’de forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı‘nın ...
 
UEFA'dan İzmirli hakeme EURO 2024 görevi
UEFA, İzmirli hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek ...
Göztepe evinde tarih yazacak
1'inci Lig'de 28 Nisan Pazar günü evinde Gençlerbirliği ile Süper Lig ...
Menemen FK'nın inancı tam
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son olarak deplasmanda Uşakspor'u 4-0 yenip ...
 
Altınordu'da Atilla hoca sınavı geçti
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'da bu sezon ilk teknik ...
Çeşme Yarı Maratonu'na geri sayım!
Salomon isim sponsorluğunda düzenlenecek Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs ...
Karşıyaka bu kez başaracak
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son hafta öncesi şampiyonluk hedefini ıskalayıp ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva