HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Mart 2024 Perşembe - 16:35

Emekliler destekleri için Çerçioğlu'na teşekkür etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kent genelinde yaşayan 260 binden fazla emekli için başlatılan “Emekli Kart” projesinin kapsamı genişletildi. Kısa sürede yoğun talep gören, Aydın’da yaşayan on binlerce emeklinin faydalanmaya başladığı Emekli Kart ile et ve et ürünlerinde uygulanan yüzde 20’lik indirime süt ve süt ürünleri de eklendi.

Emekliler destekleri için Çerçioğlu na teşekkür etti

Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Halk Ege Et’te başlatılan indirimin süreceğini, emekliler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm Aydınlıların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Çerçioğlu, “Halk Ege Et mağazalarımızda et ve et ürünlerinde emeklilerimiz için başlattığımız indirim kampanyasına süt ve süt ürünlerini de ekledik. Emeklilerimizin geçim sıkıntısının farkındayız, onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Aydın’da kimse yatağa aç girmeyecek, soğukta üşümeyecek” dedi.

“Özlem başkanımız emeklilerin dertlerine derman oldu”
“Parayı pul eyledi, kadınları dul eyledi, ormanı kül eyledi, insanı kendisine kul köle eyledi. Diyecek başka bir şey yok, bence bu yani.” sözleriyle emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çeken Yaşar Çelik, “Bu kuyruklar yüzde 20 ucuz et almak için, insanlar kuyruğa giriyor. Ucuz olduğu için çok rağbet var. Bu kuyruklar da o yüzden. Emekli bu hizmet sayesinde et alıyor, milletin içi dert doluyken şimdi et doldu. Emekli olduktan sonra pazarlama işi yaptım, tüm Türkiye’yi gezdim. En güzel yer Aydın’dır, ben Denizli’yi geçtiğimde buranın havasını hissediyorum. Özlem başkanımıza başarılar diliyorum, her şey için ona çok teşekkür ediyorum. Emeklilerin dertlerine derman oldu, onun için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Özlem başkanımıza çok teşekkür ediyoruz”
Et ve süt ürünlerinde uygulanan yüzde 20 indirimin Aydın’da yaşayan tüm emekliler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Mustafa Yıldırım, “Emekliyim, Emekli Kart’ı aldım. Hem et, hem peynir aldım. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, bu büyük bir indirim. Devletin emekliye neyi reva gördüğünü biliyoruz ama bu yüzde 20 indirim büyük bir fırsat, büyük bir şans. Bazıları 1 Nisan’dan sonra geçerli olmadığını söylüyorlar, bunlar safsata. Başkalarının çıkardığı safsatayı inandırmaya çalışıyorlar millete. Çok teşekkür ediyorum başkanımıza, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz, Aydın çok şanslı”
Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyerek Çerçioğlu’na teşekkür eden Resmiye Mert, “Emeklinin durumu berbat, böyle olmaması lazım. Dedikleri gibi 10 bin lira almıyoruz, kesiliyor. Her yerde kesiliyor; hastanede kesiliyor, ilaçta kesiliyor, maaşlarımız kesiliyor. Şimdi 3 bin lira sadaka verecekler. Çok üzgünüm ben, halk için, memleketimiz için çok üzülüyorum. Halk Ege Et’ten çok memnunuz, Allah razı olsun başkanımız Çerçioğlu’ndan. Emekli Kart emeklilere tabii ki de fayda sağlıyor, bundan çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz, Aydınımız çok şanslı” dedi.

“Bütün emeklilerimiz adına Özlem başkanımıza teşekkür ederim”
Emekli Kart’ın geçim sıkıntısı yaşayan emekliler için faydalı bir proje olduğunu söyleyen Mehmet Hasırcı, “Zaten halkın durumu belli, yaşam şartları, maaşları… Emeklilerin durumu daha kötü. Onun için Emekli Kart emeklilere daha da faydalı olacak. Özlem başkanımız sağolsun böyle bir şey düşünmüş, yapmış. Bütün emekliler adına kendisine teşekkür ederim, arkasındayız” sözleriyle Çerçioğlu’na teşekkür etti.

 
Kılıç'tan seçmene çağrı: Güvenli kentler için sandığa gitmenin zamanı
 
Çantasında uyuşturucuyla yakalanmıştı... Tutuklandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZBAN güvenliklerinden kadro eylemi!
İZBAN’da çalışan taşeron şirket bünyesindeki güvenlik görevlileri kadro ...
Çine Başkan Çerçioğlu'nu bağrına bastı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine kapalı pazar yerinde ...
Şaşal Su, Göztepe Spor Kulübü’nün yeni sponsoru oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa’nın çalışmalarıyla tekrar ...
 
'Sanat Güneşi' heykeli Kültürpark dikildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi sanat güneşi Zeki Müren’in anısını yaşatmak ...
İzmir'in turizminde bir ilk!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de Sürdürülebilir Turizm Destinasyonu ...
Selçuk'ta Başkan Sengel'den gövde gösterisi
Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, ...
 
Türkiye’nin ilk sünger okulu İzmir’de
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Çamdibi Mahallesi’ndeki ...
Karşıyaka’da 'Bir Millet Uyanıyor' sergisine yoğun ilgi
Karşıyaka Belediyesi Çatı Bostanlı Sergi Salonu’nda Cumhuriyet’in 100. ...
Hanri Benazus 94. doğum gününde anıldı
Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazdığı kitaplar ve binlerce fotoğraftan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva