HABERLER>POLİTİKA
21 Aralık 2015 Pazartesi - 10:16

AK Partili Kalkan: Bütün İzmirli hemşerilerimizi kucaklıyoruz

AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi Necip Kalkan partisinin Karabağlar ve Konak’ta düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katıldı. Hükumetin 2016 Eylem Planı hakkında partilileri bilgilendiren Kalkan, “2016 Eylem Planımızda insana değer veren, yaşamları olumlu etkileyecek kararlar aldık. Vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltecek tedbirlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam etmekte” dedi.

AK Partili Kalkan: Bütün İzmirli hemşerilerimizi kucaklıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun kendilerine; kadınların, gençlerin, muhalefet edenlerin herkesin fikrini dinleyin dediğine dikkat çeken Kalkan, “Sayın Başbakanımız, herkesin fikrini dinleyin ortaya bir fikir çıksın, o fikrin sahibi olun ve arkasında durun diyor. Bizde herkesin derdine koşacağız, uzlaşacağız, anlaşacağız, 13 yılda yaptıklarımızı referans göstererek önümüzdeki yıllarda yapacaklarımızı anlatacağız. 13 yılda yaptıklarımızın yüzde 80’ini İzmir Milletvekilimiz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın eseri. Eserleriyle dünya çapında ülkemizi tanıtan Sayın Bakanımız İzmir’imizin milletvekili bizlerinde kaptanıyken uzlaşıyı da, hizmeti de en güzel şekilde yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



SİYASETİ İDDİASI OLAN YAPMALI
Danışma Meclisinde konuşma yapan Mahalle Başkanlarını yürekten alkışladığını belirten Kalkan, “Mahalle Başkanlarımızın konuşmaları bizleri daha da heyecanlandırıyor. Hepimizin önünde bizim 2019 hedeflerimiz var diyorlar. Hedefleri belli çalışmalara başladılar. En önemlisi de iddialılar. Siyaseti iddialı olmayan kimse yapmasın. Siyaset uzun soluklu bir iştir küsmekle, darılmakla, kavgayla başarı elde edilemez. Tam 21 sene sonra milletvekili oldum. Eğer siyaset yapmak istiyorsanız bıkmayacaksınız. Bunu gençlerimize, kadınlarımıza söylüyorum. Siyaset uzun bir koşu. Siyaset yapanlar iddialı olsun. Yılmak bıkmak yok. Bıkarsan senin yerine geçecek başkası var. Biz AK Parti olarak iddialı bir siyasi partiyiz. Bizim gelecek hedeflerimiz var” dedi.

DELİCAN: İZMİR’DE ÜSTÜMÜZDEKİ SORUMLULUK ÇOK FAZLA
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise yapmış olduğu konuşmada tüm Türkiye’nin İzmir’i izlediğine dikkat çekerek, “Biz başarılı olmak zorundayız. Türkiye’de AK Parti kadroların gözü İzmir’de üstümüzdeki sorumluluk çok fazla. Bir algı yönetimiyle maalesef bu kenti yönetmeye çalışıyorlar. Bizim bu algı yönetimlerine dur demek ve algıları kırmak için birebir temaslarda bulunmamız lazım” dedi.

ANAHTAR KADINLARIMIZIN ELİNDE
Seçimin anahtarının kadınlarımızın elinde olduğunun altını çizen Delican, “Başarının anahtarını kadınlarımız getirecek. Çıkış noktamız kadınlarımızın ev çalışmalarıyla olacak. Kadınlarımızla birebir ev ziyaretleri yaparak büyük başarılar elde edeceğiz. Bütün kapılara gitmeye şimdiden başlayacağız. Bunun için sizden birlik ve beraberlik istiyorum. Ben ‘egosuyla değil, birlikte biz diyerek yola çıkmış insanlarız. Bu ortamı gelecek nesillere emanet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

İZMİR CHP’Yİ SIRTINDAN SİLKELEYECEK
Büyük bir mücadele içerisindeyiz. Aldığımız oran hiç azımsanacak bir oran değil. 1 Kasım’da aldığımız oy ileriye doğru önemli bir ışık yaktı. Uçağın burnu yukarıya çevrildi kalkışa geçiyor. CHP aşağı inerken biz yukarı doğru çıkıyoruz. 2019’da biz seçimleri kazanarak Büyükşehir Belediyesini kazanırken İzmir onları sırtından silkeleyerek atacak 2019’a kadar biz AK Parti olarak belediyenin yapmadığı her işi yapacağız. Gerekirse İzmirli hemşerilerimiz için onların başında bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

 
Mevlana Gaziemir'de anıldı
 
Yeni Göcek Tüneli'nde sona gelindi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de yeni dönem: Yönetime kimler girdi?
Nefesleri kesen kongre maratonu sonunda zafere Alaattin Yüksel uzanırken, ...
CHP İzmir seçimini yaptı: Büyük yarışın galibi kim oldu?
CHP İl Kongresi seçime çarşaf liste yöntemiyle gidilmesi nedeniyle Pazartesi ...
CHP kongresinde çarşaf bereketi: Kimler aday oldu?
Kongrenin tüzüğe uygun olarak çarşaf listeyle yapılmasının ardından yönetim ...
 
Ömer Çelik açıkladı: İsrail'le anlaşma var mı?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail ile ilişkilerin ...
Tuncay Özkan konuştu, CHP kongresi karıştı!
Başkan Kocaoğlu’nun kürsüden eleştirdiği İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın ...
Flaş! Kocaoğlu’ndan çok sert mesajlar: Hesabını vereceksiniz!
Başkan Kocaoğlu neden kongrede taraf olduğunu anlatırken sert mesajlar ...
 
Hotar’dan emekliye TOKİ müjdesi: Ayda 250 lira ödeyerek…
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilmesi ...
Sertel’den kongreye damga vuran konuşma: AKP’ye ihbar ettiler!
CHP İzmir Milletvekili il kongresinde yaptığı konuşmada zehir zemberek ...
AK Partili Doğan’dan zam çıkışı: Bıçak kemiğe dayandı!
AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Bıçak kemiğe dayanmadıkça zam ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva