HABERLER>SEÇİM 2015
16 Nisan 2015 Perşembe - 13:19

AK Parti’de adaylara sosyal medya taktikleri!

AK Parti Genel Merkezi, 7 Haziran genel seçimleri için kurduğu iletişim startejisini, www.akadaylar.com web sitesinden açıkladı. Genel Merkez, adaylardan özellikle sosyal medyada aktif olmaları, fotoğraflı durum güncellemesi yapıp, takipçi sayısını ve etkileşimi artırmak için gündemle ilgili tweet atmaları istendi.

AK Parti’de adaylara sosyal medya taktikleri!

AK Parti Genel Merkezi, adayın ve teşkilatın üstün çalışmasının fark yaratacağını vurgulayarak, seçmenle doğru iletişim kurmanın, bu iletişimin sağlıklı ve sürdürülebilir olmasının, belli bir disiplin ve kurallar çerçevesinde hareket edilmesinin önemine dikkat çekti. Takım ruhu ile hareket etmenin seçmen tarafından olumlu bir algılamaya dönüşeceğini dile getiren Genel Merkez, kampanyada kullanılacak materyaller ile milletvekili adayları ve teşkilat çalışanlarının davranışlarına kadar bütün ayrıntıların, uyum ve bütünlük oluşturması gerektiği anlatıldı. Adaylardan şunlar istendi:
 
"Kampanya süresince kullanılacak materyallerin estetik ve kolay algılanabilir olması, AK Parti'nin imajını güçlendirecek ve seçmenin kampanya mesajlarını doğru algılamasını sağlayacaktır.  Çevreye zarar verebilecek plastik ve naylon gibi malzemeler yerine kağıt ve bez gibi geri kazanılabilir maddeler kullanılmalıdır. Görüntü, ses ve gürültü kirliliğine sebebiyet verilmemeli. AK Parti çevreye duyarlı bir seçim çalışması yürütmeli."
 
'DURUM GÜNCELLEMESİ YAPIN, FOTOĞRAF KULLANIN'
AK Parti Genel Merkezi seçim çalışmalarında adaylardan tweet'leriyle birlikte içeriğin daha kolay anlaşılması için fotoğraf kullanmalarını da istedi. Facebook'ta takipçilerle karşılıklı etkileşimin önemine vurgu yapılarak, gelen sorulara samimi ve net cevaplar verilmesi, kopya cevaplardan kaçınılması, adayların her gün durum güncellemesi yaparak takipçilerini günlük yaşama dahil etmeleri, durum güncellemelerine fotoğraf eklemeleri istendi.
 
Adaylara sayfalarına gelen yorum ve sorulara cevap verilmesi gerektiğini anlatılırken, bu cevapların kopyala- yapıştır cevaplar olmaması, cevabın muhatabı kişiye ismi ile hitap edilmesi vurgulandı. Adayın ülke ve dünya gündemini takip etmesinin önemine dikkat çekildi. Twitter ekranının sağ tarafında yer alan gündem başlıkları ile ilgili atılacak tweetlerin, adayın takipçisi olmayan kullanıcılara da görünerek iletişim erişimini yükselteceği ifade edildi. Adaylardan seçim kampanyası boyunca partinin Yakın Işıkları, Söyle Var Mısın, Sevda ile Aşk ile Selam Olsun, Memleket Türküsü, Bize Her Yer Türkiye, AK Yürekler adlı şarkılarını kullanmaları istendi. (dha)

İZMİR ADAYLARI VİTRİNE ÇIKIYOR
AK Parti İzmir’in milletvekili adayları 18 Mart Cumartesi saat 15.00’da Kaya Termal Otel’de düzenlenecek aday tanıtım toplantısında bir araya gelecek.
 
Ankara’da ülke genelinde tüm milletvekili adaylarının tanıtılmasının ardından AK Parti İzmir İl Teşkilatı milletvekili adaylarını, 18 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'te Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenecek tanıtım toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıkaracak. İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kente 18 Mart Cumartesi günü ilk kez milletvekili adayı olarak gelecek. Partililer Eroğlu’nu havaalanında karşılayacak ve ardından program için Kaya Otel’e gidecekler.


 
EGE VE İZMİR’E BÜYÜK MÜJDELER
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bizzat kendisinin kaleme aldığı 100 maddelik ‘Yeni Türkiye Sözleşmesi’ ile seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından İzmir’e dönen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, teşkilatın motivasyon ve heyecanının katlandığını belirtti. Seçim sürecinde çok sıkı çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Delican, “Genel Başkanımız ve Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu kendi hazırladığı seçim beyannamesinde İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesiyle ilgili dev projeleri gündeme getirdi. Bizler partimizin hizmet kervanına ekleyeceğimiz bu projeleri İzmir’de halkımıza en doğru şeklide anlatacağız. AK Parti olarak kutlu yürüyüşümüzde hep bir adım önde her zaman yaptıklarımızın daha iyisini yapmak için kendimizle yarıştık. Sayın Genel Başkanımız açıkladığı seçim beyannamesinde Yeni Türkiye’nin kapısını sonuna kadar açtı. Bizlerde Sayın Genel Başkanımızın açtığı yolda gece gündüz demeden çalışarak, yaptıklarımız ve yapacaklarımızı en yalın haliyle İzmir'de kıymetli hemşerilerimize anlatacağız” dedi.
 
Tanıtım toplantısına tüm İzmir’i davet etti
Balçova Kaya Termal Otel’de 18 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da düzenlenecek toplantıya tüm İzmir halkını beklediklerini söyleyen Delican, “26 milletvekili adayımızla birlikte Güzel İzmirimizde kıymetli hemşehrilerimizle buluşacağız. Birbirinden değerli her kesime hitap eden adaylarımızla en iyisini başarmak için sürekli sahada olacağız. Aday tanıtım toplantımıza tüm İzmir'i davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Unutulmasın 16 Nisan 2015 Perşembe 17:39

Vatandaşlarının yasal haklı taleplerini yerine getirmek BU İKTİDARIN BOYNUNUN BORCUDUR.Çünkü ONLARI İKTİDARA yine bu MİLLET GETİRDİ.Unutulmasın.

Yorumu oyla      12      5  
vatandaş unutmaz 16 Nisan 2015 Perşembe 17:02

sayın adaylar pazarda patatesin kilosu 5 tl bakliyatın fiyatı o kadar pahalı ki insanlar alamıyor dolar artıyor herşeye zam geliyor petrol fiyatları ortada, bırakın sosyal medyayı insanlara özelliklede ak parti seçmeni bile ikna olmuyor bilginize

Yorumu oyla      12      8  
SALİH ÇELİK 16 Nisan 2015 Perşembe 16:33

İZMİRDE TEŞKİLAT İSTEDİĞİ KADAR ÇALIŞSIN. BÜROKRASİ İLE DESTEKLENMEDİKÇE BAŞARI MÜMKÜN DEĞİL. BÜROKRASİDE PARALEL VE MHP GÜDÜMÜNDE YANİ NE YAPSANIZ BOŞ. 1. BÖLGE 4 MV. 2. BÖLGE 3 MV. HAYIRLI OLSUN

Yorumu oyla      12      7  
Eşit vatandaşmıyız ,DEĞİLMİYİZ 16 Nisan 2015 Perşembe 16:29

Sayın AK PARTİ KURMAYLARINA sesleniyorum, Eğer Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları eşit ise (ki Anayasamız bunu emrediyor ) mağduriyetleri devam eden TMSF ye devrolmuş tüm bankaların OFF SHORE ZEDELERİN mevduatları artık bir kanunla veya Bakanlar Kurulu kararı ile ödenmelidir.İşte o zaman Eşit Vatandaş O LU RUZ.Yoksa söylenenler hikaye kalır. Saygılarımla

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atilla Sertel’den ‘CHP efsanesi’ne vefa
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, 30 yılı aşkın İzmir ...
MHP adayı Murat Koç'a Karadeniz desteği
Karadenizli İşadamı Erol Eroğlu tarafından organize edilen ve 8 senedir ...
CHP Adayı'nın seçim otobüsü yandı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı Mazlum ...
 
Purçu ve Sertel'den Ege Mahallesi'ne ziyaret
CHP İzmir’in iki milletvekili adayı Özcan Purçu ve Atila Sertel usta televizyoncu ...
Bakanlıkta İzmir zirvesi: Eroğlu adaylara ne mesaj verdi?
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir’in milletvekili adayları ...
CHP İzmir Adayı Sezer’den 100 maddeye yanıt: 13 yılın inkarı
Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanan 100 maddelik ‘Yeni Türkiye Sözleşmesi’ ...
 
AK Parti İzmir adayları Başkent’te tanıştı!
AK Parti'nin 26 İzmir milletvekili adayı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ...
AK Parti adayı Sürekli’den Çiğli çıkarması
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in sorunlarının ...
AK beyanname: 100 maddelik Yeni Türkiye Sözleşmesi!
Başbakan Davutoğlu, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday tanıtım Toplantısı'nda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva