HABERLER>POLİTİKA
27 Aralık 2015 Pazar - 10:46

CHP’de gençler seçimini yaptı: Yeni başkan kim oldu?

CHP İzmir’de il kongresinin bir hafta sonrasında gençlik örgütü seçim heyecanı yaşadı. 4 adaylı yarışta sandık günü Onbaşı Sarıküse, Tıraş da Akbaba lehine adaylıktan çekildi. Seçimde zafer 166 oy alan Sarıküse’nin oldu.

CHP’de gençler seçimini yaptı: Yeni başkan kim oldu?

Gökhan KOÇ / EGEDESONSÖZ - CHP İzmir’de Alaattin Yüksel’in zaferiyle sonlanan il kongresinin 1 hafta sonrasında bu kez gençlik örgütü seçim heyecanı yaşandı. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapılan kongrenin fotoğrafı son gün şekillendi. Adaylardan Tuğçe Onbaşı Sinan Sarıküse, Melih Tıraş da Tarık Akbaba’nın lehine çekildi.  Böylece delegeler, Sarıküse ve Akbaba arasında seçim yapmak için sandık başına gitti. Seçim sonunda zafer 166 delegenin oyunu alan Sarıküse’nin oldu. Akbaba ise 109 oyda kaldı. 



Blok listeyle yapılan seçim sonunda CHP İzmir Gençlik Kolları Örgütü’nün yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

Ece Aytaç, Anıl Mert Akgün, Hakan Aktaş, Ezgi Alkılıçlıgil, Mert Atkale, Aylin Çıbıklar, Gizem Dinçer, Ali Seyit Fırat, Asena Karcıer, Erhan Keleş, Ozan Koç, Emre Morsünbül, Görkem Şeker, Cem Uluğ, Mert Onur Uzar, Esin Zeytinci, Anıl Ülgür, Efe Uğur, Yağmur Emine Canerler, Berkan Gürboğa.

KONGREDE YAŞANANLAR
Kongrede 4 isim başkanlık için yarışacakken aday sayısı ikiye indi. 7 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili adaylığı için başkanlık görevinden istifa eden ve yarıştan çekilen mevcut Başkan Mustafa Evsen ile çok sayıda delegenin desteğini alarak aday olan Sinan Sarıküse ile Konak Gençlik Kolu Eski Başkanı Tarık Akbaba da sandıkta koltuk mücadelesi verdi.

Adayların birleşme noktasında son ana kadar nabız yoklaması beklenen kongrede yaklaşık 300 delege oy attı..



AKBABA VE SARIKÜSE'NİN PANKART YARIŞI
Kongrenin olacağı salonda İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Sinan Sarıküse ile Konak İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Tarık Akbaba'nın pankartları dikkat çekiyor. Akbaba'nın, "Gecekondulardan gelip saltanatınızı başınıza yıkacağız, Milyonlar aç milyonlar işsiz, kahrolsun kapitalist sisteminiz ve Dev çınar yeni filiz, faşizme karşı beraberiz" yazılı pankartları bulunurken, Sarıküse'nin ise, "Birlik kazanacak, kardeşlik kazanacak, CHP kazanacak ve Yaşasın birlikte mücadele yazılı pankartları bulunuyor.


İki aday salona el ele girdi ve partilileri selamladı

ADAY SAYISI 2'YE İNDİ
Dün sosyal medya üzerinden adaylığını açıklayan Gençlik Kolları İl Eski Yöneticisi Tuğçe Onbaşı kongre günü flaş bir açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini belirtti. Onbaşı partide kadınların var olduğunu erkek hegomonyasından kurtulması için aday olduğunu fakat daha sonradan adaylıktan çekilmeye karar verdiğini dile getirdi. Onbaşı’nın adaylıktan çekildikten sonra ise kime destek vereceği merak konusuydu. Onbaşı konuyla ilgili “Benim hakim olduğum Bakırçay Havzası ve Yarımada Havzası tabanı Sinan Sarıküse’ye destek vereceklerini ilettiler. Taban ne diyorsa bende buna uyarım” ifadelerini kullandı. Bu gelişme sonrası Melih Tıraş da, Tarık Akbaba'nın lehine yarıştan çekilince 4 adaylı kongrede aday sayısı 2'ye indi.



KİMLER KATILDI?
İl Başkanı Alaattin Yüksel, İl yöneticileri, ilçe başkanları, MYK Üyesi Nazlı Kiran, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen, 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Nilay Kökkılınç, Ülkümen Rodoplu, Muzaffer Emir Cömert, gençlik kolları yöneticileri ve partililer katıldı.

DİVAN BAŞKANI DEĞİRMENCİ OLDU
Divan başkanlığını yapacak isim değişti. Daha önce Barış Erel’in divan başkanlığı öğrenilmişti fakat Divan Başkanı İl Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Değirmenci oldu. Öte yandan kongre için yeterli çoğunluğun sağlanması öğle saatlerini bulduğu için kongre yaklaşık 2 saatlik gecikmeyle başladı.



‘YÜZDE 25 BANDINDAN NASIL KURTULURUZ, BUNU SORGULAYACAĞIZ’
CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel kongrede bir konuşma yaptı. Yüksel, “Spartaküs’ten, Hacı Bektaşi Veli’den, Nazım Hikmet’ten, Mustafa Kemal Atatürk’ten, Denizlerden, Mahirlerden, Yusuflardan, Berkin Elvanlardan, Ali İsmail Korkmazlardan, Suruç’ta katledilen barış çiçeklerinden bu yana binlerce yıllık özlemimiz devam ediyor. Savaşsız, sınırsız, özgürlüğün olduğu dünya özlemimizdir. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için insanca yaşam isteyenler hala bedel ödemeye devam ediyor. Bizler bir gün mutlaka barış, demokrasi, ve özgürlüğü kazanacak ve insanca yaşamı dünyada kuracağız. Savaşsız, sömürüsüz dünya düzenini mutlaka bir gün kuracağız. AKP’nin dış politikaları sonucu ülkede büyük bir trajedi yaşanıyor. İç savaş bütün bölgeyi sardı. Dünya savaşı yaşanıyormuş gibi büyük boyutlara ulaştı. Büyük acılar yaşanıyor. Milyonlarca insan bir taraflara sürgün yaşadılar. Bunun temel nedeni ülkenin kötü yönetimidir. İki tane maceraperest kendi çıkarları uğruna koca bölgeyi savaş alanına çevirdiler. Halifelik hayaliyle yola çıktılar. Biri Cumhurbaşkanı diğeri Başbakan oldu. Ortadoğu’da liderlik üstlenmeye kalktılar.  Kadınlar, çocuklar askerle, polisler ölüyor. Kendi ülkemizin büyük bir bölümünde büyük acılar yaşanıyor. Ailelerin ocaklarına ateş düşüyor. Günahsız bir sürü insan ölüyor. 89 günlük Miray bebek, 80 yaşındaki dedesinin kucağında ölüyor. Giderek ülkemiz büyüyen bir ayrışmaya dönüşüyor. Bu yapanlar bilinçli olarak ülkemizi bölmeye çalışıyorlar. Bugün buradan kanlı oyuna dur demek için güçlü bir ses çıkarmak durumundayız. İzmir barışın, demokrasinin, özgürlüğün kentidir. Birlikte yaşama kültürünü en çok yükselten kenttir. Bunu yüksek sesle haykırmak durumundayız. Bundan sonra yüzde 25 bandından nasıl kurtuluruz bunu sorgulayacağız. Mutlaka bir gün CHP’yi iktidar yapacağız. Birlikte uyum içinde çalışacağız. Biz sadece kazananlarla değil, parti içinde kaybeden arkadaşlarımızla birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. Gençlerimiz toplumun her kesiminde örgütlenecekler. Biz iktidar yürüyüşü yapacaksak bunun en önemli ayağı gençler ve kadınlar olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
DELEGELERİ İŞLERİYLE TEHDİT EDİYORLARSA...
Konak Eski İlçe Başkanı Ali Aktaş ise, delegelerin işleriyle tehdit edildiği iddiası üzerine açıklamalar yaptı. Aktaş, “Biz  diğer partiler gibi teşkilat değiliz, örgütüz. Biz biat eden gençler aramıyoruz. Hiçbir CHP’nin onurlu üyesi biat da etmez biat eden gençte aramıyoruz. Barış adına mücadele ediyoruz, bu yolda can da verdik. Baskı yaptıkları konuşuluyor. ‘Emek en yüce değerdir. Kendi çocuklarını işleriyle tehdit ediyorlarsa bu onursuzluktur. Eğer ben işimle tehdit edildim diyen varsa çıksın söylesin. Beni kimse buna alet olduğuna inandıramaz. CHP’nin hiç bir onurlu üyesinin bu onursuzluğu yaptığına inandıramaz. Bizler Pir Sultan Abdallardan bu yana hak mücadelesi veriyoruz. Biz gençler hiçbir zaman korkmuyoruz. Korkmayın. Dik duranlara selam olsun. Güneşli günler göreceğiz” dedi.
 
BU PARTİDE 30 YAŞ ÜSTÜ HERKES KİRACIDIR
Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ise, “Yazılanlara rağmen iki arkadaşım dostluk mesajı vermiştir. İki adaya da teşekkür ederim. AKP dediğimiz güce tapan gençliğe mesaj vermiştir. Kavga çıkmayacak. Kavga çıkaranlara engel olacağız. 'Emek en yüce değerdir' şiarıyla çıktığımız bu yolda emek veren arkadaşlar nerede? İl kongresinde kotalara dayanan gençlik mi olacağız? Yoksa onlara zorla yer açtıran gençlik mi olacağız. Ben inanmıyorum. Bir CHP’linin başka bir CHP’liyi tehdit ettiğine inanmıyorum. Bugün burada ya biz bu partini onurlu dik şerefli bireyleri olacağız. Ya da biz bu partinin kapı kulları olacağız. Biz bu kongredeyiz. Bizim mücadelemiz güçlü olanı haklı yapmak değil. Haklı olanı güçlü yapmaktır. Biz bugün bu kongrede adayların birbiriyle olan konuşmalarını değil yaptıklarını konuşalım. Biz bugün CHP’yi nasıl geliştireceğimizi konuşalım. Hastalığını konuşmayalım. Ya da hastalığa bulaşıp hastalıklı gibi konuşmayalım. CHP birilerinin partisi değil, ev sahibi burada gençliktir. 30 yaş üstü herkes kiracıdır. Herkes Mahir, Deniz, Yusuf’dan bahseder. Bu çok doğaldır. Biz onların ödediği bedel için bir şeyler yaptık mı? Kendimiz sorgulayacağız. Sonra emeğine sahip çıkacağız. Suavi’nin dediği gibi gülmeyi bilen çocuklar geldi. Buradaki herkes gülmeyi bilen çocuklar. Bugün burada hep beraber güleceğiz. Barış ve CHP kazanacak” dedi. 
 
BİR ŞEYLER ÖĞRENECEĞİZ AMA ÖĞRENDİĞİMİZ ŞEY TEMİZ DEĞİL
Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baransel Güler ise özeleştiride bulundu. Güler, “Ben hastayım. İl kongresinde hasta oldum. O gece saat 5’e doğru orada disiplin kurulan 9 kişi yazılacaktı. Buna 2 yazan 3 yazan insanlar vardı. Disipline girmeye çalışanlar vardı. 9 tane yazamıyorsunuz. Biz bundan 20 sene sonra belki il delegesi olacağız, fakat il delegesi olmuş abilerimiz bunun kıymetini anlayamamışlar. Hiçbir arkadaşımız yoktu. Genç arkadaşlarımız sayılmayacak durumdaydı. Keşke orada olsaydık da büyüklerimize laf yapmasaydık. O kadar savunduğumuz, inandığımız bir tane vekilimiz nerede? Belki bana kızacaklar ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Yaşasın 10’ncu köy. Ben eve gittiğimde annem sana ne oldu dedi. Yürüyemiyorsun. Ben de anlattım. ‘Oğlum inşallah değer’ dedi. Salon birbirine girdi. Gazetelere çıktık. Birilerinde bir şey öğreneceğiz ama öğrendiğimiz şey de temiz değil. Kimden ne öğreneceğiz. Sen delege ağası olunca ben buraya gençleri nasıl getireceğim. Gelin su taşıyın. Gelin broşür asın. Ben Güzeltepe çocuğuyum sokaklardan geldim. Ama temiziz. Ben atamayla geldim. Tepki oldu. Ben bu sefer seçildim. Tepki olmadı. Demek ki beni atayan adam doğru yapmış. Beni atayan adam Mustafa Evsen’e teşekkür ediyorum. Son olarak ise yakarsa bu dünyayı garipler yakar demek istiyorum.



BEN UTANDIM
İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen ise gençlik kolları yöneticilerinin öz eleştirilerine destek verdi. Evsen, “Eksiğiz. Birçok eksiğimiz var. Söylemeye çalıştıklarımız, anlatamaya çalıştıklarımız var. Şevkimizi anlatmaya çalışıyoruz. Eğer gelecekte iktidar mümkünse, bu ancak ve ancak kadın kolları ve gençlik kollarınının emeğiyle, özverisiyle mümkündür. Gençlik kollarımız 81 ilde örgütlü emektar, zulme baskıya göğüs gererek, aydınlık geleceği kurmak adına siyaset yapıyor. Türkiye’nin gözbebeği İzmir’de siyaset yapıyoruz. Dava açılanlara, ilçe gençlik kolları başkanlarıma selam olsun. Hakimler, polisler açıklarımızı kolluyor. Dikkatli olmak zorundayız. Davalara, baskılara boyun eğmeyen gençlerimize selam olsun. Önemli bir seçim yapacağız. İki kardeşimizde emektar tabandan yetişme içinde alın teri olan kardeşlerim. İkisine de başarılar diliyorum. Bu partide emeğini görmezden gelemeyiz. Bizler her zaman emeğin yanında olduk. Bizler ‘Emek en yüce değerdir’ diyerek yola çıktık. Bu seçim ana kademeye örnek gösterilecek seçim oldu. Ana kademe kongresinde ben utandım. İlçelerde gençlik kollarımız bir ilçeden bir ilçeye gidebilmek için destek alalım derken aç susuz, bayrak ve çuvalların üzerinde yattılar. Biz görüyoruz, herkes de görsün. Gençliğin emeğini görmediği sürece CHP iktidarı aklından bile geçirmesin” diye konuştu.



GENÇLERDEN ÇALIŞTAYLAR BEKLİYORUM
Milletvekili adayı olan Nilay Kökkılınç ise,“Ben 5 yıllık partiliyim, yasağım vardı. Gençlerle gurur duyuyorum. Gençlerle çok çalışmalar yaptık. Urla’nın köylerine gittiğimiz zaman. Sağlık Ocağının 2 haftada bir açıldığını bilmiyordum. Sokaklarda yapılan çalışmalarla öğrendim. Öncelikle, biz gençlerimizin sorunlarını bileceğiz, sahip çıkacağız ve mücadele edeceğiz. Gece yarılarına kadar bu parti için ter döktüm. Ben her iki arkadaşımızı birebir tanıyorum. İsterim ki projeleriyle yarışsınlar. CHP’yi nasıl ileriye götüreceğiz onun tartışmasını yapsınlar. Hep tarafsız oldum, 18 yaşındakiyle 18 yaşında, 60 yaşındakiyle 60 yaşında oldum. Biz kendi içimizde yaşıyoruz hep. Sokaklarda olalım. Gençlik kolları başkanlarımızdan çalıştaylar bekliyorum. Kadın genç birlikte çalışma yolları bulalım. İzmir Gençlik Kolları çalıştay düzenlesin ve Ankara’ya götürsün bunu” şeklinde konuştu.



‘TARIK AKBABA KİMSENİN KUKLASI DEĞİL’
İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Tarık Akbaba, ‘’Hiçbir parti büyüğümün emriyle yola çıkmadım. Rezidanslarda, saraylarda yaşayanların adayı değilim. Ben işcilerin, emekçilerin, siz gençlerin adayıyım. Ben ve yoldaşlarım Gültepe’den, Güzeltepe’den, Limontepe’den, Bakırçay’dan yola çıktık. Burjuvaların tetikçiliğine  soyunanlara bu kongrede izin vermeyeceğiz. Kapı kapılar ardında gençleri dizayn edenlerin oyununu bozacağız. Aksi takdirde 2019, 2014’den daha fazla kayıplar verecektir. Biz AKP faşizmine karşı sokakta mücadelemizi veriyoruz, ama birde bize parti içinde, delegelere yapılan baskılar var. Bu partide bunları bitirmek bizim boynumuzun borcu. Arkadaşlarımıza tehditler geliyor. Tarık Akbaba'ya oy vermeyin diyorlar. Çünkü Tarık Akbaba bu partide kimsenin kuklası değil. Tarık Akbaba bu örgütün çocuğudur. Bu insanlara sesleniyorum, biz bu güne kadar kimsenin önünde boyun eğmedik. Biz gençlerin doğrusu neyse onu savunduk’’ dedi.

SARIKÜSE'DEN BİRLİK MESAJI
Sarıküse ise birlik beraberlik mesajı vererek, Bugün kazanmak ya da kaybetmek kelimelerinin tarihe gömülecek. Burada sadece bir bayrak yarışının olduğu bilinciyle Tarık kardeşimizle, İzmir örgütümüzle sizlerin karşısındayız. Bu onurlu görevi bir dönem önce bende yerine getirdim. Ön seçimi savunduk, ön seçime girdik. Kendimizi partiye teslim ettik. Bu örgüt 81 tane aday adayı içinde bize 18. Sırada 4 bin üzerinde oy verdi. Buradan herkese teşekkürü bir borç bilirim’’ dedi.



SİZLER BİZE ÖRNEK OLAMAYACAKSINIZ
Bu onurlu ve gururlu göreve tekrar talip olduklarını ve bu görev için kendilerini teşvik eden örgüt emekçilerine teşekkür ettiğini belirten Sarıküse, CHP’yi iktidar yapmak için çalışacaklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Geçen hafta gerçekleşen il kongresinde çıkan olaylar hakkında da eleştirilerde bulunan Sarıküse, ‘’1 hafta önce kavgaya tutuşan büyüklerimizi gördük, biz kavgaya ve şiddete karşıyız. Sizler bize örnek olamayacaksınız. Biz bugün ki güzel ortamı gerçekleştirdik ve bunu böyle sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Adayların konuşmaları sonrası blok listeler kesinleşirken oy verme işlemi başladı. İşte iki adayın yönetim kurulu ve kurultay delegesi listeleri:

TARIK AKBABA LİSTESİ
Yönetim Kurulu Asil: Mustafa Gül, Garip Karatay, Şule Çan, Murat Ekinci, Yaşar Kalkan, Hacı Kaykurus, Damla Zeynep Nalincioğlu, Cavit Bağcı, Çağdaş Sivri, Mürsel Kılıçarslan, Dila Kayurga, İsmail Umut Cihan, Oben Kökbakır, Büşra San, Ersin Müldür, Fırat Demirci, Semih Göğük, Sedat Yıldırım, Tuğçe Çetçin, Işıl Acar.

Kurultay Delegeleri: Tarık Akbaba, Merve Doğan, Deniz Aydoğan, Ali Duman, Tekin Sırık, Kurtuluş Baytar, Yağmur Topçu, Zeki Çağın, Serkan Arda, Hakan Kılıç, Fatma Yıldız, Umut Hikmet, Orçun Altanhan, Asil Kaya, Dila Kayurga, Sibel Hür, Hüseyin Taş, Aylin Melda Erdoğan, Semih Göğük, Berna Çavga, Nail Uylaş, Ozan Karacan, Deniz Kırıbıyık, Onur Yoka, Cansu Görgün, Gülşen Alagöz.

SİNAN SARIKÜSE LİSTESİ
Yönetim Kurulu Asil: Ece Aytaç, Anıl Mert Akgün, Hakan Aktaş, Ezgi Alkılıçlıgil, Mert Atkale, Aylin Çıbıklar, Gizem Dinçer, Ali Seyit Fırat, Asena Karcıer, Erhan Keleş, Ozan Koç, Emre Morsünbül, Görkem Şeker, Cem Uluğ, Mert Onur Uzar, Esin Zeytinci, Anıl Ülgür, Efe Uğur, Yağmur Emine Canerler, Berkan Gürboğa.

Kurultay Delegeleri: Mustafe Evsen, Erdem Şimşek, Baransel Güler, İsmail Takak, Hakan Kılıç, Onur Günay, Meltem Sporer, Burak İnanır, Cem Küçükşahin, Sıla İşi, Esin Türkmen,  Gülçim Şanlı, Uğur Özcan.
 


İKİ ADAYDAN KARŞILIKLI JEST
Seçimde Sinan Sarıküse ve Tarık Akbaba karşılıklı jeste imza attı. İki aday da, oylarını rakip listenin lehine kullandı.

 
Altınordu’da 92.yıl coşkusu
 
Hayvanlar için kış ortasında denize girdiler
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şeref 28 Aralık 2015 Pazartesi 11:04

Seçimin kazanını Alahattin Yüksel Olmuştur. Dün orda takım elbiseli ve belediye araçlarını altlarına almış insanlar gördük. Biz gençleri hiç bir kalıba koyamıyacaksınız. Umarım yeni yönetim birleştirici ve ayrım yapmayan bir tutum sergiler. Sinan Sarıküsye hayırlısı olsun diyorum.

Yorumu oyla      14      5  
deniz 28 Aralık 2015 Pazartesi 08:10

Düşünceler kıyafetle ya da saçla başta ifade edilmez arkadaşlar.Düşünce zihinlerdedir.Takım elbise dediğiniz bir saygı gösterisidir.Yapılan işin ve duyulan saygının dışa vurmuş halidir.Tebrik etmek yerine ceketleri tartışanlar hayatları boyunca sadece makam sahibi olan insanların ceketlerini taşırlar.Saygılar...

Yorumu oyla      13      7  
neden ceket 27 Aralık 2015 Pazar 20:08

evet neden gençler, büyüklere benzemek yerine genç gibi görünmüyorlar? bu yaşta takım elbise çok itici.

Yorumu oyla      29      9  
GENÇ SESİ DUMAK 27 Aralık 2015 Pazar 15:19

GENÇLER GÜN SİZİN GÜNÜNÜZ BÜYÜKLERİNİ GÜNÜNDE ZATEN SÖZ HAKKINI SİZE VERMİYORLAR HİÇ OLMASA KENDİ SEÇİMİNİZDE SESİNİZİ YÜKSELTİN SİZ GENÇSİNİZ ONLARIN SESİNİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BASTIRABİLİRSİNİZ YOLUNUZ AÇIK OLSUN PARTİ GENÇ VE EĞİTİM SEVİYESİ BİLİM ÇAĞINA YETİŞSİN

Yorumu oyla      17      5  
takım elbise 27 Aralık 2015 Pazar 13:26

sloganlar devrimci ama ikisi de bir gençten ziyade 40 yaş üstü adamlar gibi duruyor. çıkarın şu takım elbiselerinizi ey gençler

Yorumu oyla      20      6  
27 Aralık 2015 Pazar 12:51

Divan başkanı neden barış erel genç seçimi ve divanda genç divan başkanı daha doğru olurdu bu partide gençler neden daha öne çıkartılması hep engelleniyor

Yorumu oyla      16      5  
Seçim 27 Aralık 2015 Pazar 12:42

Tarık Akbaba kazanır

Yorumu oyla      14      14  
POLAT 27 Aralık 2015 Pazar 01:18

EN FAAL SİNAN...O KAZANIR HAYIRLISI OLSUN..

Yorumu oyla      19      37  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selvitopu'ndan CHP Karabağlar'a ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve yeni seçilen CHP ...
Flaş! Başbakanlık: HDP ile görüşmenin anlamı kalmadı!
Başbakanlık'tan HDP ile yapılması planlanan görüşmeyle ilgili açıklama geldi.
CHP’li İlgezdi’den infazın yapıldığı araçla ilgili açıklama
Kağıthane'de lüks araçtaki cinayetle ilgili emniyet kaynaklı haberlerde ...
 
HDP’li Önder’den Davutoğlu’na kaçak çay!
Başbakan Davutoğlu'nun yeni anayasa görüşmeleri kapsamındaki randevu talebine ...
CHP İzmir Milletvekili Altıok anlattı: Sur’da neler oluyor?
Partinin 6 kadın milletvekilinden oluşan heyetinde yer alan İzmir Milletvekili ...
Binlerce hükümlüye denetimli tahliye yolu!
Torba yasada denetimli serbestlikle ilgili düzenlemeler Meclis Genel Kurulu'nda ...
 
Çıray’dan ‘zorunlu göç’ için destek teklifi!
CHP İzmir Milletvekili, terörle mücadele operasyonlarının gölgesinde kentlerini ...
Sındır: Doğal afetin faturası üreticiye kesilmemeli!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinde ...
CHP’de gençlerin kongresine 1 kala 3 flaş gelişme
İl Eski Yöneticisi Tuğçe Onbaşı ve İl Gençlik Kolları Eski Sekreteri Melih ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva