HABERLER>EKONOMİ
17 Ocak 2016 Pazar - 14:07

Üretici ve perakendeci JEWEX 2016'da buluşuyor

Kuyumculuk Sektörünün tüm paydaşlarının JEWEX 2016 Kuyumculuk Fuar'ındaki dev buluşmada bir araya geleceğini vurgulayan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, önemli mücevher markaları ile firmalarının çok özel koleksiyon ve ürünlerinin ilk kez görücüye çıkacağını söyledi.

Üretici ve perakendeci JEWEX 2016 da buluşuyor

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından Kuyumculuk sektörüne ve ürünlerine ilgi duyanları ağırlamaya hazırlanan İzmir Kuyumcular Odası önemli bir kesime hitap eden Kuyumculuk Fuarı için hazırlık çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ulusal ve uluslararası arenada sektörün Ege Zirvesi olarak nitelendirilen JEWEX 2016  7. İzmir Kuyumculuk, Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nın Türkiye'yi dünyada lider olma yolunda bir adım daha ileriye taşıyacağına dikkat çeken İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, üreticileri, perakendecileri, tasarımcıları ve nihai tüketicileri desteklemek adına Fuarı sonuna kadar desteklediklerini ve başarısını kendi başarıları olarak gördüklerini söyledi.

GLOBAL OYUNCUYUZ

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise önde gelen kompleksi Fuar İzmir'in ürün bazındaki en değerli organizasyona ilk kez ev sahipliği yapacağını belirten Başkan Baransel şunları dile getirdi, " Kuyumculuk sektörü, dünya pazarlarındaki tüketim eğilimlerindeki trendler göz önüne alındığında, Türkiye ekonomisinin global oyuncu olarak kabul edildiği az sayıdaki sektörlerden biri olma özelliğine sahiptir. Bu iddiamızı sürdürmek ve daha üst boyutlara çekmek için çalışıyoruz. Biz, tasarımı teknoloji ile birleştirerek daha çok markalaşarak, iyi tanıtarak üyelerimizin rekabet gücünü arttırıyoruz. Global oyuncu olduğumuzu İzmir Kuyumculuk Fuarı'nda dosta düşmana göstereceğiz. Teknik kalitedeki başarımız, geniş ürün yelpazemiz, İşçilik kalitemiz maliyetlerdeki düşüklüğümüzü ziyaretçilerimiz inceleyerek dünya kalitesini hesaplı fiyatlara ayaklarına nasıl taşıdığımızı görecekler.

FUAR FİYATLARI DUDAK UÇUKLATACAK

Sektörün seçkin fuar katımcılarının büyük bir titizlikle organizasyona hazırlandığını vurgulayan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baranel, birbirinden özel stant vitrinlerinin ziyaretçilerin gözlerini kamaştıracağını ifade etti. Başkan Baransel, "Katılımcılarımız yılların bilgi birikimi ile imal ettikleri ürünleri ve hizmetlerini ilk kez fuardaki vitrinlerine taşıyacaklar. Katılımcılarımızın kendi firmalarının vitrinlerine bile çıkarmadığı ürünler ve koleksiyonlar ziyaretçileri heyecanlandıracak. JEWEX 2016  7. İzmir Kuyumculuk Fuarımıza özel uygulanacak avantajlı fiyatlar kesinlikle dudak uçuklatacak. Ve bir daha asla bulunamayacak fırsatlar sunulacak"dedi.

SİNERJİ YARATACAK

Fuar İzmir Alanı'nda aynı dönemde IF WEDDING FASHION İZMİR - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın da gerçekleşeceğini hatırlatan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, iki fuarın sinerji yaratacağını söyledi. Oda olarak belirledikleri oda ve üyelerine fuarın tanıtımı ve davetlerini yaptıklarını belirten Başkan Baransel, "Önemli bölümü işbirliği yapan yakın iki sektör birlikte görücüye çıkacak. Olumlu yönde birbirlerini destekleyecekler. Aynı dönemde olmaları katılımcı ve ziyaretçilerine kazanç sağlayacak. 2016 yılının giyim ve takı modası İzmir'den dalga dalga dünyaya yayılacak. Bu rüya moda rüzgarının büyüsünü bizimle birlikte yaşamak isteyenleri 4-7 Şubat 2016 tarihlerindeki fuarımıza davet ediyorum. Fuar İzmir Alanı'ndaki organizasyon saat 10.00'da başlayacak, ilk üç gün saat 19.00'a kadar, son gün ise saat 18.00'e kadar ziyaret edilebilecek" şeklinde konuştu. 

 
Havada fırtına seti: 246 sefer iptal!
 
Kuşadası'nı da lodos ve sağanak vurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Guardian: Turistler Türkiye’den uzaklaşıyor
İngiliz Guardian gazetesi, IŞİD'in terör saldırıları nedeniyle turistlerin ...
Basmane Çukuru’nda sona doğru: Bu kez…
TMSF’nin 117 ve 90 milyon dolar tahmini bedellerle yaptığı iki ihalede ...
Başkan açıkladı: İzmir’de de ekmeğe zam gelecek mi?
Yeni yıl öncesi bakanların, ‘Zam yok’ açıklamasını yaptığı ekmeğe, Ankara ...
 
TTO Başkanı Olgun'dan 'beton gibi ceza'ya çarpıcı yorum
Ege’deki 6 çimento fabrikası rekabet kanununu ihlal ettikleri gerekçesi ...
Tarihi çarşıda kriz bitmiyor: Yılbaşı da yaramadı
İzmir'de yılbaşının ardından esnafın yüzde 70'lere kadar varan indirimi ...
ÇED vizesi: AK Partili işadamı 3 ilçede sondaj yapacak!
AK Partili İşadamı Selim Gökdemir’in sahibi olduğu Megapol Elektrik Üretim ...
 
İki şehirde başladı: Ekmeğe ‘zam yok’ zammı!
Yeni yıl öncesi bakanların, “Zam yok” açıklamasını yaptığı ekmeğe, Ankara’da ...
Genel sağlık sigortasına zam geldi!
Asgari ücretteki artış, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primlerine de yansıdı. ...
Rusya Türk şirketlere yaptırımları esnetiyor
Rusya bazı Türk şirketlerinin yaptırım kararlarından muaf tutulmasına yönelik tasarı yayınladı.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva