HABERLER>GÜNCEL
20 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:33

Polisle hatalı park tartışması: 3 tutuklama

İstanbul Fatih'te iddiaya göre hatalı park nedeniyle sivil polisler ile 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek arbedeye dönmesi üzerine polisler havaya ateş açtı. Olayda 3 kişi tutuklanırken, şüphelilerin araçlarında yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polisle hatalı park tartışması: 3 tutuklama

Olay, 17 Mayıs Cuma günü Fatih'te Kızılelma Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre cadde üzerinden ara sokağa girmek isteyen sivil polisler hatalı park yapan araç sebebiyle sokağa giremediler. Bunun üzerine yabancı plakalı aracın üzerindeki telefon numarasından araç sahibine ulaşarak durumu bildirdiler.

Araç sahibi E.K. ile kardeşi A.K. ve akrabaları İ.H.K.'nın gelmesi üzerine sivil polislerle aralarında tartışma yaşanmaya başladı. Bu sırada sesleri duyan çevredekiler de olay yerine geldi. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine polisle 3 kişi arasında arbede yaşandı. Bunun üzerine sivil polislerden biri havaya ateş etti. Ardından takviye polis ekiplerinin de desteğiyle E.K., A.K. ve İ.H.K. polislere mukavemet gösterdikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Polis ekiplerince E.K.'ya ait araç üzerinde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu ayrıştırma aparatı ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

TUTUKLANAN ŞÜPHELİLERİN AĞABEYİ MAĞDURİYET YAŞADIKLARINI SÖYLEDİ
E.K. ve A.K.'nın ağabeyi Mehmet Kama yaşanan olaya ilişkin konuştu. Kama, olayda mağduriyet yaşadıklarını iddia ederek "Kardeşim yabancı uyruklu plakalı aracını yanlış bir yere park ediyor, dolayısıyla yol kapanıyor. Aracın üzerinde telefon numarası var. Sivil polisler telefonla arıyorlar, kardeşim arabayı çekmek için iniyor. 'Siz kimsiniz' diyor, 'polisiz' diyorlar. 'Polis olsanız da böyle davranmaya hakkınız yok' diyor. Arbede yaşanıyor orada. Kardeşimin yanında bir kardeşim daha var ve bir yeğenim var genç bir çocuk. Ondan sonra çocukların üzerine saldırıyorlar, zaten videolarda da var. Kardeşimin bir tanesi hadi araba sahibi, diğerinin polisle kesinlikle bir teması yok. Sadece sözlü olarak 'ne yapıyorsunuz' deyip kameraya çekiyor. Üçünü de karakola götürüyorlar. Tabi o sırada anons geçmiş oluyorlar, bölgeden takviye ekipler geliyor. Yolu kapatıyorlar, kıyamet kopuyor yani o derece bir kalabalık. Arkadaşlarımız karakola gidip görmek istiyorlar, karakol bırakmıyor" dedi.

GÖRGÜ ŞAHİDİ OLAYI ANLATTI
Olayın yaşandığı sırada orada bulunan görgü şahidi Bekir Bahçe ise, "Şurada 3 kişi duruyordu. Sonradan bellerinde silah olduğundan dolayı polis olduklarını anladık. Yeğen de gelip 'Hayırdır, ben geldim, arabamı çekerim. Çekiciye falan gerek yok' dedi. 'Yok, biz çektireceğiz' dediler. Göğüs göğse geldiler, polis itmeye başladı. İtince yeğen de itmeye başladı. 'Sen kimsin' dedi, 'ben polisim' diye cevap verdiler. 'Kimliğini göreyim' dedi. Sonradan polis olduğunu anladığı zaman müdahale etmediler. Bir tane yeğenimiz daha var o da elinde telefon 'kameraya al' dedi. Çocuk da kameraya aldı. Kısa süre sonra polis kamerayı alan çocuğun üzerine gitti ve onu itmeye başladı. O arada polis silahını çekti ve havaya sıkmaya başladı. Ben de gittim 'Buna gerek yok, park yüzünden bu kadar büyütmenin bir anlamı yok' dedim. Bana 'Sen karışma falan' deyip ittiler" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
Başının ağrıdığını söyleyip uyudu: Üniversiteli yatağında ölü bulundu!
 
Gıda işletmelerine 227 milyon lira ceza
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başının ağrıdığını söyleyip uyudu: Üniversiteli yatağında ölü bulundu!
Bartın'da kaldığı öğrenci yurdunda arkadaşlarına başının ağrıdığını söyleyip, ...
Korhan Berzeg babasının yanına defnedilecek
Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist ...
Şarampolde can pazarı: 2 ölü, 3 yaralı
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu ...
 
Göl kenarında el bombaları bulundu
Isparta'daki Eğirdir Gölü sahilinde el bombaları bulundu. Gölün çevresinde ...
Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde 3 terörist ...
ESHOT duyurdu... İki otobüs hattı tarih oldu!
İzmir'de iki otobüs hattının kaldırıldığı ESHOT Genel Müdürlüğü tarafınca ...
 
FETÖ'cü eski hakime 7 yıl 6 ay hapis cezası
Adana'da FETÖ'ye ilişkin davada "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan ...
İzmir'de barışı kartpostalları sergisi açıldı
İzmirli koleksiyoner Mert Rüstem, Osmanlı İmparatorluğu dönemindeki Kudüs'e ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva