HABERLER>POLİTİKA
15 Haziran 2023 Perşembe - 09:06

Konak’ta 'kongre' kulisleri... Kimlerin ismi geçiyor?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de başlayacak olan kongre sürecinde ilçelerde hareketlilik yaşanmaya başlamış durumda… CHP İzmir’de merkez ilçeler arasında yer alan Konak’ta ise tam anlamıyla sessizlik hakim durumda…

Konak’ta  kongre  kulisleri... Kimlerin ismi geçiyor?

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nden startı verilen kongre süreci sonrası gözler ilçelerde başlayacak olan seçim heyecanına çevrilmişti.

CHP İzmir’de seçim hazırlıkları başlarken, mevcut başkanların mahalle delege süreçleri ve ilçe başkanlık seçimleri için alacağı kararlar merak konusu olmuştu. Bu kapsamda da Konak’ta da seçim hareketliliği başlamış durumda.

KÜÇÜKOĞULLARI DEVAM ETMEK İSTİYOR AMA…
2019 yılında gerçekleştirilen ilçe kongresinde mevcut başkan olarak seçime giren Çağrı Gruşçu, 2021 yılında patlak veren ses kaydı krizi sonrası görevinden istifa etmişti. Göreve ilçe yönetiminden Akın Küçükoğlulları getirilmişti. Yeni dönem kongre startı verilmesi ile birlikte kulislerde Küçükoğulları’nın bu kez seçilerek koltuğa oturma niyeti olduğu belirtiliyor.

Küçükoğulları’nın örgütte nabız yokladığı iddia edilen süreçte ise mahalle delegeleri seçimdeki sonuçların son kararını vermesinde etkili olabileceği belirtildi.

GRUŞÇU DÖNER Mİ?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve kendisine kongre sürecinde de desteğini açıklayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a yönelik hakaret içerikli sözlerin yer aldığı ses kaydının ortaya çıkması ile birlikte görevinden istifa eden Çağrı Gruşçu’nun ise yeni dönemde aday olup olmayacağı merak konusu. Örgüt içinde yaşanan olaylar nedeniyle ise Gruşçu’nun adaylık ihtimaline sıcak bakılmıyor. Gruşçu cephesinden ise adaylık ile ilgili kulislerde hiçbir söylem yer almıyor.

KARADAĞ ADAY OLABİLİR
Gruşçu’ya son seçimlerde takip olan ve 58 oy farkı ile kaybeden Ahmet Karadağ’ın da yeni seçimlerde tutumu merak ediliyor. İlçe başkanlığı için yeniden ismi geçen ve parti içinde çalışmalar yürüttüğü iddia edilen Karadağ’ın örgütten destek bulup bulmayacağı ise henüz netlik kazanmamış durumda…

GÖZLER BATUR’DA
Henüz hareketlenmeyen seçim sürecinde ise gözler Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’da… Seçimlerdeki tarafını gizlemeyen ve net olarak kime destek verdiğini açıklayan Başkan Batur’un, süreç içinde kime destek açıklaması yapacağı merak konusu… Narlıdere’nin ardından Konak’ta da başarılı bir performans sergileyen ve örgüt içinde tam not alan Batur için kulislerde ‘Başkan kimi desteklerse yanında oluruz’ sözleri de yer alıyor.

 
Sözleri tepki çeken Melike Şahin'in Bursa konseri iptal edildi
 
Menemen'e yeni hafriyat sahası!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Izmirli 16 Haziran 2023 Cuma 13:03

CHP de uzun süre üye olupta partiye gönülden bağlı olanları bir yere getirmezler onun için başka bir partiye üye olup ondan sonra da CHP gelirseniz meclis üyesi,belediye başkanı hatta milletvekili dahi olabilirsiniz...

Yorumu oyla      3      3  
ahmet sami Selçuker 15 Haziran 2023 Perşembe 18:37

Demek Belediye başkanları belirliyor İlçe başkanlarını 30 yıldır belediye başkanı olan sayın Batur'un izmirde akılda kalan bir projesi var mı dostlar.Adam doğru yoldan geldi.Nasıl ouyorda 30 yıldır başkanlık yaptığını sorgulmayan chp seçmeni Konak'tada laylom ile geçen 5 yılın vebali ile karşı larşıyadır.Batur rtık gitsin Çeşmede balık tutsun

Yorumu oyla      3      3  
OSMAN TUNÇ 15 Haziran 2023 Perşembe 18:24

3-4 dönem önce bir ilçe başkanı vardı, belediye imar müdürlüğünden çıkmayan, sonrasında da bir sürü dedikodu. sözün kısası ilçe başkanları belediye binalarından ve belediye başkanlarından uzak durmalı ne olur ne olmaz.

Yorumu oyla      2      3  
YENİ BAŞKAN 15 Haziran 2023 Perşembe 17:26

KONAK ÖRGÜTÜNDE YENİ BAŞKAN GERÇEKTEN HALKTAN YANİ PARTİ ÜYESİ FAKAT DAHA ÖNCE PARTİ İÇERSİNDE HİÇBİR GÖREVDE BULUNMAMIŞ SADE BİR PARTİLİ OLABİLİR O ZAMAN DERİM Kİ PARTİ İÇERSİNDE DİKDATÖRLÜK YOK GERÇEKTEN DEĞİŞİME KARAR VERMİŞLER DİYEBİLİRİM HEP BİLİNMİŞ İNSANLAR KENDİ İÇLERİNDEKİ ÇEKİŞMELERDEN VEDE BENCİLİKLERİNDEN HİÇBİR ŞEKİLDE PARTİYE VEDE İZMİRLİYE FATDALARI OLMUYOR KİM NE DERSE DESİN PARTİ İÇERSİNDE SANDIK GÖREVİ DAHİ VERİLMEMİŞ HATTA KONAK İLÇE TEŞKİLATI BİNASINA DAHİ GİRMEMİŞ BİR PARTİLİYİ BULUP KOYALIM GÖRECEKSİNİZ Kİ ESKİLERDEN ÇOK DAHA FAZLA FAYDASI OLACAKTIR. C.S.

Yorumu oyla      2      3  
Kemal 15 Haziran 2023 Perşembe 13:39

Mevcut başkan değişmeli genç dinamik kadrolara ihtiyaç var yoksa bir anlami olmaz belediye başkanları olayin dışında kalmalı etik olarak.

Yorumu oyla      3      5  
ışıl 15 Haziran 2023 Perşembe 09:57

konak a ilçe başkanı ve belediye başkanının yeterli olduğuna ve hizmet ürettiğine inanmıyorum.konak a yakışır ve ivme kazandıracak kişileri lütfen getirsinler.

Yorumu oyla      6      4  
Izmirli 15 Haziran 2023 Perşembe 09:27

Sayın parti üyeleri izmir merkez ve taşra ilçeleri için Ankara genel merkezde liste hazırlandı,kısa sürede atama listesi gelir lütfen kısır çekişmeler ile kendinizi üzmeyin...

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek, TÜSİAD ile görüşecek
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek cuma günü TÜSİAD yöneticileri ile görüşecek.
Asgari ücret açıklaması: Herkesin içine sinecek!
8 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama ...
Meclis komisyon başkanları belli oldu!
Mecliste ihtisas komisyonlarının başkanları seçimle belirlendi.
 
1190 dokunulmazlık dosyası iade edildi!
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu, 27'nci dönemde Meclise gönderilen ...
İsveç'in NATO üyeliği için Ankara'da kritik zirve!
Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO heyetlerinin yer alacağı, Üçlü Mutabakat ...
Demokrat Parti'den yerel seçim kararı!
Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin ...
 
Muhtarı darp etmişti… Savunmalar alındı!
Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık’ı darp etmesi sonrası hakkında ...
CHP İzmir vekillerinin görev dağılımı tamam... Hangi vekil/hangi komisyonda?
CHP'nin İhtisas Komisyonlarında yer alacakları milletvekilleri belli oldu. ...
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva