HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Eylül 2024 Cuma - 09:13

Güzelbahçe'den öğrencilere destek!

Güzelbahçe Belediyesi tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde 1500 öğrenciye çanta ve kırtasiye dağıttı.

Güzelbahçe den öğrencilere destek!

Güzelbahçe Belediyesi tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde 1500 öğrenciye çanta ile kırtasiye yardımı yapıldı. Dağıtımı Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay yaptı. Başkan Günay, "Çocukların eğitim ve öğretim hayatında yanında olmak bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

Sosyal belediyecilik kapsamında örnek projeler sunan Güzelbahçe Belediyesi, eğitime yönelik desteklerini yıldan yıla artırarak sürdürüyor. Bu çerçevede Güzelbahçe Belediyesi 2024-2025 eğitim öğretim döneminde toplam 1500 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. Okul çantasının yanı sıra kırtasiye setinin içinde ise kalem, defter, kuru, sulu ve pastel boya seti gibi çeşitli malzemeler bulunuyor.

Başkan Günay, çocuklara çantalarını tek tek verdi
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay da bu özel günde öğrencilerin heyecanını paylaştı. Güzelbahçe’de bulunan tüm devlet okullarının ilk ve ortaokullarını dolaşıp çocuklarla tek tek ilgilenen Günay, onlarla sohbet etti. Okuldaki tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye seti dağıtıldı. 

Onlar bizim geleceğimizin teminatı
Güzelbahçe’de devlet okulunda okuyan ilk ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulunduklarını dile getiren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Güzelbahçe Belediyesi olarak birinci sınıfa başlayan bütün öğrencilerimize çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye ettik. Devlet okulunda okuyan ilk ve ortaokul öğrencilerimizin tümüne çanta ve kırtasiye dağıttık. Güzelbahçe Belediyesi olarak toplamda 2 bin öğrencimize çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttık. Çocuklarımızın  eğitim ve öğretim hayatında yanında olmak bizim için büyük bir mutluluk. Ailelerimize de sosyal destek olarak katkıda bulunmuş oluyoruz. Şu ekonomik dar boğazda ailelere bir nebzede olsa eğitim süreçlerinde katkı koymak önemli. Şu an bir çanta almaya kalksanız 500 TL’den alamazsınız. Bir ev de birden fazla eğitim gören öğrenci olduğunu düşünürsek kırtasiye masrafları başlı başına aileler için büyük bir ekonomik yük oluşturuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımıza kırtasiye çanta desteği veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Türkiye Cumhuriyeti onların fikri hür vicdani hür düşünceleriyle muasır medeniyetler seviyesine çıkacak “ diye konuştu.

 
Dışişleri'nin lüks araçlarına 4 milyon liralık lastik!
 
Selçuk'tan eğitim desteği!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Zahide 14 Eylül 2024 Cumartesi 00:58

Merhaba Güzelbahçe belediye başkanımız Mustafa Günay bey bizim çocuklarımız özel sinifta ders görmekte fakat okulun imkanları varken müdür bey yardımcı olmuyor keşke gelsenizde çocuklarımızın halini bir görseniz 5metrekarede 7ogrenci 2ogretmen çok sıkışık birsekilde ders görmektedirler gelip görürseniz sevinirim okulumuz Yeşilyurt son durakta BIST borsa İstanbul çok programlı lise özel sınıf Asubesi siralarimiz çok kötü sınıf küçük havasız özel çocuklarımız tekerlekli sandalyeyle sınıfa zor giriyor ve uyduruktan kötü bir tahta onuda çocuk göremiyor bile duvar boyası koyu renk karanlık akılli tahtaları bile yok çok geride ve otelmis bizim çocuklarımız müdürümüze gittik konusduk hiçbir şekilde yardımcı olmadı vebize dediği kelime ben size hiçbir şekilde yardımcı olamam orası yeter size dedi bizi çok üzdü veli olarak imkan varken yardımcı olmadı sizden ricam gelip görmeniz bize yardımcı olmanız lütfen bizim özel çocuklarımız heryerden geride imkan saglanmiyor eğitim almak mümkün değil enkisa zamanda gelip yardımcı olursanız seviniz sizin gibi güzel insanlarımız olduğu sürece bizde mutlu oluruz Allah''a emanet olun şimdiden teşekkür ederiz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yanık Yurt, APİKAM’da ziyaretçilerini bekliyor
Büyük İzmir Yangını odağında Kurtuluş Savaşı sürecinde Batı Anadolu’da ...
İzmir'in en zorlu yazı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeli, son 20 yılın en zorlu yaz ...
100 milyonluk yatırım... Akarca Koyu’na koruma kalkanı!
Çevreci yatırımlarıyla öne çıkan İZSU Genel Müdürlüğü Seferihisar’da yapımına ...
 
Engelleri aşan deniz seferlerine büyük ilgi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin engelli yurttaşları denizle buluşturmak ...
CHP Lideri açtı... Bornova'da motokuryelere özel park!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bornova Belediyesi’nin güvencesiz ve zor ...
Başkan Eşki ‘yılmadan çalışacağız’ dedi: CHP’yi iktidar yapacağız!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Genel başkanımız bize bir görev verdi, ...
 
Büyükşehir’den, Turgutlu Belediyesi’ne salon tahsisi
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Turgutlu Belediyesi arasında protokol ...
Urla'nın gurur günü!
Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, 12 Eylül’ün Urla’nın direniş ruhunu ...
CHP Kadın Kolları'ndan Başkan Çerçioğlu'na ziyaret
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na; Cumhuriyet Halk ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (1)
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İlk '4' madde neden rahatsız ediyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva