HABERLER>SPOR
9 Ağustos 2023 Çarşamba - 12:39

Firma özür diledi... Göztepe resmen Manisa'da!

Gürsel Aksel Stadı'nın saha zeminindeki bakım çalışmaları 1'inci Lig'deki sezonun ilk haftasına yetişmeyen, İzmir'de de stat bulamadığı için pazar günü Sakaryaspor maçını Manisa Akhisar'da oynama kararı veren Göztepe, resmi açıklamayı yaptı. Stadın saha bakım çalışmalarını yürüten firma taraftar ve camiadan özür diledi.

Firma özür diledi... Göztepe resmen Manisa da!

Saha lige yetiştirilemediği ve zeminin bakımda olmasına rağmen 18 Temmuz'da statta üniversite mezuniyet töreni yapılmasına için verildiği için taraftarın yoğun tepkisini alan Göztepe yönetimi açıklamada, "Evimiz Gürsel Aksel Stadyumu'nun zemininin, sezonun ilk lig maçına ev sahipliği yapacak durumda olmadığını üzülerek taraftarlarımıza bildirmek isteriz. Bu sebeple Sakaryaspor ile 13 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te oynayacağımız karşılaşma, aynı gün ve saatte Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacaktır" dedi.

"Bu yıl evimizde oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali nedeniyle saha bakım çalışmaları geç başlamıştır" denilen açıklamada, "Bakım çalışmalarını yürütmekten sorumlu şirketin de bugün kamuoyuna açıkladığı gibi bu süreçte sahamız sezonun ilk lig maçı için hazır hale getirilememiştir. Bu nedenle çok üzgünüz  ve sahamızı bir sonraki lig maçına uygun hale getirecek çözümü bulmak için çok çalışıyoruz. Bu yüzden tüm taraftarlarımızdan özür dileriz ve anlayışları için hepsine teşekkür ederiz. Taraftarlarımızın bu zor zamanda yanımızda olacağını biliyor ve çok önemli bir sezona iyi bir sonuçla başlayabilmemiz için Pazar günü oynanacak maçta takımımıza tam destek vereceklerine inanıyoruz. Bizleri ağırlayacak Akhisarspor Kulübü ve Akhisar Belediyesi'ne de ayrıca teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

FİRMADAN ÖZÜR
Göztepe'nin stadında saha bakım çalışmalarını yürüten firma, zeminin sezonun ilk haftasına yetiştirilmemesi üzerine taraftar ve camiadan özür diledi. Firmanın açıklamasında, "3 yıldır Göztepe Spor Kulübü'nün saha bakım işlerini yürütmekteyiz. Her zaman en yüksek özveriyle bakımını yaptığımız sahayı her daim hazır etmek için kulübe verdiğimiz sözü yerine getiremediğimiz için çok üzgünüz. Geçtiğimiz sezon sonu oynanan kupa finali sonrası geç başlamak zorunda kaldığımız bakım çalışmalırıyla birlikte Gürsel Aksel Stadyumu ne yazık ki sezonun ilk lig maçına tüm şartların zorlanmasına rağmen hazır edilememiştir. Bu durum için Göztepe Spor Kulübü ve taraftarlarından özür dileriz. Şirket olarak durumun tüm sorumluluğunu üstleniyoruz. Bir sonraki maçlar için sahayı en iyi duruma getirmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" denildi.

YENİ TRANSFER VİZEYE TAKILDI
Göztepe'nin Belçika'nın Kortrijk takımından transferi için anlaşmaya vardığı 25 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusu Billal Messaoudi vize engeline takıldı. Sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayarak takıma katılmak için Belçika'dan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen oyuncu vizesindeki problem nedeniyle ülkeye giriş yapamadı. Gümrükte bekletilen Messaoudi deport edilerek Belçika'ya geri gönderildi. Cezayirli futbolcunun vize sıkıntısını çözerek dönmesi bekleniyor. (DHA)

 
Ortalama 21'e indi... Altınordu gençleşiyor!
 
İmzalar atıldı... Bucaspor'a tecrübeli stoper
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
forza35 10 Ağustos 2023 Perşembe 10:23

Yıllardır stad yüzünden zaten deplasman gibi iç saha maçları oyadık, Tam rahat ettik derken beceriksiz yönetim sayesinde yine aynı sıkıntılar, kombine alıyoruz fedakarlık yapıyoruz ama siz oturduğunuz yerden bir çimi bile onaramıyosunuz bizim sedamız size değil armaya o koltuk yeri gelir size rahatsızlık verir.

Yorumu oyla      2      3  
izmirli 9 Ağustos 2023 Çarşamba 14:14

stadın maça yetişmiyeceğini yönetim biliyor.belki 2.3 aç daha stad yetişmiyecek.bunu bilmelerine rağmen kombine satışları yapıyorlar.açıklamayı da maça 4.5 gün kala yapıyorlar.bunun adı uyanıklıkmı,taraftarı kandırmakmı ?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ortalama 21'e indi... Altınordu gençleşiyor!
TFF 2'nci Lig'e düşen Altınordu'nun yaş ortalaması da iyice düştü.
Süper Lig'in yeni sezonunda primler belli oldu
Süper Lig’de 2023-2024 sezonunda, takımlar alacakları her galibiyette ...
UEFA'dan karar: Beşiktaş'a para cezası verildi!
UEFA, Tirana maçındaki tribün olayları nedeniyle Beşiktaş'a 40 bin Euro ...
 
İzmir’de basketbolseverler smaç gösterisinde buluştu
Karşıyaka Bostanlı basketbol sahası, 5 binin üzerinde seyircinin katılımıyla ...
Cengiz Ünder'in bonservisi belli oldu
Fenerbahçe'nin transferde liste başı isimlerinden Cengiz Ünder'de sıcak ...
İzmir'deki pist şampiyonasına geri sayım!
AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak yarışları, Türkiye Otomobil ...
 
Karşıyaka'da sıra defansta!
TFF 3'üncü Lig'de kulüpte bu hafta sonu yapılacak olağanüstü kongreyi ...
Stat düğümü çözülemedi... Göztepe Akhisar yolcusu!
Yeni sezona günleri sayan 1'inci Lig'deki Göztepe, ilk haftalarda evi ...
Altay'ın kalesi Eren'e emanet!
Altay'da geçen sezonun son bölümünde kaleyi devralan genç file bekçisi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva