HABERLER>POLİTİKA
30 Mart 2022 Çarşamba - 12:48

CHP Lideri'nden 6'lı masa yorumu: Gönül birliği yaptık!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'da Çiftçi ve Muhtarlar Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Biz 6 lider bir araya geldik. İkinci kez bir masanın etrafına oturduk. Benim taşıdığım kaygıları diğer liderler de taşıyorlar. Biz gönül birliği yaptık, bizim kişisel bir beklentimiz yoktur. Tek beklentimiz var her evde huzur olsun." dedi.

CHP Lideri nden 6 lı masa yorumu: Gönül birliği yaptık!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi. Üzüm üreticilerine seslenen Kılıçdaroğlu, "Üzümün kilosunu şimdi 1 dolara düşürdüler. Yine ellerim yakalarında olacak, üzümün kilosu 2 dolar olacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla iki gün sürecek programı kapsamında Manisa'ya geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu Alaşehir ilçesindeki akaryakıt istasyonunda traktörleriyle karşılayan çiftçiler, mazot fiyatlarındaki artışa dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, buradan Alaşehir Belediyesi’ne geçti. Ziyaretinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu, belediye binasının önünde konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı alanda 'Üzümcü öldü ruhuna Fatiha' yazılı iki adet temsili tabut ile fiyatlarıyla birlikte konulan un ve üzüm çuvalları, mazot fiyatları olduğu görüldü.

Kılıçdaroğlu, "Daha önce burada bir üzüm mitingi yapmıştık. Kilosu 2 dolar olmalı demiştim. Yaptılar. Şimdi 1 dolara düşürdüler. Yine ellerim yakalarında olacak, üzümün kilosu 2 dolar olacak. Hiç endişe etmeyin. Bunun mücadelesini vereceğim. Sizin hakkınız için vereceğim. Üretiyorsunuz, kazanmanız lazım. Mazotun fiyatı bilmem ne kadar olmuş. Artık rakam vermiyorum, her gün değişiyor. İlacın fiyatı nereye çıkmış. Mustafa Kemal Atatürk'ün büyüklüğünü bu günlerde daha iyi hissediyoruz. 'Köylü milletin efendisidir' demişti. Köylü üretecek. Siz üretesiniz ki biz karnımızı doyuralım. Alın terinin karşılığını almayı hak eden sizsiniz. Bu kardeşiniz sizin hakkınızı sonuna kadar teslim edecek. Dertlerinizi biliyorum. Hakkı, hukuku, adaleti sonuna kadar sağlayacağım. Siz üretin, siz çalışın, siz alın teri dökün. Hem TBMM'de hem bütün Türkiye'de, gerekirse uluslararası arenada sizin sözünüz olmaya söz veriyorum. Hakkınızı her yerde her ortamda dillendireceğim" ifadelerini kullandı.

'6 MİLYON 300 BİN GENÇ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR'
Meydandaki vatandaşlardan birinin elinde taşıdığı pankarta dikkat çeken Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Bir pankartta 'Uyuşturucu bağımlısı değil, Cumhuriyet bağımlısı gençler istiyoruz' yazıyor. Gençlerimiz öyle olacak. Cumhuriyete, hakka, hukuka bağlı olacak. Gençlere şunu ifade edeyim; 6 milyon 300 bin genç gümbür gümbür geliyor. Türkiye'nin kaderini gençler değiştiriyor. Her sorunu çözeceğiz. Sandık gelecek. Benim sizden istediğim tek şey var. Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz başımın üstüne. Şimdi sandık geldiğinde elinizi vicdanınıza koyup öyle oy atın. Türkiye bir yol ayrımında. Ya büyüyecek ya fakirleşecek. Her evde huzur, her mutfakta bereket olacak. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz." (DHA)

'BİZ 6 LİDER GÖNÜL BİRLİĞİ YAPTIK'
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Alaşehir’in ardından Sarıgöl ilçesine geçti. Burada ilk olarak üzüm bağında çalışan tarım işçisi kadınları ziyaret eden Kılıçdaroğlu, onların sorunlarını dinledi. Kılıçdaroğlu ardından Sarıgöl Belediye Düğün Salonu’nda çiftçi ve muhtarlarla buluştu. Buluşmaya CHP Manisa milletvekilleri Özgür Özel, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban katıldı. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, çiftçilerin üretime devam etmesi gerektiğini belirterek, "Sizler üreteceksiniz ki karnımız doysun. Eğer sizleri üretemez noktaya taşırlarsa, bu millet derin yoksulluğu yaşar. Eğer bir anne evladını besleyemeden aç yatağa yatırıyorsa o annenin dramını hepimizin bilmesi, görmesi gerekir. Birilerinin durumu çok iyi. Birileri dolarla, bir yerden değil üç beş yerden maaş alıyor. 84 milyonun bir avuç insana çalıştığını da gayet biliyorum. Türkiye'yi o noktaya getirdiklerini de gayet iyi biliyorum. Biliyorum, düzeltmek istiyorum ama bunun için gücü sizden almamız lazım. Sizin gücünüz başımızın üstündedir. 6 lider bir araya geldik. İkinci kez bir masanın etrafına oturduk. Taşıdığım kaygıları diğer liderler de taşıyor. Biz gönül birliği yaptık. Bizim kişisel beklentimiz yoktur. Tek beklentimiz var, bu ülkede her evde huzur olsun, mutfaklarda bereket olsun" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'NİN ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNU YOKTUR'
Türkiye'nin çözülemeyecek bir sorunu olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Buraya gelmeden önce üretici kadın kardeşlerimle beraberdim, onların kısmen de olsa dertlerini dinledim. Sizden isteğim, sakın ola ki umutsuzluğa kapılmayın. Az kaldı, göreceksiniz. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Bütün sorunları çözülebilir. Devlet akılla, tecrübeyle yönetilir. Yeter ki vatandaştan, emekten, alın terinden, üretenden yana olun. Üreten zarar ederse buğdayı da mercimeği de canlı hayvanı da eti de fasulyeyi de zeytinyağını da dışarıdan alırız. Demek ki üreteni desteklemek lazım. Pandemi bize bir gerçeği daha gösterdi; tarım, dünyanın büyük ülkelerinde stratejik sektördür. Arabanız, buzdolabınız, elektrik süpürgeniz olmayabilir ama günde üç sefer karnınızı doyuracaksınız" dedi.

'KÖYLERDE İNSAN KALMADI'
Üzüm fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, "Cennet gibi topraklarımızda üretilen üzümün değerini bütün dünya biliyor. Neden üzümün karşılığını çiftçiye veremiyoruz? 2 dolar çok mu pahalı? Yapacaksın kardeşim. Üretici kazanacak ki seneye de üretsin. Zarar ederse ekemeyecek, dışarıdan getireceğiz. Tarım Kanunu'na göre her yıl devletin milli gelirin yüzde 1'i oranında size destek vermesi lazım. Çiftçiye 8 milyar verseler çiftçi dünyayı besler. Çiftçiye hakkını vermiyorlar ama merak etmeyin hakkınızı teslim edeceğim, haramilerden alacağım, sizin hakkınızı teslim edeceğim. Bankalardan, tarım kredi kooperatiflerinden çektiğiniz kredilerin faizlerini 0'a indireceğiz. Ana parayı makul bir şekilde geri ödeyeceksiniz. Aynı şeyi esnaf için de yapacağız. Çiftçi üretecek. Çiftçi üretecek ki Türkiye zengin olsun. Köylerde insan kalmadı. Nasıl olacak? Gençlerimiz tarlada çalışacağına gidiyor asgari ücretle iş bulabilmek için uğraşıyor. Onunla da geçinemiyor. Tarlası var. Ekecek, biçecek, kazanacak" ifadelerini kullandı.

'TRAKTÖR, İNEK HACZEDİLİYOR'
Borcu olan çiftçilerin traktörünün, ineğinin haczedildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Geliyorlar borcunuz var diye traktörünüzü haczediyorlar. Köylünün ineğini haczettiler. Bu adam borcunu nasıl ödeyecek? Haciz maciz yok, onu da yasaklayacağız. Haciz işlemini kaldıracağız, yüzde 1 devlet desteğini çiftçiye vereceğiz. Mazot aldı başını gidiyor. Servisçilerin, otobüs şoförlerinin, TIR şoförlerinin, kamyoncuların herkesin derdi var. Bütün dünyada çıkmıyor da neden bizde birdenbire fırladı fiyatlar? Türkiye iyi yönetilmiyor. Akıl, bilgi, birikimle yönetilmiyor. İşi ehline vermek, inancın da aklın ve bilimin de gereğidir. Merkez Bankası'na arkeolog tayin ediyoruz. Arkeoloğun parayla ne ilgisi var? Güreşçiyi bankanın yönetim kuruluna getiriyoruz. Güreşçi sporunu yapsın. Altın madalya kazansın hep beraber alkışlayalım. Devleti parsel parsel götürüyorlar ama az sabredin. Millet İttifakı olarak Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız" dedi.

'PARAYI KADININ HESABINA YATIRACAĞIZ'
"Mutfaklarda yangın var" diyen Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Derin yoksulluk yaşayan evlere de gittim, çocukların nasıl beslendiğini de gördüm. Ekmeğin arasına sadece evdeki salçayı sürüp çocuklarına yediren anneleri gördüm. Çocuğuna süt içiremeyen anneleri gördüm. İnsanın biraz vicdanı sızlar. Aile destekleme sigortasını getireceğiz. Geliri olmayan veya asgari ücretin altında olan bütün hanelere en az asgari ücret kadar destek vereceğiz. Parayı kadının banka hesabına yatıracağız. Kadın gidecek oradan aylığını çekecek, evlatlarının geçimini sağlayacak. Onu el aleme muhtaç hale getirmeyeceğiz. Bu bizim inancımızda da ahlakımızda da böyledir. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Kimsenin yoksulluğunu afişe etmeyeceğiz. Sizler bana güveniyorsunuz, ben de sizlere güveniyorum. Beraber el ele vereceğiz."

'ÇİFTÇİLERE ÜCRETSİZ ELEKTRİK'
Türkiye'nin düşünüldüğünden daha zengin bir ülke olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Devleti iyi yönetemiyorlar. 5'li çete var ya parayı alıp köşeyi dönenler, bunlar bütün mallarını Londra’ya götürdüler. Destek verirseniz o paraların tamamını Türkiye'ye getirip fakir fukaraya tahsis edeceğiz. Bunların tamamı beraber olursak, birlikte olursak olur. Türkiye düşündüğünüzden zengin bir ülke. Her türlü imkanı var. Önce Şanlıurfa'dan başlayacağız, sonra bütün Türkiye'de çiftçilere elektriği ücretsiz vereceğiz. Ayrıca oradan gelir de elde edilecek. Ortak olanlara kar payı verilecek. Dışarıdan mazot, akaryakıt getirmiyoruz. Her şey bizim ülkemizde var. Demokrasinin temel taşı olan muhtar kardeşlerim, demokrasiyi güçlendirmek istiyorsak muhtarın pozisyonunu büyütmemiz lazım. Muhtarlara sözüm var, muhtarlarla ilgili kanunu çıkaracağım. Kafamda pek çok düşünce var. Bunların tamamı kanun teklifimizde var. Bunları hayata geçireceğiz" diye konuştu.

'GÜCÜNÜZÜN FARKINA VARIN'
Manisa'daki ziyaretlerini Salihli ilçesinde sürdüren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 67- 70 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde şoförlere seslendi. "Ciddi bir güce sahipsiniz. Kontağı kapatın anlamında söylemiyorum. Sadece gücünüzün farkına varın" diyen Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizlerin sorununu çözemiyorlarsa iktidarı değiştireceksiniz. Değiştirmek zorundasınız. Aksi halde bu sorunların hiçbirisi çözülmez. Özellikle akaryakıt fiyatlarından sadece siz değil, taksiciler, minibüs şoförleri, servisçiler, çiftçiler herkes şikayetçi. Şu anda Türkiye'de derdi olmayan bir meslek grubu yok. Sizlere bu zulmü çektirenlere karşı yapacağınız tek şey onları iktidardan indirmek. Bu kadar basit. Gittiğim her yerde mutlaka kamyon şoförleri ile bir araya geliyorum. Onların derdini dinliyorum. Bir sorunu çözmeye karar verdiysem sorunu yaşayanı dinlemem lazım. Kamyon şoförünün sorununu dinlemezsem Ankara'da oturup sorunu nasıl çözeceğim? Bakın, pandemi döneminde esnafa karşılıksız yardım yapıldı. Şimdi o yardımları vergiye tabi tutuyorlar. Yardımın vergisi olur mu?"

'PLAKA SİZİN İKRAMİYENİZ'
Her önüne gelenin kamyon satın almaması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Onda da bir makul ölçü olmalı. Plakalarınızın bir değeri olmalı. İşçi emekli olurken kıdem tazminatı, memur emekli olurken emekli ikramiyesi, esnaf dükkanı varsa hava parası alır. Sizin neyiniz var? Plaka sizin emekli ikramiyeniz. Onun da değerinin olması lazım. Her önüne gelen kamyon alabiliyor. Bu meslek sıradan değil, özverili bir meslektir. Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılayan kesim sizsiniz. Sizin elin üstünde tutulmanız, zarar etmemeniz lazım. Aracınızı yenilerken KDV ve ÖTV alınmaması lazım. Bu sizin ekmek tekneniz. Emeklinin de derdini biliyorum, dul yetimin derdini de biliyorum. Zamların geldiğini biliyorum. Hepinize sesleniyorum; az kaldı, geliyor gelmekte olan. Kararlıyız. Sorunları çözeceğiz. 6 siyasi parti lideri bir araya geldi. Memleket bu haldeyken bir araya gelmek zorundayız. Birlikte ve beraber çalışacağız. Sıkıntılarınız var biliyorum. Biraz dişinizi sıkın. Sandık gelecek, gereğini beraber yapacağız" ifadelerini kullandı.

'SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİ DE MEMLEKETLERİNE GÖNDERECEĞİZ'
Öte yandan Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın Suriyeliler ile ilgili sorduğu soruya yönelik, "Suriyeli kardeşlerimizi de memleketlerine göndereceğiz. Öncelik, bu ülkenin insanları. Irkçılık yapmıyoruz, onlara düşmanlık beslemiyoruz" cevabını verdi.

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI AKIN, SMA HASTASI İREM NUR İÇİN DESTEK İSTEDİ
Kılıçdaroğlu, programı kapsamında Turgutlu ilçesinde açılması planlanan Kreş ve Taziye Evi Temel Atma Töreni'ne katıldı. Törende ilk olarak söz alan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, SMA hastası 1 yaşındaki İrem Nur Çakto'nun destek kampanyasını duyurdu. Proje hakkında bilgi veren Çetin Akın, "Projemizde 235 metrekarelik alan taziye evi olarak planlandı. Taziye evinin içerisinde ortak alanları hemşerilerimize sunmuş olacağız. İşin toplam bedelinin 5 milyon 189 bin olduğu projemiz 279 günde tamamlanmış olacak. Koşullar her ne olursa olsun Turgutlu için çalıştık ve çalışmamıza devam edeceğiz" dedi. Belediye Başkanı Akın'ın eşi Sabriye Akın ise elinde 'Kadına şiddete hayır' yazılı pankart taşıdı.

'BİR HAFTA İÇİNDE İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YÜRÜRLÜĞE GİRECEK'
Çok sayıda vatandaşın da katıldığı törende konuşan Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanımız yaptığı çalışmayı anlattı, size hesap verdi. En büyük desteği sizden aldığını ifade etti. İrem Nur bebeğe sahip çıktı. 'Destek verin' dedi. Belediye başkanı arkadaşlarımıza seçilmeden önce şunu söyledim; seçildikten sonra kimsenin ekmeği ile oynamayacaksınız. Harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmayacaksınız. Eğer bir ayrımcılık yapacaksanız fakir mahallelere yapın. Orada kreşler açın ve sorunlarla ilgilenin. Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim; asla şikayet etmeyeceksiniz. Sizin göreviniz engelleri aşmak. Adaletli olmak kadar doğru bir şey yoktur. Yönetenlerin adaletli davranması son derece önemlidir. Adalet devletin dinidir. Adalet aynı zamanda belediye başkanlarının da üzerine titremesi gereken bir kavramdır. Her belediye borçlanabilir. Borcu alırsınız, yeri geldiğinde ödersiniz. Size yüksek faiz dayatılıyorsa borcu almaktan kaçınırsınız. Belediye başkanımızın sevgili eşinin elinde 'Kadına şiddete hayır' yazılı bir pankart vardı. Bütün kadınlara sözüm var, Millet İttifakı'nın iktidarında ilk bir hafta içinde İstanbul Sözleşmesi'ni yürürlüğe koyacağız. Bu ülkenin kadınları hayatın her alanında çalışır, üretir. Bir de onun üzerine şiddet uygularsanız bu kabul edilemez. Bugün kreşlerimiz ve taziye evimizin temelini atacağız. İnsanlar acı günlerini bir araya gelerek paylaşacaklar" diye konuştu.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun "Belediye başkanı arkadaşlarımıza seçilmeden önce şunu söyledim; seçildikten sonra kimsenin ekmeği ile oynamayacaksınız" sözlerinin ardından eski belediye çalışanı olduğu ileri sürülen bir kişi, "Benim ekmeğimle oynandı" diye bağırdı. Kılıçdaroğlu konuşmasını bölmeden sözlerini sürdürürken, tepki gösteren vatandaş güvenlik görevlilerince alandan uzaklaştırıldı.

GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ
Bir dizi ziyaret için Manisa'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorunlarını dinledi. 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Biz gazeteciler gözüyle halk, barış, adalet deyimleriniz gerçekten herkesi rahatlatıyor. İnşallah bu yarışın sonunda ipi siz göğüslersiniz" diye konuştu. Filizkan, internet yasasının bir an önce çıkması için siyasilerden destek beklediklerini söyledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basının sorunlarını bildiğini ve çok kez gündeme getirdiğini hatırlattı. Kılıçdaroğlu, "Basın hürdür, sansür edilemez. Dolayısıyla basın özgürlüğü konusunda hepimizin duyarlı olması lazım. Bizim göremediğimizi, siyasetçinin göremediğini basın mensubu görür. Bizim hatalarımızı, eksiklikleri, yapmamız gerekenleri öğrenmiş oluruz. Basının gücü iktidarı bir anlamda denetler. Basının bağımsız olması, siyasi otoriteden etkilenmemesi, haberlerine erişim yasağı getirilmemesi temel konuların başında geliyor. Yerel basının büyük sıkıntılar çektiğini biliyorum. Çözülmez bir sorun olarak görmüyorum" diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu, daha sonra Yunusemre ilçesindeki bir otelde Bingöllü muhtarlar ile bir araya geldi. Aynı ilçedeki başka bir otelde dinlenecek olan Kılıçdaroğlu, Manisa programının ikinci gününde Saruhanlı ve Akhisar ilçelerinde bir takım ziyaret ve etkinliklere katılacak.(DHA)

 
Mahallenin teyzeleri örnek oldu!
 
Kruvaziyer seferleri başlıyor... Hazırlıklar tamam!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 30 Mart 2022 Çarşamba 17:33

Keşke o gönül birliğiniz partinin tüm kademelerinde olsa! Ama kusura bakmayın Chp bu gidişle şahsınızla birlikte hezimete uğrar...

Yorumu oyla      4      3  
Partili 30 Mart 2022 Çarşamba 14:39

Sayın genel başkan 6 ittifak var ama malesef sizi henüz cumhurbaşkanı adayı olarak çok istediğiniz halde hiç bir işaret yok üstelik sizin atama yaptığınız büyük şehir belediye başkanları keramet kendilerinde sanıp halk arasında potansiyel cumhurbaşkanı adayı olarak kulis çalışmaları yaptığı gibi sizin altılı grup içinde de sizin yüzünüze gülüp onları destekleyenler var herkes biliyor siz bilmezden hareket ediyorsunuz bir daha ki toplantıya o belediye başkanlarını da çağırınız...

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de Ramazan buluşması
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ...
'Pasta yiyin diyecekler dedim, ahanda dedi'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın manda ...
CHP'li Purçu'dan astsubaylar için teklif
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, astsubayların göreve başlama derecesinde ...
 
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan 'seçim kanunu' çıkışı: Hiçbir silah sahibine sadık değildir!
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Cumhur İttifakı tarafından ...
CHP Lideri İzmir'de!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki günlük Manisa ...
'Özbekistan'la ticarette hedef 10 milyar dolar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ziyareti kapsamında Özbekistan Cumhurbaşkanı ...
 
AK Partili Yıldırım'dan palmiye eleştirisi: Özrü kabahatinden büyük!
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 2023 seçimlerine ilişkin, ...
AK Parti teşkilatı toplandı... 'İzmir iktidara yürüyor!'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Bilişim Vadisi’nin temel ...
Yerleri boş kaldı!
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen  “Bilişim Vadisi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva