HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Eylül 2024 Çarşamba - 10:14

Büyükşehir’de beklenen atama: Karcı gitti, Tezcan geldi!

İzmir Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Barış Karcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın talebi doğrultusunda görevinden istifa etti. Karcı’nın yerine ise CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Yöneticisi iken geçtiğimiz Ağustos ayında İzmir'e transfer edilerek genel sekreter yardımcılığı görevine getirilen Ramazan Tezcan yeni genel sekreter oldu. Tezcan’ın atama yazısının Karcı’nın görevden alınmasının hemen ardından bakanlık onayına gönderildiği öğrenildi. Onayın verilmesinin ardından Ramazan Tezcan görevine başlamış olacak.

Büyükşehir’de beklenen atama: Karcı gitti, Tezcan geldi!

Ender ALDANMAZ/EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından göreve gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, belediye bürokrasisindeki kadro revizyonunu sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Egedesonsöz’ü ziyaret eden Tugay, kadro revizyonuna devam edileceği yönünde yaptığı açıklamanın ardından belediye üst yönetiminde değişime gitti.

Başkan Tugay’ın talebi doğrultusunda mevcut genel sekreter Barış Karcı, görevinden istifa etti. Karcı’nın kurum içinde farklı bir görevde değerlendirileceği öğrenildi.

Karcı’nın yerine ise geçtiğimiz Ağustos ayından genel sekreter yardımcılığı görevine getirilen Ramazan Tezcan getirildi. CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Yöneticiliği görevinde iken İzmir’e transfer edilen Tezcan’ın atama yazısının Karcı’nın görevden alınmasının hemen ardından bakanlık onayına gönderildiği öğrenildi. Onayın verilmesinin ardından Ramazan Tezcan görevine başlamış olacak.

SÜREÇTE NELER YAŞANDI?
31 Mart Yerel Seçimleri’nin hemen ardından Tunç Soyer döneminde genel sekreterlik göreve getirilen Barış Karcı’nın geleceği tartışma konusu olmuştu. Yerel Seçimler’de Ümraniye’de seçim kaybeden ve Genel Başkan Özgür Özel’in ekibinde yer alan Aykut Erdoğdu'nun, genel sekreter yapılmak istenmesi Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın direnç göstermesi sebebiyle gerçekleşmemişti.

Genel Başkan Özgür Özel, İzmir ziyaretinde yaptığı açıklamada genel sekreterin belirlenmesi ile ilgili sürece müdahale etmediğini söyleyerek “İzmir’in mevcut genel sekreteri, benim en yakınım Sarıgöl’den Ömer Karcı başkanımızın oğlu Barış Karcı. Nasıl bir sorunumuz olabilir?” ifadelerini kullanmıştı.

İMAMOĞLU'NUN YAKIN ÇALIŞMA EKİBİNDEYDİ
Son dönemlerde ise Barış Karcı’nın görevden alınacağı yeniden konuşulmaya başlanmıştı. Yakın bir zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çalışma ekibinde yer alan Ramazan Tezcan, İzmir’e transfer edilmesi dikkat çekmişti. Başkan Tugay ise yaptığı değerlendirmelerin ardından Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve getirdiği Tezcan’ı genel sekreterlik görevine getirmeyi uygun gördü.

 
Merkez Bankası 'Sektörel Enflasyon Beklentileri'ni yayınladı
 
Sagopa Kajmer ile Kamuran Akkor'dan düet müjdesi
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nurettin 25 Eylül 2024 Çarşamba 13:01

Belediye=0

Yorumu oyla      0      0  
medya takipçisi 25 Eylül 2024 Çarşamba 12:52

İzmir yerel yönetim ve yöneticileri acısından çok şanssız maalesef... Sadece bu dönem değil Tunç bey , Aziz bey ve diğer dönemlerde de... İzmir her gün geriye gidiyor...Sorunlar yumağı büyüyor her konuda kent çirkinleşiyor... Trafik İstanbul trafik aratmayacak duruma geldi... Çirkin yapılaşma keyfi icraatlar ve belediyeler suya sabuna dokunmadan kenardan kaçak yapıları seyrediyor ve hiç utanma yok kendi oturdukları çoğu bina imar kanunu haricinde yapılmış ruhsatları bile yok... Pristina döneminde gökdelenler bölgesi ilan edilen alan şehri tamamen kitledi.. Alt yapı yok trafik çözülmemiş ve şehrin balçık dolgu alanlarına rant uğruna veya arkası farklı paylaşımlara izin verilen bir şehir katliamı ... şimdi bu bölgede at koşturanlara bakın imar nedir tanımayan Ankara ve yakın İzmir ilişkileri ile ayrıcalıklı gruplar. Hepsi başka penceren İzmir sevdalısı yeşil doğacı... İlçelere girmiyorum daha beter. Büyükşehir Cemil Tugay KARŞIYAKA başarısı nedir ki Büyükşehir kondu Aynı Tunç Soyer gibi Seferihisar başarısı ne idi ? Her ikiside başarısızdı CHP başarısızlığı ilişkilerle ön çıkışlarla ödüllendirmekte başarılı...Her ikisininde vizyonu sorunlu , birikimleri sorunlu ,yönetme becerileri yok en önemlisi ekipleri yok projeleri az vizyonları sınırlı ... bir dönem sonra bu başkanda gider

Yorumu oyla      2      0  
Adaletsiz 25 Eylül 2024 Çarşamba 12:41

Liyakatle genel sekreterliğe yükseldiği iddia ediliyordu. Görünüşe göre o da yalanmış. Altına getirdiği insanlarda da liyakate çok önem vermiyordu zaten. Bakalım yeni gelen nasıl olacak. İzbb’de eskilerden adam kalmadı herhalde artık. Kaldıysa da koltuk korkuları başlamıştır iyice.

Yorumu oyla      8      0  
25 Eylül 2024 Çarşamba 12:33

Ceemil Başkan doğru piyonları oynmaya devam ediyor. sonuç Harika

Yorumu oyla      3      4  
GİT BİR DAHA GELME BARIŞ KARCI 25 Eylül 2024 Çarşamba 12:27

HERKES BELEDİYEDEN ŞİKAYETÇİ, KÖRFEZ BU HALE GELİRKEN BARIŞ KARCI GENEL SEKRETER DEĞİL MİYDİ. İZMİR TUNÇ SOYER DÖNEMİNDE İFLAS ETTİ HER YÖNDEN, BU İFLASIN SORUMLULARINDAN BİRİ DE BARIŞ KARCI DIR. SANKİ NE YAPMIŞTA GÖREVDE KALACAK, NE BAŞARISI VARMIŞ.

Yorumu oyla      4      3  
25 Eylül 2024 Çarşamba 12:19

Geçen Tugay sorun yok, devam diyordu; şimdi İmamoğlu yeni atama yapmış.

Yorumu oyla      2      0  
liyakat 25 Eylül 2024 Çarşamba 12:10

Özgür Beyin haberi pardon CHP genel başkanı ekrem bey diyecektim haberdar mı acaba :)

Yorumu oyla      3      0  
adsız 25 Eylül 2024 Çarşamba 12:09

karcı çok iyi bir bürokrattı. gereksiz bir görevden alma.. tugay bu işi yapamaaz....

Yorumu oyla      2      3  
25 Eylül 2024 Çarşamba 12:00

Yanlış hesap Cemil Başkandan döner, tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      3      2  
Eyüp 25 Eylül 2024 Çarşamba 11:59

"ÖYLE BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK” Genel sekreterin değişeceğine ilişkin söylemlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden Tugay, “Şu anda öyle bir düşüncemiz yok” dedi. Koskoca Belediye Başkanına yalan söylemek hiç yakıştıramadım!!! 3 gün önce söyleniyor daha haber bakılmadan oooop! Yakismadi hemde hiç!

Yorumu oyla      4      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak'ın spor okullarında kış sezonu!
Konak Belediyesi’nin spor okullarında kış sezonu 1 Ekim’de başlıyor. 4-7 ...
Bornova’da Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri
Bornova Belediyesi’nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, İzmir ...
Karabağlar'da Aqua Yaşam'a yoğun ilgi
Karabağlar Belediyesi’nin yoğun ilgi gören Aqua Yaşam Yüzme Havuzları ...
 
Basmane'de kafalar karışık: Emniyet: Gönderdik... Mutlu: 5 sokak yukarıdalar!
İzmir’de mülteci krizinden en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Konak’ın ...
Karşıyaka’da 'işgal' denetimi
Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işgal sorunuyla mücadele ...
Menderes'te temizlik seferberliği
Menderes Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çevre kirliliğine ...
 
Kent dokusu değişiyor... Kemalpaşa'da metruk binalar yıkılıyor!
Kemalpaşa Belediyesi, güvenlik tehlikesi oluşturan ve görüntü kirliliği ...
Başkan Çerçioğlu'ndan öğrencilere destek
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Parkı içerisinde yapımı ...
Bornova'dan uluslararası iş birliği!
Bornova Belediyesi, Litvanya’nın Jonava Belediyesi ile sürdürülebilirlik ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yakıştı mı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (5) Aşılar acıtmaz ki!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva