HABERLER>POLİTİKA
27 Haziran 2023 Salı - 16:59

Aslanoğlu'ndan AK Partili mevkidaşına 'çantada keklik' yanıtı: İzmir'e saygısızlık!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın CHP’ye ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik “İzmir’i çantada keklik görüyorlar” eleştirisine yanıt verdi.

Aslanoğlu ndan AK Partili mevkidaşına  çantada keklik  yanıtı: İzmir e saygısızlık!

AK Parti il başkanı ve bazı milletvekillerinin İzmir seçmeni üzerinde yeni bir tartışma başlatmaya çalışmasının anlamsız ve İzmirli seçmenin aklına ve iradesine büyük bir saygısızlık olduğunu ifade eden Şenol Aslanoğlu, AK Partili mevkidaşına iki parti arasındaki oy farkı üzerinden cevap verdi.

Aslanoğlu şunları ifade etti;

Yurtdışı hariç AKP 747.543 oy aldı CHP ise 1.260.862 oy aldı. Neredeyse AKP’nin oyu kadar, tam 513.139 oy fark attık. Yani İzmirliler onlara tevessül ettiklerinin 2 katı partimize oy verdi.

Yani partinizden çok da hazettemeyen milyonlarca İzmirlinin 1.260.862 si Cumhuriyet Halk Partisine oy verdi.

Liderler yarışı ise daha vahim sonuçlandı Sayın Saygılı açısından. İki lider arasında ki oy farkı 1.020.000. İsterlerse yazı ile yazalım. Bir milyon yirmi bin. Türkiye’de hiçbir ilde böyle bir oy farkı oluşmadı. İzmir ile İzmirliler ile gurur duyuyoruz. “Sizinle bizim aramızda kocaman bir fark var. “ Ve İzmirli bunu net olarak görüyor.

O yüzden 2019 Yerel seçimlerinde de, 2018 genel seçimlerinde de, 2014 -2009-2004 yerel seçimlerinde de büyük fark yediniz. Siz kurulduğunuzdan bu yana tablo aynı Sayın başkan. 20 yıl geriye gitse de, Sayın başkan bu farkın büyüklüğünün 20 senedir kapanmadığını görür.

Öncelikle, İzmir’de vatandaşlarımızın tercihini anlamsızlaştırmak, İzmirlinin düşünmeden ve sorgulamadan oy verdiğini ima etmek İzmirli vatandaşlarımıza büyük saygısızlıktır. İzmirliler tercih yaparken sorgular, duruşa bakar, hizmete bakar, vizyona bakar. Kimsenin de kendisini keklik gibi görmesine müsaade etmez. Gören varsa da, bir seçim sonrasında cevabını sandıkta verir. Sayın mevkidaşım ve bazı AKP’liler anlaşılan İzmir’in duruşunu ve İzmirlinin sandıklarda verdiği cevabı hala kavrayamamış. Her seçimde devasa oy farkı yemiş olan bir partinin mensuplarının böylesine bir tartışmaya girmesi çok manasız. İzmirli seçmene anlamsız yakıştırmalar yapacaklarına, İzmir seçim sonuçlarını anlamaya çalışsalar kendileri için daha faydalı olur

'YALAN SİYASETİYLE İZMİR’DE YOL ALAMAZSINIZ'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de bu eleştirilere hizmet üzerinden cevap verdiğini belirten Aslanoğlu “ Sayın Tunç Soyer’in ve belediyemizin yaptığı hizmetleri bakıp görmeyen, çözülmüş sorunları sanki devam ediyormuş gibi anlatmaya, yalan siyaseti üzerinden İzmir’de yol almaya çalışanlar bilsin ki, bu siyaset tarzı İzmir’e yakışmıyor. İzmirliler bu tarz siyasete bugüne kadar prim vermedi, bundan sonrada vermezler.

 

 

 
Karamollaoğlu: 6'lı masa ittifakı bitti!
 
Salça kazanına düşmüştü... Öykü'sü yarım kaldı!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÖRNEKKÖY 3 Temmuz 2023 Pazartesi 14:09

İZMİRİ 40 YILDIR SİZ YÖNETİYONUZ HALİ ORTADA ÇÖP ÇUKUR ÇAMUR.......

Yorumu oyla      3      4  
ÖRNEKKÖY 3 Temmuz 2023 Pazartesi 14:07

ÖRNEKKÖYDEKİ DEMİRDEN ÇALINAN VE YIKILAN BİNALARIN HESABINI VERİN

Yorumu oyla      3      4  
Köylü 28 Haziran 2023 Çarşamba 09:26

Keşke cumhurbaşkanlığı seçimi Izmır'de olsa sayın atama il başkanı dedikleriniz doğru olurdu,siz ve sizin gibiler Anadolu'yu hesaba katmıyorsunuz,ittifak parti liderlerinin illerinden dahi oy çıkmadı millet ittifakına,masa başında tenis oynanır, siyaset halkın içinde yanında olmakla yapılır siz il makamında, öndeyiz kazandık diyenlerde genel merkezde oturup ahkâm kesmekle olmuyor,ondan sonrasında köylüler ve bidon kafalılar oy vermedi diyerek demeç vererek halk suçlanıyor...

Yorumu oyla      14      4  
İZMİRLİ 27 Haziran 2023 Salı 20:58

baskan sende matematik yok galiba iyi kötü herkez sizi yanlız bıraktı artık sepet koluna herkez yoluna dendi ortaklarınız tarafından şimdi de izmirliler artık yeter SÖZ DE KARAR DA MİLLETİNDİR DİYECEK VE SİZLERİ YOLCU EDECEK ... SENİN DE ŞANSINA BU CIKACAK ...

Yorumu oyla      7      4  
Cumhuriyetli 27 Haziran 2023 Salı 19:30

ikinizde haketmiyorsunuz.

Yorumu oyla      5      5  
Izmirli 27 Haziran 2023 Salı 18:26

Sayın il başkanı bir çok il körü körüne destek vermiyor,kaç milletvekili Izmır'de ikamet ediyordu ve milletvekili oldu? Hepsi dışarıdan ithal yüz yetmiş izmir milletvekili aday adayı olmak için müracaat etti bunların içinden adam bulamayıp ta Istanbul'dan Ankara'dan CHP ile ilgisi olmayan FTÖ terör örgütü ile iltisakli olanları TBMM taşıdığınızı biliyorsunuz,bu yüz yetmiş aday adayları içinde Atatürkçü derneği üyeleri ve yönetici olanlar sivil toplum örgütleri başkanları CHP ilçe başkanları vardı hiçbiri atanmadı,genel merkez yöneticileri Izmır'i çantada keklik görüyor ve istediği adamı milletvekili yaptırıyor,ne oldu? Öndeyiz kazandık palavraları atanlar boylarının ölçüsünü aldı partiye gönülden bağlı olanlar seçimden sonra üzüntüden sokağa çıkmaya çekiniyorlar,genel merkez yöneticileri gereğini iki ay oldu yapmıyorlar,yerel seçimlerde dip yapmayı bekliyorlar o zaman sizin gibi atamalar partiyi terk etmek zorunda kalacaksınız demedi demeyin ya da troll deyin gerçek budur...

Yorumu oyla      15      4  
Az Bilmiş 27 Haziran 2023 Salı 18:16

Sayın ARSLANOĞLU açıklamış olduğunuz rakamsal değerler doğrudur, itirazımız yoktur. Fakat arka bahçeniz ççookkKK kötü ne anam. İzmir''de varsınız ANADOLU da yoksunuz. Hani demiştiniz seçim İzmir''de olsaydı kazanmıştık. Yerelde belediyeler kayıp. Bak işte körfez kokuyor. Şu anda gündem ilaçlama yapılmadığı için haşaratla mücadelede geriye düştünüz. Çünkü paraları HEYKEL ve KONSER e yaptırdınız. En öncelikli kentsel dönüşüm bunda bile İZBETON da yaşananlar, ya meydana çıkmasaydı. Yazdıklarım YALAN değildir. REALİTE. İzmir'' li sizin seçmen diyor ki biz diyor EŞEĞİN SEMERİ olsa oy veriyoruz diyor. Sizin yerelde idarecileriniz bumudur. Ben demiyorum. Sizin seçmen diyor.

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karamollaoğlu: 6'lı masa ittifakı bitti!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 6'lı masa ittifakının ...
Partilerin bayramlaşma mesaisi belli oldu
Siyasi partilerin bayramlaşma mesaileri bayramın ikinci günü yapılacak. ...
AK Partili İnan: İzmir’de belediyecilik siyasi konkordato ilan etmiştir!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir ...
 
AK Partili Saygılı'dan bayram mesajı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir ...
CHP'li Tezcan: Genel başkan ve ben dahil lider kadrosu değişmeli!
Seçimlerin ardından CHP’de başlayan değişim tartışmalarına, eski Merkez ...
Tüm üyelere toplu mesaj: Yeni tüzük için görüş istendi
CHP, “değişim” süreci kapsamında 1 milyon 300 bin üyesine mesaj göndererek ...
 
Tanju Özcan'dan Başkan Soyer'e tepki: İzmir'i çantada keklik görmeyin!
Yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
CHP yerel seçim hazırlığına başlıyor
Kurban Bayramı tatili sonrası siyaset hareketleniyor, meydanlar ısınıyor. ...
Bayramlaşma töreninde CHP’li Aslanoğlu’ndan partideki o isimlere sert sözler: Hesaplaşma dili kabul edilemez!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, partisinin il binasında bayramlaşma ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva