HABERLER>SPOR
10 Haziran 2013 Pazartesi - 17:23

Altay’da eski başkanlar birleşmeye soğuk!

Altay’ın 22 Haziran’da yapılacak kongresinde eski başkanlar Hanri Benazus, Erdoğan Tözge ya da Hayri Yorgancıoğlu'nun etrafında toplanarak kulübü 100'üncü yılında şampiyonluğa taşıyacak bir yönetim oluşturması düşüncesi, destek bulamadı.

Altay’da eski başkanlar birleşmeye soğuk!

İZMİR - Ne böyle bir organizasyona önderlik etmesi istenen isimler ne de eski başkanlar öneriye sıcak bakmadı. Sadece Nafiz Zorlu ve Mehmet Erdoğan bu tür bir oluşumun içinde yer alabileceklerini bildirdi.
 
Bir grup eski yönetici, her şeye rağmen camiayı kucaklayacak, geniş tabanlı bir yönetim için temaslarını sürdürürken Başkan Ömer Hızlıok, aday olup olmayacağını önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getirdi. Yeni tüzüğe göre adayların ilk kongre tarihinden bir hafta önce Divan Kurulu’na dilekçe vermesi gerektiğini hatırlatan Başkan Hızlıok, "Bu süre içinde gerekli değerlendirmeyi yapıp, kararımızı bildireceğiz" dedi.
 
Liste çalışmalarını sürdüren Niyazi Konuşmaz’ın ise adaylığını cuma günü açıklaması bekleniyor.
 
KİM NE DEDİ?
 
Kemal ZORLU: ''Yeni dönemde hiçbir şekilde görev almayacağım. Yüksek Divan Kurulu başkanlığını da sürdürmek istemiyorum. Divan kendi içinde yeni yönetimini oluşturacak. 100'üncü yılda oluşturulacak güçlü bir yönetime sadece kulübün bir büyüğü olarak destek veririm, içinde yer almam."
 
Nafiz ZORLU: ''Kurumsal ve büyümeyi sağlayacak bir yönetim gelmeli. Aksi takdirde kongre amaca ulaşmaz. 100'üncü yılda her Altaylı bir şeyler yapmalı. Maddi açıdan sıkıntılarım var. Ama kompleksli değilim, birikimimden faydalanmak isterlerse görevime bakmadan fedakarlık yaparım."
 
Mehmet ERDOĞAN: "Birleştirici bir yönetime desteğe hazırım. Güvendiğim bir ismin altında görev alırım. Ömer Hızlıok’un karşısına aday çıkmazsa ekonomik sıkıntılarıma rağmen liste yaparım. Şartlar ne olursa olsun bu yıl tek çıkış yolu şampiyonluk, yoksa Altay bu ligin takımı olarak kalır."
 
Ahmet TAŞPINAR: "Ben imza kampanyasıyla gönderildim, hiçbir yönetimde yer almam. Ama bu, yönetime dışarıdan destek vermeyeceğim anlamına gelmez. Bu yük 2-3 kişinin omuzlarında taşınmaz, herkes destek olmalı. Başkanlar yönetimi bana göre hayal. Faydalı olacağına inanmıyorum."
 
Melih Tunç TANDOĞAN: ''Yeni yönetim ekonomik sorunlara çare üretmeli. Yeni yüzler bulunmalı. Sembolik başkanın altındaki eski isimler uyumlu çalışamaz. Ben dahil çare olsaydık daha önce olurduk. Sportif başarı şart değil. Gerçekleri görmeliyiz, geleceği planlayan bir yönetim gelmeli."
 
Erdinç ALTINYELEKLİOĞLU: "Artık bizim dönemimiz kapandı. Göreve gelecek yönetime her türlü desteği veririm. Ancak eski başkanların yönetici olarak görev alması doğru olmaz. Altay’ın geleceğini kurtaracak gençler içimizde muhakkak vardır. Onlardan yararlanmamız gerekir."
 
Hayri YORGANCIOĞLU: "Her şeyden önce Ömer Hızlıok başarısız olduğu için bir daha aday olmamalı. Ben eskilerden Mehmet Erdoğan’ı başarılı buluyorum, genel kurulda aday olabilir. Ancak ben sağlık sorunlarım nedeniyle aktif olarak görev alamam." diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaf-Kaf Tiago’nun hesabını kapama peşinde
Karşıyaka’da ilk etapta borçları temizleye çalışan Fatih Diniz başkanlığındaki ...
Bucaspor’da erken mesai
Bucaspor yeni sezon hazırlıkları için 1 Temmuz’da topbaşı yapacak, teknik ...
Flaş! Fenerbahçe ve Beşiktaş'a UEFA şoku!
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
 
Akhisar’da Gekas düğümü çözülüyor
Yunanistan milli takım kampının tamamlanmasından sonra kısa bir tatile ...
Göztepe kiralık oyuncular dönüyor
Göztepe'nin geçen yıl çeşitli kulüplere kiraladığı 5 futbolcuya, sarı ...
Bucasporlu Alparslan Sivas yolunda
Süper Lig şansını play off maçlarında kaybeden Bucaspor, yaklaşık 35 milyon ...
 
Altay'da kongre heyecanı: İşte son kulisler
Olağanüstü genel kurul tarihini 22-29 Haziran olarak belirleyen Altay'da ...
Karşıyaka'nın kurtuluş reçetesi hazır!
Karşıyaka'nın Fatih Diniz başkanlığındaki yeni yönetim, kaynakları artırmak, ...
Milli güreşçiden protestoculara küfürlü tweet
Milli güreşci Rıza Kayaalp kendi twettler hesabından Taksim Gezi Parkı ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir şarkısın sen!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (5) Aşılar acıtmaz ki!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva