HABERLER>GÜNCEL
30 Ekim 2023 Pazartesi - 10:33

'Omuz atma' cinayetinde kahreden detay!

İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.

 Omuz atma  cinayetinde kahreden detay!

Olay, 16 Ekim'de saat 19.30 sıralarında Urla ilçesi Altıntaş Mahallesi Ahmet Besim Uysal Caddesi'nde meydana geldi.

Urla'da emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır, markette alışveriş yaptığı sırada yanından geçen müteahhit Semih Kenan Köse ile omuz omuza çarpıştı. İkili arasında başlayan 'omuz attın' tartışması, yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki 2 kardeşi de dahil oldu. Bu sırada eline geçirdiği içki şişesini kıran Köse, Sercan Bavkır'ın üzerine doğru hamle yaptı. Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki çakıyla Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı.  Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse, hayatını kaybetti, Kabadayı ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır (31), polis ekiplerine teslim oldu. Polisteki işlemlerin ardından 3 kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SEVGİLİSİNİN KUCAĞINDA AMBULANS BEKLEDİ
Olayın marketin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde; metal çubukların kullandığı, yumrukların havada uçuştuğu kavgada Semih Kenan Köse'nin kanlar içinde kalması ve market çalışanlarının tarafları ayırmaya çalışması yer alıyor. Görüntülerde ayrıca Sibel Kabadayı'nın yaralanan sevgilisi Köse'yi yerde kucağına alarak, sağlık ekiplerinin gelmesini beklediği görüldü. Öte yandan Semih Kenan Köse'nin, sevgilisi Sibel Kabadayı'ya olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı. Karadayı'nın ise Köse'nin teklifini kabul ettiği öğrenildi.

'TALİHSİZ OLAYA ZEMİN HAZIRLADI'
Bu arada şüpheli kardeşlerin avukatları Umut Köroğlu ve Vakkas Burak Çelik, Semih Kenan Köse'nin sevgilisi Sibel Kabadayı'nın da tutuklanması istemiyle Urla Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdi. İstenmeyen bir olay sonucu Semih Kenan Köse'nin hayatını kaybettiğini belirten avukat Köroğlu, "Dosya kapsamındaki kamera görüntüleri, olayın öncesi, esnası ve sonrasında şahit olan kamu tanıklarının beyanları ile sabit olacağı üzere yaşanan talihsiz olayın salt kavga boyutunda kalmayıp, ölümle sonuçlanmasının yegane faili; Sibel Kabadayı isimli kadın şahıstır. Yaşanan kavga olayının, bir anlığına durduğu görülüyor. Bu sırada Kabadayı, Sercan Bavkır ve kardeşlerinin arkasından dolanarak reçel ve sirke gibi cam kavanoz fırlatarak talihsiz olaya zemin hazırladı. Bu nedenle Sercan Bavkır ile kardeşleri yaralandı. Sercan Bavkır, Köse ve Kabadayı'ya defalarca kez 'Durun artık, yapmayın. Allah hakkı için durun' şeklinde telkinlerde bulunmuşsa da bir sonuç alamadı" dedi.

'KAYIP, ÇAKININ ÜZERİNE DÜŞTÜ'
Karadayı'nın attığı kavanozların kırılıp, içindekilerin yere dökülmesi sonucu zeminin kayganlaştığını ifade eden Köroğlu, bu sırada Köse'nin Sercan Bavkır ve kardeşlerinin bulunduğu yere ani bir atak yaparak saldırdığını, Köse'nin kayganlaşan zeminde kayıp, Sercan Bavkır'ın kendisine ve kardeşlerine yönelecek saldırıları korkutma amacı ile elinde bulunan çakının üzerine düştüğünü savundu. Köroğlu, 'delilleri yok etme', 'gizleme veya değiştirme' suçu ile tanık, mağdur veya başkaları üzerine baskı yapılması girişiminde bulunma ihtimali üzerine Sibel Kabadayı'nın da tutuklanmasını talep ettiklerini dile getirdi. Urla Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen dilekçenin incelemeye aldığı öğrenildi. (DHA)

 
Ekonomik güven endeksi Ekim'de arttı
 
Teknik direktör konuştu... Kaf - Kaf'ta hedef şampiyonluk!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnşaat Mühendisleri Odası’ndan ‘endişeliyiz’ açıklaması: Yeni bir imar affı çıkabilir!
Bayraklı’yı yıkıp geçen 30 Ekim depreminin yıldönümünde depreme yönelik ...
En iyileri arasında... DEÜ'den büyük başarı!
Dünya çapında prestijli yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından biri ...
Acısı hala taze... Depremin üzerinden geçen 3 yıl!
İzmir'de Seferihisar ilçesi açıklarında 3 yıl önce meydana gelen ve 117 ...
 
Adliyede yaşandı... Tuvalete kilitleyip tecavüz etti!
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nde (BAM) temizlik personeli R.Y., adliyedeki ...
Dilan Polat ve Engin Polat'tan 'özür' açıklaması!
MASAK tarafından haklarında başlatılan incelemenin ardından tüm mal varlıklarına ...
Asansör faciasının tanıklarından 'ikinci ceset' iddiası... Yorgandaki sır!
Aydın’daki asansör faciasının yaşandığı KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda ...
 
'Narkogüç' operasyonları: 158 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonlarında ...
Jeyan Tözüm hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma ...
İzmir’e ölüm örtüsü çöktü!
Hava kirliliğinde kaynaklı İzmir’in üzerinde çöken örtü İzmirlilerin sağlığını ...
 
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva