HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Nisan 2024 Cumartesi - 21:38

Tugay’dan dikkat çeken mesaj: Kişilere ve zümrelere değil topluma hizmet edeceğiz!

CHP’li belediye başkanları Ankara’da Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Çalıştay öncesinde başkanlar, Anıtkabir’i ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Tugay deftere, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk ulusunun ebedi önderi, saygı değer Genel Başkanımız; bugün huzurunuzda bir kez daha ant içeriz ki görevimizin başında olduğumuz her gün, her saat, her dakika sadece halkımızın, kentimizin ve ülkemizin çıkarlarını gözeteceğiz. Kişilere veya zümrelere değil toplumun genel yararına hizmet edeceğiz" notlarını yazdı.

Tugay’dan dikkat çeken mesaj: Kişilere ve zümrelere değil topluma hizmet edeceğiz!

EGEDESONSÖZ – Yerel seçimlerin ardından CHP’li belediye başkanları Ankara’da Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı.

Çalıştay öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin ardından göreve gelen ilçe belediye başkanları ve eşi Öznur Tugay ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başkan Tugay, Anıtkabir ziyaretinde Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Başkan Tugay, deftere önemli notlar düştü. Tugay, Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk ulusunun ebedi önderi, saygı değer Genel Başkanımız; bugün huzurunuzda bir kez daha ant içeriz ki görevimizin başında olduğumuz her gün, her saat, her dakika sadece halkımızın, kentimizin ve ülkemizin çıkarlarını gözeteceğiz. Kişilere veya zümrelere değil toplumun genel yararına hizmet edeceğiz” notlarını yazdı.

Tugay’ın anı defterine yazdıkları şu şekilde:
Kurtuluşun ve kuruluşun şehri aziz İzmir'in halk iradesiyle seçilmiş temsilcileri olarak bugün manevi huzurunuzda bulunmanın derin heyecanı ve onurunu yaşıyoruz.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli idareler Seçimleri'nde hemşerilerimizin teveccühü ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilerek, 4,5 milyon İzmirliye, hizmet etmenin sorumluluğunu üstlenmiş bulunuyorum. Ancak bu sorumluluğun sadece kanunlar karşısında ya da bize oy veren seçmenler huzurunda karşılık bulan bir hissiyat olmadığını belirtmek isterim.

Bu sorumluluk; yoksul halk çocuklarının devletin en yüksek makamlarına ulaşabilmesinin önünü açan; Cumhuriyetimizin bize sunduğu fırsat eşitliğine duyduğumuz minnetin omuzlarımızdaki ağırlığıdır aynı zamanda. Bu sorumluluk demokrasi ve çağdaşlık yolunda önümüzü aydınlatan devrim ve ilkelerinize olan bağlılığımızdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk ulusunun ebedi önderi, saygı değer Genel Başkanımız; bugün huzurunuzda bir kez daha ant içeriz ki görevimizin başında olduğumuz her gün, her saat, her dakika sadece halkımızın, kentimizin ve ülkemizin çıkarlarını gözeteceğiz. Kişilere veya zümrelere değil toplumun genel yararına hizmet edeceğiz. Vicdanımızın sesini dinlemekten asla vazgeçmeyeceğiz. Emanetiniz olan bu güzel vatanı ve demokrasiyi canımız pahasına koruyacağız. Sözümüzden dönmeyeceğiz, yolumuzdan tek bir adım bile geri gitmeyeceğiz.

Aziz Atam,

Hatıranız önünde saygı ile eğiliyor, silah arkadaşlarınızı aziz şehitlerimizi ve Cumhuriyetin temellerine harç koyan tüm büyüklerimizi rahmetle anıyoruz.

Ruhunuz şad olsun

 
‘Seçilemeyen şair muhtar’ dizi oyuncusu oldu
 
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e yanıt
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
21 Nisan 2024 Pazar 12:20

Halk seçti diye halt karıştırmak serbest olmasa gerek.

Yorumu oyla      2      0  
baran 21 Nisan 2024 Pazar 12:14

Nasıl oluyor da bazı tiplerin bu eleştiriler zoruna gidiyor. Niyet belli. Bir parça olsun bunları ifşa edince neden paçaları tutuşuyor birilerinin? Çünkü bunların kendi işlerinden başka gizli gündemleri var. Bayram değil seyran değil Anıtkabir i günah çıkarma mabedine dönüştürdüler.

Yorumu oyla      2      0  
sabahtan 21 Nisan 2024 Pazar 10:20

Başlamış troller mesaiye :) izmirli ve baran! Yazık size yahu, maaşınızı alabiliyor musunuz bari? Ekmek parası için de olsa zor değil mi gördüklerini eğip bükmek? Güvenilmez kurum demişsin, sizin bakanlığın araştırmasına göre en güvenilmez kurum yargı ve bakanlıklar çıkmış! Anıt kabir defteri demişsin, siz de yazaydınız, yüzünüz varsa? Rolex saatlar, ıstakozlar filan :)) CHP'li belediyeelr çalışamaz hale gelecek! Sahi mi? İstanbul'a bir devlet bankası kredi vermemişken ne işler başardı, hangi kafa bu? Haa, kasayı kim boşaltmış, onu neden yazmıyorsun? Trol olarak işiniz zor, anlıyorum ama komik de olmayın!

Yorumu oyla      0      3  
Koltuk sevdası 21 Nisan 2024 Pazar 09:12

Sayın Tugay çok doğru şeyler söylüyorsunuz ama Istanbul'dan,Ankara'dan koltuğa oturmadan talimatlar geliyor senki merkezî hükümetin ataması gibi genel sekreter,daire başkanları gönderiliyor Izmiri nasıl olacak bu iş?

Yorumu oyla      5      0  
baran 21 Nisan 2024 Pazar 01:30

Bak işte bu konuda siz en güvenilmez kurumsubuz. Atatürk ü de durmaksızın istismar ediyorsunuz. Bunları söylemek için Anıtkabşir e gitmeniz de gerekmez di. Ha bir gerçek var ki chp li belediyeler de kasa tamtakır. Bir müddet sonra çalışamaz hale gelecek. Hala bunu gizleme peşinde olduğunuz da belli. Başka ne amaçlarınız var O da yakında belli olur?

Yorumu oyla      5      1  
İZMİRLİ 20 Nisan 2024 Cumartesi 22:44

Bu ne ya Anıt kabir özel defteri güzin ablanın sayfasına döndü ..... siz devlet değil belediye yönetiyeceksiniz sizin bakanlıklarınız ordunuz yok...

Yorumu oyla      4      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli başkanlardan Anıtkabir'e ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay eşi Öznur Tugay ve ilçe ...
Araştırmacı Yaldız ‘mali tablo iç acıcı değil’ dedi: CHP pişmanlık duyabilir!
İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü Ümit Yaldız, belediyelerin mali ...
En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Maratonİzmir ...
 
CHP'li başkandan sığınmacıların işyerlerine mühür!
Afyonkarahisar Belediyesi kent genelinde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı ...
Çocuk şenliği Selçuk'a renk katacak!
Selçuklu çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez ...
CHP’li meclis üyesinden şaşkınlık yaratan gaf!
Aliağa Meclisi’nde CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, şaşkınlık yaratan ...
 
Konak'ta 23 Nisan coşkusu erken başladı!
İzmir’in kalbi Konak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konak ...
23 Nisan coşkusu İzmir'i saracak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ...
Başkan Eşki'den Kavaklıdere mesaisi!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, seçim sonrası mahallelere gerçekleştirdiği ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva