HABERLER>YAŞAM
27 Mart 2015 Cuma - 12:03

MHP’li Koç’tan Bakırçay çıkarması: Teşkilatlar gücümüz

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Koç, Bakırçay Havzası’nda bulunan İlçe Teşkilatlarında 7’den 70’e coşkuyla karşılandı.

MHP’li Koç’tan Bakırçay çıkarması: Teşkilatlar gücümüz

Aliağa, Kınık, Bergama, Dikili ve Menemen’de İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Ülkü Ocaklarının yollarda karşıladığı Murat Koç, gösterdikleri ilgiden dolayı tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek “ İzmir’i ve Ülkemizi kalkındırmak için çalışmak vatan borcumuzdur” dedi.
 
FARKLI BİR MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ   
Teşkilat üyelerine aday adayı olarak değil Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş bir ağabeyleri olarak seslenen Koç, “Farklı bir Milletvekili olmak için yola çıktık. Görev verildiği takdirde her hafta sonu İzmir’de teşkilatlarımızla buluşacağız, köylerimize gideceğiz, ne yapabiliriz diye düşüneceğiz, vatandaşımızın sorunlarına çözüm üreteceğiz. 30 yıllık siyasi birikimimizle İzmir’le Ankara arasında köprü olacağız” dedi.
 
BU TOPRAKLARDA ZENGİNLİK VAR
Aynı zamanda İzmir iş dünyasının önemli isimlerinden olan MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Koç, İzmir’in 30 yıldır sistemli olarak küçültüldüğünü söyledi. İzmir’e 20 km uzaklıkta olan Manisa’nın teşvik bölgesi ilan edilerek büyük sanayi yatırımlarının bu kente kaydırıldığını ifade eden Koç, “Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en verimli ve en kazançlı coğrafyasında yaşıyoruz. İzmir’in her bölgesinin ayrı ayrı özellikleri var. Bakırçay Bölgesi hem zirai hem de ticari olarak büyük potansiyel barındırıyor. Fakat hükümet bu potansiyeli yerinde kullanamıyor. İzmir’e yapılanlar kabul edilir gibi değil. İzmir Sistemli olarak küçültülüyor. İzmir’de bir kalkınma hamlesi başlatmalı Türkiye’ye örnek olmalıyız. Bu topraklarda bu güç var, zenginlik var. Bu zenginlik İzmir’de kalmalı. İzmirlilere fayda sağlamalı. Bu bölge büyük bir lojistik merkez olmalı. Bu iş imkânı demek, gelir seviyesinin yükselmesi demek. Kendimiz için değil çocuklarımızın geleceği için bunu başarmalıyız. Biz bunun için yola çıktık.” diye konuştu.
 
BAHÇELİ MİLLETLE BULUŞAN LİDER
MHP’nin yükselişi ile ilgili de konuşan Murat Koç; “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin ilkeli ve dürüst tavrı Türk Siyasetinde her zaman dikkat çeken vasıflar. Doğru tespitleri ve merkeze milletimizi koyan politik duruşu da Türkiye için büyük kazanç. Onun liderliğindeki MHP elbette yükselecek, yükseliyor da… Bu iktidar partisinin zaafından ziyade liderimizin ve partimizin milletimizle buluşmuş olmasıdır” dedi.
 
TEŞKİLATLARIMIZ GÜCÜMÜZDÜR
Her ilçede ilerleyen saatlere rağmen çiçeklerle ve konvoylarla karşılanan Murat Koç, yıllardır. Teşkilat bütünlüğümüz içinde hep birlikte tuğla üstüne tuğla koymak için çalıştıklarını ifade ederek, “Aday adayı olan bütün dava arkadaşlarımız bu vatana sevdalı o yüzden tüm arkadaşlarımızın canımızdan çok sevdiğimiz ülkemiz için faydalı çalışmalar yapacağını biliyoruz. Biz aday olursak seçim kampanyasının tamamını kapsayacak bir çalışma yürütecek, tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmalar yürüteceğiz.   Biz, benim ya da başkasının değil Milliyetçi Hareketin kazanması için çalışacağız. İzmir’de 3 tane dev seçim karargâhı kuracağız. Biri Bakırçay Havzası’nda biri Küçük Menderes Havzası’nda diğeri de anakent ilçelerimizden birinde kuracağımız karargâhlarda tüm teşkilatlarımıza tüm imkânları sağlayacağız. Teşkilatlarımız bizim ve partimizin güç merkezidir. Hep beraber yürüdüğümüz bu yolda ülkümüzü en yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ümit Yaldız yazdı: Kılıçdaroğlu'na kumpas ve tarihi açılıştan notlar
İki mesele var bugün. Birincisi hala yanıtı alınamayan 4. kontenjan meselesi…
Seçimin nabzı bu sayfada atıyor!
Genel seçim yolunda tüm haberler...
Saç çeken polisler davası karara kaldı
İzmir’de 2013 Haziran ayında, Gezi eylemleri sırasında Kordon'da bir kızın ...
 
Seçimin nabzı bu sayfada atıyor!
Genel seçim yolunda tüm haberler...
Ümit Yaldız yazdı: Bugün günlerden Fuar İzmir
Ne Kılıçdaroğlu’nun İzmir adaylığı ne Arınç-Gökçek kavgası… Ne de geri ...
Nedim Atilla yazdı: Bir kırsal kalkınma mucizesi
‘Uluslararası Aile Çiftçiliği’ yılı çerçevesinde Slow Food hareketine ...
 
Seçimin nabzı bu sayfada atıyor!
Genel seçim yolunda tüm haberler...
Seçimin nabzı bu sayfada atıyor!
Genel seçim yolunda tüm haberler...
Demirtaş: İzmir'den aday olmaktan onur duyarım...
Ve bu sabah, gazeteye gelmek üzere hazırlanırken, telefonum çaldı. Görüşme ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva