HABERLER>SPOR
29 Haziran 2015 Pazartesi - 15:05

Flaş! Hamzaoğlu’ndan İzmir’de Podolski mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu transfer döneminde önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’de bir etkinliğe katılan Hamzaoğlu, “Hep bir yıldız oyuncu transferi diye tutturuluyor. Hiç kimse merak etmesin. Bizim yıldızlarımız bize yeter” dedi. Lukas Podolski transferi ile ilgili de “Görüşüyoruz” diyen Hamzaoğlu milli takım için, “Tabi ki iyi durumda diyemeyiz” ifadelerini kullandı.

Flaş! Hamzaoğlu’ndan İzmir’de Podolski mesajı

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu (ULUBALDEF) tarafından kendisine verilen “Evladı Fatihan” ödülünü almak için İzmir’e geldi.

- İZMİR VE EGE TAKIMLARINDAN TRANSFER RAPORU...



Bu zamana kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Mercedes Üst Yöneticisi Nejdet Niflioğlu’na verilen ödülün üçüncüsü bu kez Hamzaoğlu’na verildi. Başkanlığını İzmir Ticaret Odası Başkanvekili Akın Kazançoğlu’nun yaptığı Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği’nde düzenlenen törende konuşan Hamzaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
 
HİÇ MERAK ETMESİNLER
Hamzaoğlu, kulübün transfer politikasına gelen ağır eleştirilere yanıt verdi. Hamzaoğlu, “Acele etmenin bir anlamı var mı? Hiç merak etmeyin biz ne yaptığımızı biliyoruz.  Şu anda emin adımlarla düşündüğümüz oyuncuların görüşmelerini yapıyoruz. Onlar olmazsa bir başkası olur. Bizim alternatif oyuncularımız da mevcut.  Hiç merak etmeyin Galatasaray yine kendisine yakışır, Galatasaray’a yakışır bir şekilde sahada mücadelesini verecektir.  Hep bir yıldız oyuncu transferi diye tutturuyor herkes. Ama biz sağlam gideceğiz. Hiç kimse merak etmesin. Bizim yıldızlarımız bize yeter. Alacağımız yıldızlar da olacak. Hiç merak etmesinler. Avrupa’da da Allah’ın izniyle başarılı olacağız” dedi.
 


BAŞKA KULÜPLER DEVREYE GİRİYOR
Hamzaoğlu, transferi gerçekleştirilecek kişilerle ilgili isim vermekten kaçınırken Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Alman Futbolcu Lukas Podolski ile ilgili soruya ise, “Siz zaten yazıyorsunuz. Yazmaya devam edin. Var hepsi var. Görüşüyoruz. Ama şimdi ben ‘bu isim’ diyemem. Çünkü hemen başka kulüpler devreye giriyor.  Fiyatlar artıyor. Şundan emin olun fiyatın artması demek sadece bizim kulübümüze zarar değildir. Türkiye futboluna zarardır.  Onun için biz makul fiyatlar içinde hareket edeceğiz.  Herkese hak ettiğini vermeye çalışacağız. Kimseye ne fazla ne eksik vermeden adil bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.
 
ZOR DA OLSA BAŞARACAK
Milli Takım’ın şu andaki durumunun sorulması üzerine Hamzaoğlu, “Tabi ki çok iyi durumda diyemeyiz ama bence milli takım yine zor da olsa sonunda başaracaktır” dedi.
 
EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
Hamzaoğlu İzmir takımlarının durumunu da değerlendirdi. Hamzaoğlu, “İzmir futbolu şu anda doğru bir yolu yakaladı. Emin adımlarla da yavaş yavaş artık Türkiye sporunda artık ‘biz de varız’ diyecek duruma geliyor. Hem Karşıyaka’nın hem de Göztepe ve Altınordu’nun şu ana kadar göstermiş olduğu başarılar bundan sonra yapacaklarının sinyallerini vermeye başladı. İnşallah en kısa sürede olacak” dedi.

ÖDÜLE LAYIK OLACAĞIM
Hamzaoğlu, ULUBALDEF tarafından kendisine verilen “Evladı Fatihan” ödülü nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, “Balkan kökenli olmak ve orada doğmuş olmanın,  İzmir kültürü ile yetişip sizlerden birisi olarak bu görevde bulunmanın onurunu ve gururu yaşıyorum. İzmir’de çok sayıda Balkan kökenli vatandaş var. Çok şükür alnımızın akıyla buralara geldik. Bizlerden sonrakilere örnek olmak amacındayım. Bu ödüle beni layık görenlere teşekkür ediyorum. Ödülü almak kolay ama layık olmak zor. Bu ödüle layık olmaya çalışacağım” dedi.

Toplantıda, Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği Başkanı Akın Kazançoğlu, Hamzaoğlu’nun örnek bir sporcu olduğunu ifade ederken Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu (ULUBALDEF) Başkanı Ekrem Selimler de Hamzaoğlu’nun ödülü sonuna kadar hak ettiğini söyledi. Selimler, “Balkanların  evladına bu ünvanı verme kararı aldık. Yaşamında kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu. Törene çok sayıda Balkan-Rumeli derneği temsilcisi katıldı.

 
Gazi Şampiyonu kırbaç mağduru!
 
Afyonlu şehit aileleri erken seçim istedi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hüseyin Ahmetoğlu 30 Haziran 2015 Salı 10:46

Hayırlı olsun Hamza hocam tebrikler EKREM bşk.nım

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gazi Şampiyonu kırbaç mağduru!
Pazar günü Gazi Koşusu’nu ‘Renk’ adlı tayla kazanan Jokey Ahmet Çelik, ...
Altınordu Umut’un peşinde
Altınordu, Süper Lig'e çıkan Osmanlıspor'un forvet oyuncusu Umut Nayir'le ilgileniyor.
Altay’a yine yasak geldi!
Altay’ın transfer yasağı borcu, bugün yeniden arttı, siyah beyazlı kulübe ...
 
Denizlispor bombayı patlattı!
Kongre sürecini kilitlenmesine rağmen teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın ...
Bucaspor’da ödeme harekatı
Olağanüstü genel kurul kararı alan Bucaspor yönetimi, alacaklarını tahsil ...
Göztepe’den Taha atağı!
Yeni sezon hazırlıklarına çarşamba günü Erzurum'da başlayacak olan Göztepe, ...
 
Beşiktaş sağ ‘Beck’ini buldu!
Beşiktaş, Alman ekibi Hoffenheim'in sağ beki Andreas Beck ile 3 yıllığına anlaştı.
Büyükşehir fırtınası: 6 ayda 217 madalya!
Türk sporunun yükselen yıldızı İzmir, Pınar Karşıyaka’nın basketbol, Arkasspor’un ...
89. Gazi Koşusu'nda zafer 'Renk'in oldu!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva