HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Mayıs 2012 Pazartesi - 20:37

Başkan Durak: KSK'ye siyaset sokturmayız!

Karşıyaka Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Cevat Durak Karşıyaka Spor Kulübü’ne siyaset bulaştırılmaya çalışıldığını belirterek “Buna asla izin vermeyiz.” dedi.

Başkan Durak: KSK ye siyaset sokturmayız!

İZMİR - Kulübün içinden takımın başarısız olmasını isteyenlerin de olduğunu öne süren Başkan Durak” Kulübün yöneticilerinin içinden bile yıkmak isteyenler var” dedi. Karşıyaka Belediyesi olarak başta amatör çalışmalara ve altyapıya her zaman destek olduklarını belirten Durak, aynı desteği yasalar çerçevesinde sürdüreceklerini söyledi. KSK’ye hiçbir zaman siyaset sokmadığını da belirten Başkan Durak “Biz öncelikle stadımızı istiyoruz. Destek olacaklarsa 100. Yılında stadımız bir an önce yapsınlar.” dedi.
 
Karşıyaka Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Cevat Durak başkanlığında gerçekleşti. Meclis'e damgasını ise başkan Durak'ın konuşması vurdu. AK Parti cephesinin Karşıyaka Spor Kulübü ekseninde yaptığı açıklamalara Durak ilk kez cevap verdi. Durak'ın hedefinde belediyedeki 8 yıllık başkanlık dönemini de eleştiren AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli vardı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Kulüp ekseninde yaşanan süreç için, "Kulübe siyaseti sokmayacağız dediler ama bal gibi siyaset soktular" derken, 8 yıllık başkanlık dönemi için yapılan 'Önemli bir proje yapılmadı' eleştirilerine ise "cevap dahi vermek istemiyorum. Yaptıklarımız ortada. Karşıyakalıların beğenmesi yeterli" dedi.
 
“DESTEK VERİYORUZ ÇÜNÜ KARŞIYAK’YI SEVİYORUZ”
Belediye Başkanı Durak konuşmasında "Kulüp başkanı bize yakın bir isim. Belediye meclis üyemiz. Ancak kendi isteği ile başkan oldu. Belediye başkanının bir inisiyatifi olmadı. Biz sadece destek veriyoruz, çünkü Karşıyaka'yı seviyoruz. Destek de vereceğiz, bunu yaparken yasal süreçten dışarı çıkmayacak." dedi. Kulübün bazı sıkıntıları olduğunu, asla yalnız bırakılmadığını belirten Durak, bundan sonra da aynı duyarlılığı süreceğini belirtti. Kulübün içine siyaseti hiç kimsenin sokmaması gerektiğini belirten Başkan Durak “Biz Karşıyaka sevdalısıyız. Kim ki kulüp için bir çivi çakıyor onu alır başımızın üstünde taşırız. Söylemlerle değil eylemle destek olsunlar. Stadımızı bir an önce yapsınlar. Farklı isimler ortaya atıp tartışma yaratmaya çalışmasınlar.
 
“SELÇUK YAŞARI’I YIPRATMAYA HAKLARI YOK”
 Kulüpte yöneticilik yapanlara ve bu güne kadarki en büyük destekçisi Selçuk Yaşar’a da sahip çıkan Başkan Durak “Kulüp için laf söylemek isteyenler önce ellerini cebine atıp destek olsunlar. Selçuk Yaşarı ve yöneticilik yapanları yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yok. Buna izin vermeyiz.“ dedi. Kulüple ilgili açıklama yapmak istemediğini, ancak haksız yere eleştirilerin yapıldığını da belirten Başkan Durak. “ Kulüpte yönetim boşluğu varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Kulüp yönetiminde yer alıp takımın zor anlar yaşamasını isteyenler var. Onlara izin vermeyeceğiz.” dedi. 
 
“KULÜBE BAL GİBİ SİYASET SOKTULAR”
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Siyaset yapmak adına konuşuluyor. Hiç şık değil. Siyaseti kulübe sokmayacağız diyorlar ama Siyaseti kulübün içine bal gibi soktular. Kulüp başkanlığı için bir takım isimler ortaya atarak çarpışma yaratmak istiyorlar" dedi. Durak kulübe başkan adayı olacak herkes ile konuşabileceklerini belirtirken “Camia da kulübe destek olmalı. Kim çalışırsa başkanlığa da o gelir. Onunla da görüşürüm.” dedi. 
 
“SÖYLEM DEĞİL STAT İSTİYORUZ”
'Yaptıkları konuşmalar ile beni inandıramazlar' diyen Durak, "Yeter ki icraat yapsınlar. Söylemde kalmasın laflar. Biz 100. yılımızda stadımızı istiyoruz. Stadı yaparak önce kulübe ödül versinler. Sonra konuşsunlar. Ancak şunu bilsinler ki kulüp sahipsiz değil. Kulüp üzerinden siyaset yapanlara ise fırsat vermeyeceğiz. Buraları rant kapısı kim yaparsa hesap soracağız." dedi.
 
“KULÜBÜ İÇERDEN YIKMAK İSTEYENLER VAR”
Son haftası oynanacak Bank Asya 1. Ligi’nde düşme potasında olan Karşıyaka Spor Kulübü'nün yaşadığı sıkıntıların altını çizen Durak, iki önemli eleştiride bulundu. Kulüp bünyesinde 30'a yakın yöneticinin olduğunu belirten Durak, "Yöneticiler içinde dahi kulübün düşmesini isteyenler var. Her taraftan saldırı var. İçerden bile çökertmeye çalışıyorlar" dedi. Durak, camianın da süreçte yeteri kadar kenetlenmediğinin belirtti. Durak, "Çıkıp konuşarak sorunları çözemeyiz. Sahip çıkılması gerek bu kulübe" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan K. 8 Mayıs 2012 Salı 12:05

Selçuk baba , önce takım kurtulsun şimdi başka şeyler konuşmayalım diyor sen hala konuşuyorsun. Artık sus. Şu hafta sonunu kazasız atlatalım. Ondan sonra konuşulacak çok şey var. Bu işten öyle kolay yırtamazsın

Yorumu oyla      15      5  
Murat 8 Mayıs 2012 Salı 09:02

Karşıyaka Spor Kulübü sayesinde iktidar olanlar şimdi kulübe siyaset sokuyorlar diyor. Ne yaman çelişki.

Yorumu oyla      19      5  
Cezmi Beratlı 8 Mayıs 2012 Salı 08:10

O zaman çıkın ortaya ve açık açık KSK'yi düşürmek isteyen;içimizdeki İrlanda'lıları tek tek açıklayın.Masal anlatmayın sayın Başkan!...

Yorumu oyla      18      5  
ulusal 8 Mayıs 2012 Salı 06:00

hüseyin çalışkandan hesap sorda görelim bakalım..baykal adında topçu bile getirdiniz taklacılar sizi:)

Yorumu oyla      19      5  
murat 8 Mayıs 2012 Salı 03:56

ne demek siyaset sokturmayız ,bu siyaseti aşağılamak değilmi başkan.spor yada senin bilmediğin herşey siyasetin aslıdır ve sen bunları bilmicek kadar siyasetin zavallısısın başkan,sen hakkatten soldanmı bakıyon hayata sağcı başkan

Yorumu oyla      16      6  
deniz 8 Mayıs 2012 Salı 01:53

ksk ye yazık ettiniz...

Yorumu oyla      18      5  
ahmet yalçın 7 Mayıs 2012 Pazartesi 23:30

KSK Yönetiminde CHP'li yöneticileri ve bAŞKANIN NE İŞİ VAR.Sosyal demokrat partiler profösyonel kulüplere yardım etmezler etmemeliler.Sosyal demokratlar kitle sporlarına amatör sporlara destek vermeleri gerekir.Sonuç olarak Sayın durak ve çalışkan acilen KSK 'den ayrılmalı,mali destek vermemelidir.Belediye bu kulübe yardımı nereden yapıyor oda açıklansa bence daha doğru olur

Yorumu oyla      19      5  
dilşat göletli 7 Mayıs 2012 Pazartesi 23:20

n kadar rahat konuşuyosunuz sayın başkan bilmem farkındamısınız ama kulüp sizin yüzünüzden ligden düşmek üzere asıl kulübü siyasete siz bulaştırdınız h. çalışkan sıradan bir meclis üyesi değil sizin siyasi başkan yardımcınızdır..

Yorumu oyla      21      5  
emre 7 Mayıs 2012 Pazartesi 23:18

Demekki neymiş. Çalışkan sadece sıradan bir meclis üyesiymiş. Hatta belki de durak ile tanışmıyor olabilirler. Takım başarısız olunca adamını bile tanımayan bir başkanımız varmış meğer. Allah göstermesin pazar günü bir aksilik olursa 'Çalışkan mı o da kimmiş' derse hiç şaşırmayalım. Bravo delikanlı başkan. Yuzuncu yılımız zehir oldu.Hala konuşuyorsunuz.Utanma da kalmamış.

Yorumu oyla      20      5  
7 Mayıs 2012 Pazartesi 23:03

DURAK A sormak lazım hüseyin çalışkan siyasetin içinde deyilmi hemde senin yardımcın siz insanları birşey bilmediğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz aslında kendinizi kandırıyorsunuz başkasını deyil sanki hüseyin çalışkan çok başarılıymış gibi heryere atamasını yaptın karşıyaka belediyesi onun ve eşinin ellinde siz yoken eşini hemen müdür koltuğuna oturtmasını bildi bari insanların bildiklerini söylemeyin kendinizi yalancı konumuna düşürmeyin çalışkan yılardır siyasete başarılı veya başarısız

Yorumu oyla      20      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İl Genel Meclisi'nde 'sütünüz bozuk çıktı' tartışması
İzmir İl Genel Meclisi'nde CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Mumcuoğlu'nun ...
Selçuk'ta hıdırellez coşkusu iki gün sürdü
Baharın müjdecisi hıdrellez Selçuk’ta iki gün süren etkinliklerle doyasıya kutlandı.
Vakıflar’dan Büyükşehir’e teşekkür ziyareti
İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Kenan İba ve İzmir’de faaliyet gösteren çeşitli ...
 
Dikili'de hıdrellez yine coşkuyla kutlandı
Dikili Belediyesinin geleneksel hale getirdiği, Dikili Roman Derneği işbirliği ...
Güzelhisar Caddesi Aliağalıları sevindirdi
Aliağa Belediyesi kentin en büyük mahallesi, Yeni Mahalle’nin en önemli ...
Karabağlar ‘Üç Fidan’ı andı
CHP Karabağlar İlçe Örgütü, 6 Mayıs 1972’de asılarak idam edilen Deniz ...
 
Yeni ilçe talebine Bakan Yıldırım'dan destek
Geçtiğimiz yerel seçimler öncesinde belde statüleri kaldırılarak Menderes ...
Selçuk’un elektrik trafoları yenileniyor
Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin Selçuk’ta yapacağı elektrik ...
Güzelbahçe’de şantiyede resim sergisi
Güzelbahçe Belediyesi Resim Atölyesi'nde resim yapan sanatçılar, eserlerini ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva