HABERLER>POLİTİKA
10 Ekim 2015 Cumartesi - 11:05

Serter’den Karataş’a ‘terör’ yanıtı: Bir il başkanının…

MHP İl Başkanı Karataş’ın, “CHP daha PKK’yı bile kınamadı, kınayamıyor. Türk devleti onlara teslim edilemez” sözlerine mevkidaşından sert yanıt geldi. Serter yazılı açıklamasında, “Bir il başkanının ağzından çıkacaklara dikkat etmesi gerekmektedir. Hele ki, CHP'ye söz edecekse en azından biraz gündemden haberi olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Serter’den Karataş’a ‘terör’ yanıtı: Bir il başkanının…

EGEDESONSÖZ – MHP İl Başkanı Necat Karataş Pazar günü yapılacak büyük mitinge davet açıklamasında rakip partileri hedef almış, CHP için ““CHP daha PKK’yı bile kınamadı, kınayamıyor. Türk devleti onlara teslim edilemez” ifadelerini kullanmıştı.

CHP İl Başkanı Bedri Serter’den Karataş’ın bu sözlerine sert yanıt geldi. Yazılı bir açıklama yapan Başkan Serter, “Bir il başkanının ağzından çıkacaklara dikkat etmesi gerekmektedir. Hele ki, CHP'ye söz edecekse en azından biraz gündemden haberi olmalıdır” ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMA
Yaklaşan Genel Seçimler öncesi, ülkenin bugün içine düştüğü terör belası başta olmak üzere, adı konmayan ekonomik kriz, kutuplaşma ve anti demokratik uygulamaların en büyük sorumlusu günümüzün iktidarıdır. Biz tüm çalışmalarımızda ülkenin geldiği ve bir an önce kurtulması gereken bu durumdan çıkış önerilerimizi, halkın tüm kesimlerinin desteğini alan ve diğer partiler tarafından kopyalanan seçim projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz.
Muhalefet partisinin yapması gereken iş, iktidarın yapmadıkları, yapamadıklarını anlatıp, halkın doğru bilgilendirilmesini sağlamak ve iktidarı halktan alacağı destekle kazanmaya çalışmaktır. Ancak üzülerek görüyoruz ki, MHP İzmir'de siyasete bakış açısı "Muhalefete Muhalefet" anlayışından ibaret… Üstelik bunu da partimizle ilgili yalan, yanlış bilgilerle yapmaya çalışıyorlar.
MHP'nin İzmir'deki mevkidaşımın, CHP'yi hedef alan ve terör üzerinden yaptığı yalan-yanlış açıklamaları üzülerek öğrendim. Bizim terör örgütünü kınamadığımıza dair, traji komik ve şaşkınlık verici bir açıklama yapmasını anlamış değilim. Sayın MHP İl Başkanının gazete okumadığını, haberleri izlemediğini, gündemden haberdar olmadığını düşünmek dahi istemiyorum. Bir il başkanının ağzından çıkacaklara dikkat etmesi gerekmektedir. Hele ki, CHP'ye söz edecekse en azından biraz gündemden haberi olmalıdır.
Sayın İl Başkanının bizlere ithafen sarf ettiği sözlere elbette ki cevap vermem çok saçma olur.
Tüm İzmir ve Türkiye CHP'nin terör karşısındaki vakur ve güçlü duruşunu bilmektedir. Kendisi bu saate kadar bunu öğrenemediyse bu kendisinin eksikliğidir.  Vatan topraklarının bütünlüğü, ülkenin birliği söz konusu olduğunda, kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün partimizi kurduğu günden bu yana, hiç bir parti CHP kadar emek harcamamış, net duruş sergilememiştir. Ülkenin bölünmez bütünlüğünün, cumhuriyet rejiminin korunmasının en büyük sigortalarından birisi tarih boyunca CHP olmuştur, bundan sonrada CHP olacaktır.
Son olarak şunu belirtmek isterim ki, Terör saldırılarının artmasının ardından,  terör olaylarının araştırılması için CHP tarafından verilen, Meclisin Toplanması önerisini, AKP ile birlikte reddeden parti MHP'dir.

Bizim yolumuz bellidir. Terörden arındırılmış, Kalkınmanın ve huzurun sağlandığı, Önce Türkiye, Önce Birlik Önce İnsan felsefesinin hakim olduğu bir Türkiye kurmaktır. Bu yolda bize önümüze çıkarılacak engel ne olursa olsun, halkımızla birlikte o engelleri yıkmaya ve Halkın iktidarını kurmaya kararlıyız.

 
Adaçayı çiftçiye umut oldu
 
Patlamadan hemen önce: Çok özlemişiz gökyüzüne…
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gazo 11 Ekim 2015 Pazar 09:54

önce teröre destek veren parti olarak kendinizi sorgulayın ey mhp il başkanı ,siz değilmisiniz mecliste terör araştırmasına hayır diyen.halkı bu kadar salakmı zannediyorsunuz.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürekli Balkanlar’a ‘Ak vaatleri’ anlattı
Girit göçmeni olan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, ...
AK Parti İzmir’den büyük mitinge dev Türk bayrağı
Davutoğlu'nun mitinginde 60 metre uzunluğunda 40 metre genişliğinde Türk ...
Kılıçdaroğlu’nun o toplantısına ilginç tepki: Google’a gir, Balkan yaz…
CHP Lideri’nin Buca’da ULUBALDEF temasına AK Parti İzmir Eski Milletvekili ...
 
AK Parti Adayı Atilla Kaya balıkçıları dinledi
Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili ...
MHP Adayı Kılıç: Bize ‘hayırcı’ diyenler…
Seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi ...
Yıldırım’dan Yarımada çıkarması: Halkla seçim istişaresi!
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 1 Kasım seçimlerine yönelik ...
 
Flaş! 11 parti uzlaştı: İzmir’de 1 Kasım için centilmenlik anlaşması
Vali Toprak başkanlığında 11 partinin katılımıyla yapılan toplantıda parti ...
Davutoğlu’ndan sahnede selfie sürprizi!
Davutoğlu konuşmasının sonunda sahneye getirilen selfie çubuğuyla fotoğraf çekti.
Flaş! CHP Digitürk hakkında kararını verdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine CHP Genel Sekreteri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva