HABERLER>MAGAZİN
3 Mart 2013 Pazar - 11:47

Ünlü dizi oyuncusu 7 yılla yargılanıyor

'Kayıp Şehir' adlı dizide oynayan, rol arkadaşı Gökçe Bahadır'la yaşadığı kısa süreli aşkla da gündeme gelen oyuncu İlker Kaleli'nin, 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamasıyla babası Recep Kaleli ile birlikte 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı ortaya çıktı.

Ünlü dizi oyuncusu 7 yılla yargılanıyor

İZMİR - 'Kayıp Şehir' adlı dizide birlikte oynadığı rol arkadaşı Gökçe Bahadır'la bir gece kulübünden çıkarken görüntülenen, üç aydır birlikte oldukları ortaya çıkan, ancak bu ilişkisi fazla uzun sürmeyen 29 yaşındaki İlker Kaleli'nin, tutuksuz yargılanmasına neden olan dava, babası Recep Kalali ile ortak olduğu şirketin yaptığı alışverişten kaynaklandı. İstanbul 18'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada, tutuksuz yargılanan sanıklar Recep Kaleli, İlker Kaleli ve çalışanları Süleyman Gürsoy ile Bayram Ümit Bayramoğlu'nun, 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamasıyla 7 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istendi. Sanıklarla ilgili savcılık soruşturmasının ardından hazırlanan iddianameye göre, Recep Kalali'nin yöneticisi ve ortağı olduğu Kaleli Trafik İşaretleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin, üç yıl boyunca ticaret yaptığı, İzmir'de faaliyet gösteren Signatekma Boya ve Sinyalizasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nden, trafik şerit çizgilerinin yapımında kullanılan boya ve kimyasal maddeleri satın aldığı belirtildi. Ancak 2011 yılında tüm sanıkların fikir ve eylem birliği içinde hareket ederek, Recep Kalali ve İlker Kaleli'nin, kendi şirketlerindeki hisselerin bir kısmını devrederek, Süleyman Gürsoy ile Bayram Ümit Bayramoğlu nezdinde Kaleli İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adında başka bir şirket kurduklarına yer verildi. İddianamede, Recep Kaleli, Süleyman Gürsoy ve Bayram Ümit Bayramoğlu'nun şikayetçi şirkete gidip 7 eşit taksitte ödemek şartı ile 403 ton boya alımı yapacaklarını söyledikleri, bedelinin Kaleli Trafik İşaretleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından ödemesinin yapılacağı izlenimini uyandırdıkları, bu şekilde protokol imzaladıkları belirtildi. Ancak çeklerin ödeme zamanı geldiğinde Recep Kaleli'nin ödeme yapmayayarak, mal satılan ve çeki veren şirketin Kaleli İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi olduğunu, kendisinin Kaleli Trafik İşaretleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin sahibi ve yöneticisi olduğunu, bu nedenle borçla ilgisi bulunmadığını ve kendisinden hiçbir şey alınamayacağını söyledi.

Eldeki deliller kapsamında yapılan incelemede de, şikayetçi şirket nezdinde özellikle karışıklığa sebep olan hileli davranışlar sergilendiği öne sürülerek, sanıkların cezalandırılmaları talep edildi.

'YÜZDE YİRMİ HİSSEM VAR'
Halen duruşmalarına devam edilen davayla ilgili ifade veren dizi oyuncusu İlker Kaleli, "Şikayet edilen şirket ortaklığından yüzde 20 hissem vardır. Ben yurtdışında eğitim aldığım için şirket işlerinden haberdar değilim. Şirketin yetkilisi de değilim. Beni de şikayet etmişler. Ben suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Bu arada, şikayetçi şirketin, Kaleli ailesinin sahibi olduğu firmalara karşı açtığı 3 milyon TL'lik alacak davalarının da devam ettiği öğrenildi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siren Erta'dan İzmir keyfi
İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Siren Ertan, Alsancak’ta ...
Birgi sinemanın büyük üstadını ağırlıyor
Şener Şen ve Binnur Kaya, rol aldıkları reklam filminin çekimleri için ...
Sahnede öpüşen eski sevgiliye yumurtalı saldırı!
Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin kendisi gibi oyuncu olan eski sevgilisi Sultan ...
 
Trump’ın fotoğrafına ‘suikast!’
İşadamı Donald Trump, bir hayranıyla kameraya poz verirken fotoğrafında ...
'Bu otobüs benim Maserati'm'
Muhteşem Yüzyıl'da Şeyhülislam Ebu Suud Efendi'yi canlandıran usta sanatçı ...
Pique’ye Shakira takibi: Barça dedektif tuttu!
Barcelona'nın yıldız oyuncusu Pique'yi, Kolombiyalı şarkıcı Shakira'yla ...
 
Türk dizileri Yunanistan’ı fethetti
Yerli diziler Ortadoğu ülkelerinin ardından Yunanistan’ı da fethetti. ...
Başbakana saygıdan düğün alkolsüz olacak
Düğün şahidi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu için içki servisi olamayacak.
Kerem, Caroline’i kıskandı… Sinemada olay çıktı!
“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin Caroline’i Wilma Elles ile sevgilisi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Horus'un Gözü
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva