HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Temmuz 2023 Perşembe - 12:43

‘Soyer ile inatlaşma’ iddialarına Yetişkin’den cevap: Ne yapalım, sarmaş dolaş mı gezelim?

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin arasında inatlaşma yaşanıyor" iddialarına cevap verdi. Başkan Yetişkin, “Sayın Tunç Soyer ile aramızda gerginliğin olması gibi bir durumun aksine aslında çok yakınız. Kendisi ile dün beraberdim. İnsanlara aramızda bir gerginliğin olmadığını göstermek için, herkesin ortasında sarmaş dolaş mı gezmemiz lazım?” dedi.

‘Soyer ile inatlaşma’ iddialarına Yetişkin’den cevap: Ne yapalım, sarmaş dolaş mı gezelim?

Ahmet Can KARATAŞ/ EGEDESONSÖZ- AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin arasında inatlaşma yaşanıyor, bu da ilçeye zarar veriyor. Soyer artık Yetişkin'in belediye başkanlığını hazmetmeli” açıklamalarına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’den cevap geldi. Egedesonsöz’e konuşan Başkan Yetişkin iddiaları yalanladı.  

SARMAŞ DOLAŞ MI GEZMELİYİZ!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile aralarında iddia edilen gibi bir problemin olmadığını dile getiren Başkan Yetişkin, “Benim Sayın Tunç Başkan ile hiçbir sorunum yok. Tunç Başkan ile gayet iyi çalışıyorum, daha dün beraberdik. 1-1,5 saat sohbet ettik. İddiaların aksine aslında çok yakınız. İnsanlara aramızda bir gerginliğin olmadığını göstermek için, herkesin ortasında sarmaş dolaş mı gezmemiz lazım?” dedi.

KENDİSİNE PAY ÇIKARAK, NEMALANMAK İSTİYORDUR!
AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın gelecek olan yerel seçimlerde Seferihisar Belediye Başkan Adayı olmak istediğini söyleyen Başkan Yetişkin, “Bu açıklamanın alt metni büyük bir ihtimalle siyasi hesaplar… Çünkü Tunç Başkan ile ben her zaman görüşebilen birisiyim. Seferihisar için elinden gelen her şeyi yapıyor. Sayın İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın bu iddiaları ortaya atmasındaki amacı, bildiğim kadarıyla kendisi de Seferihisar’a belediye başkanı adayı olmak istiyor. Bu tarz iddiaları ortaya atarak, kendisine pay çıkartıp nemalanmak istiyordur” ifadelerini kullandı.

YENİDEN ADAYIM
Yerel seçimlerde kendisin de yeniden belediye başkan adayı olacağını belirten başkan İsmail Yetişkin, “Herkesin, her partinin aday olma, aday gösterme hakkı var. Biz herkesle kurallar çerçevesinde yarışmaya hazırız. Benim için aday kim olursa olsun bir sıkıntı yok. Seferihisar’ın genel durumu belli.  Genel seçimlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldıkları oylar belli. Büyük mahallelerde yüzde 80’leri yakalamış durumdayız. Genel olarak ise yüzde 75-76 oyumuz var. Bizim için kimsenin adaylığı problem değil.  Önümüzde yapılacak olan yerel seçimler tekrardan Seferihisar Belediye Başkanı adayıyım” şeklinde konuştu.

KOCAÇAY PROJESİ YIL SONUNDA BİTECEK
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kocaçay Projesi hakkında da açıklama yapan Başkan Yetişkin, “Koçacay projesine başlandı ancak yaz dolayısıyla çalışmalar durmuş durumda. Bir ay içerisinde bu çalışmalar tekrardan başlayacak ve görev sürem bitmeden Kocaçay Projesi hayata geçmiş ve Seferihisarlı hemşerilerimiz ile kavuşmuş olacak. 2023’ün sonu teslim olacak. Tunç Başkan ile dün görüşmemizde bu projemizi de değerlendirdik. Tunç Başkan Kocaçay projesinin 2023 yılının sonuna biteceğini de vurguladı” dedi. 

 
Altınordu'nun kalecisine Sivas kancası
 
Karşıyaka'da gündem aidat!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seferihisarlı 14 Temmuz 2023 Cuma 08:21

Seferihisar belediyesinde büyük başarılar sağladığı için SOYER büyük şehir belediye başkanı olarak atandı,ön seçim ile seçilen belediyesi başkanı halk nezdinde yeri vardır,bu gün istanbul büyükşehir belediye başkanı olarak atadığı imamoğlu istanbulun değil CHP genel başkanı olarak görüyor öncellikle bu tür atamaların partiye kan kayıp ettiğini son seçimlerde yaşandı,belediyeler arasında çok az konsensüs vardır hepsinin tek başarılı olduğu alan her hafta genel merkez ve genel başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek güven mektubu sunuyorlar başarılı görünümleri için çünkü oradan belediye başkanı olarak atanıyorlar...

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklılı miniklere sokakta eğitim
Okul öncesi eğitimde yaşama geçirdiği “Bayraklı Modeli” ile fark yaratan ...
ESDEM Karşıyaka'ya şifa dağıtıyor
Karşıyaka Belediyesi’nin “Daha sağlıklı bir Karşıyaka” hedefine yönelik ...
Büyükşehir'e 'anıt' hizmet binası... 'Dünyada eşine az rastlanacak'
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ekim İzmir depreminde hasar gördüğü ...
 
Fokların yuvasına demir kazık!
Karaburun Mordoğan’da fok balıklarının yaşam alanı olan Ayıbalığı Koyu’na ...
500 metrekarelik alan tepeden tırnağa yenileniyor... Konak'ta modern dokunuş!
Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ...
Fanzin ruhu APİKAM'da canlandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ikinci kez düzenlenen Fanzin Buluşmaları, ...
 
Eşrefpaşa Hastanesi, derman oluyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Hizmet Birimi ...
Kınık’ta yüzme bilmeyen kalmayacak
Kınık Belediyesi tarafından kurulan ve ilçe halkının büyük rağbet gösterdiği ...
Soyer'den Örnekköy yorumu: Titiz çalışmalarımızın en net kanıtı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın tartışmalara neden ...
 
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva