HABERLER>SPOR
26 Haziran 2023 Pazartesi - 20:37

Menemen FK Menemenli iş adamı Tokul'un

Menemen Futbol Kulubü, EKMAS Sportif Faaliyetler A.Ş’den Menemenli İş İnsanı Bilgin Tokul’a devredildi.

Menemen FK Menemenli iş adamı Tokul un

Menemenspor tesislerinde gerçekleştirilen devir töreni sırasında açıklama yapan Tokul, “Menemenimizin tarihi köklerinden doğan müstesna Spor Kulubümüze gönül veren, emeğini esirgemeyen, güç katan başta EKMAS Sportif Faaliyetler A.Ş. olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün hizmet bayrağını bugünden itibaren daha yukarılara taşıma hedefiyle devralıyoruz. Menemen’e, Menemenliler’e, Menemen Futbol Kulubümüze, sporseverlerimize hizmet etmek bizler için onurdur. Bu konuda desteğini aldığımız Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve tüm kurum kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” dedi. EKMAS Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Ekmekçioğlu’da “Kulubümüzü çok güvenli bir ele teslim ettik. Şimdiye kadar bize samimiyetle destek veren değerli Menemen halkına ve her zaman yanımızda olan kurum ve kuruluş temsilcilerine ve her zaman desteğini gördüğümüz Menemen Kaymakamı Sayın Fatih Yılmaz ve Menemen Belediye Başkanımız Sayın Aydın Pehlivan’a teşekkür ediyoruz. Gözümüz arkada kalmayacak” diye konuştu.

EKMAS Sportif Faaliyetler A.Ş., geçen yıl Temmuz ayında hisselerini aldığı Menemen FK’yı Menemenli İş İnsanı Bilgin Tokul’a devretti.

Ekmas Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetimi ile Bilgin Tokul arasında yaklaşık iki haftadır devam eden görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı. Ekmas Sportif Faaliyetler ve Menemen FK Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Ekmekçioğlu ile Bilgin Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Tokul, resmi devri tamamlayan imzaları bugün attı.

“Kulubümüz bizimle daha da yükselecek”
Devir töreni sırasında bir açıklama yapan Bilgin Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Tokul, Menemen FK’nın Menemen ilçesinin çok önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, “Bu değer, şimdi bizim ellerimizde daha da yükselecek. Kulüp çatısı altında yüzlerce, binlerce çocuğumuzun spor yapmasını sağlamak, en büyük hedefimiz. Başlatılan projelere yepyeni projeler ekleyerek kulübümüzü, ilçemiz ile daha güçlü bir şekilde birbirine bağlayacağız. Sarı-lacivert renkler, armamız, formamız, kulübümüz, bizim gurur kaynağımız. En iyi şekilde devir aldığımız kulübümüzü, çok daha iyi yerlere getireceğimizde inancımız da güzümüz de hazır. Kulübümüz, her Menemenlinin gurur duyacağı bir yer olmaya devam edecek ve bu duygu her gün daha da gelişecek” dedi.

“Kıymetli desteklerinden dolayı Aydın Başkan’a teşekkür ediyoruz”
Menemen, Menemenliler ve Menemen FK’ya hizmet etmekten onur duyacaklarını kaydeden Tokul, sözlerine şöyle devam etti; “Bu sürecin en başından itibaren Menemen sevdalısı, örnek bir sporsever olan Menemen Belediye Başkanı Sayın Aydın Pehlivan’ın kıymetli desteklerini aldık. Bu çok önemli iş birliği ve dayanışmamızın güçlenerek süreceğine inanıyorum. Bu süreçte katkısı ve emeği olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Menemen Kulübümüz, Menemenlilerin birliğine, bütünlüğüne, dostluğuna, centilmenliğine, mutluluğuna, dayanışmasına önemli katkı yapacaktır. İlçemizin güzel insanlarıyla ve tüm sporseverleriyle birlikte büyük başarıların altına imza atacak, birlikte başaracağız. Anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.”

Ekmekçioğlu “Çok teşekkür ediyoruz”
Ekmas Sportif Faaliyetler ve Menemen FK Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Ekmekçioğlu “Başta Menemen Kaymakamı Sayın Fatih Yılmaz ve Menemen Belediyesi Başkan Vekili Sayın Aydın Pehlivan olmak üzere Menemen’deki tüm kurumlarla kurduğumuz iletişimle güzel bir süreç yürüttük. Bu süreçte arkamızda ve yanımızda her zaman Menemen halkının gücünü hissettik. Bu bir bayrak yarışıydı ve bayrağı çok güvenli bir ele teslim ettik. Gözümüz arkada değil. Menemen FK’ya olan desteğimiz ve ilgimiz bundan sonda da devam edecektir” diye konuştu.
Ekmekçioğlu, Ekmas Sportif Faaliyetler'in spor sektöründe yatırımlara devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 
Tanju Özcan'dan Başkan Soyer'e tepki: İzmir'i çantada keklik görmeyin!
 
Aliağa Sanat Günleri’nde tiyatro ve sinema şöleni başlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepeli taraftarlardan Başkan Ankersen’e 5 farklı dilde istek
Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Göztepe’de taraftarlar başkan Rasmus ...
Karşıyaka'da sol kanada Enes geliyor
TFF 3'üncü Lig'de yeni sezon öncesi transfer harekatına girişerek ilk ...
Göztepe'nin gözü Ahmet İlhan'da
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe, küme düşen Altınordu'nun tecrübeli ...
 
Pınar Karşıyaka'da 2 imza daha
Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi transfere vakit kaybetmeden ...
Petkimspor'da dördüncü takviye Efianayi
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Aliağa Petkimspor, dış transferde ...
Altay'da lisans tehlikesi
Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Altay'ın geçen sezon olduğu gibi yeni ...
 
Altınordu'ya Hüsamettin darbesi
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'da sözleşmesi sona eren ...
TFF, Süper Lig'de harcama limitlerini açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lİg ekiplerinin harcama limitlerini açıkladı.
Avrupa Altın Ligi’nde şampiyon Filenin Efeleri!
CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna'yı 3-2 mağlup eden A Milli Erkek ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva