HABERLER>POLİTİKA
10 Nisan 2023 Pazartesi - 16:27

Listeye sabah girdi, öğlen çıkarıldı: Hacer hanıma başarılar!

CHP İzmir 2. Bölge’de 8. Sırada bulunan Hüseyin Sezer, listeler YSK’ya götürülürken sürpriz bir kararla adının silinmesini Egedesonsöz’e değerlendirdi. Sezer, “Partimizin verdiği bir kararıdır, saygı duyuyorum. Demek ki bir sıkışıklık olmuş, böyle bir değişiklik yapmak gerekmiş. Partim için olumsuz bir şey düşünmem mümkün değil; çünkü beni listeye koymayabilirdi de… Hacer Foggo hanımefendiyi tanımıyorum, tanımam da gerekmiyor ancak partimize katkı koyacağına inanıyorum” dedi

Listeye sabah girdi, öğlen çıkarıldı: Hacer hanıma başarılar!

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir 2. Bölge milletvekili aday listesinde son anda sürpriz bir değişiklik olmuştu. 8. Sıraya adı yazılan Hüseyin Sezer, listeler Yüksek Seçim Kurulu’na gitmeden önce son anda yapılan operasyonla listeden çıkarıldı, onun yerine Hacer Foggo adı yazıldı. Bu sürpriz gelişme sonrası görüştüğümüz Hüseyin Sezer, durumu değerlendirdi. Hüseyin Sezer, Hacer Foggo’ya başarı dileklerini iletirken, bu sürpriz değişikliği de olgunlukla karşıladığını söyledi.

PARTİM İSTESE BENİ 8. SIRAYA BİLE KOYMAYABİLİRDİ
İsminin listeden çıkarılmasının bir tartışma konusu olmaması gerektiğini, önemli olanın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı, CHP ve Millet İttifakı’nın da iktidara gelmesi olduğunu belirten Hüseyin Sezer, “Güzel bir ülkede yaşama umuduyla siyaset yapıyoruz. Umut ederim ki, umutlarımız gerçekleşir. Bunun dışında bireysel şeyler yaşanır, olur biter. Hiç sorun değil” dedi. Partinin verdiği karara saygılı olduğunu özellikle vurgulayan Hüseyin Sezer, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Birkaç gün sonra bu kararla ilgili düşüncelerimi kamuoyuyla paylaşacağım. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki, bu kararla ilgili olumsuz bir düşünceye sahip olmam, ağzımdan kötü bir sözün çıkması mümkün değildir. Partim, beni 8. sıraya bile koymayabilirdi. Sonuçta Hüseyin Sezer adını değerlendirmiş, sekizinci sıraya yazmış sonra beni çıkarıp başka bir ismi koyma gereği duymuş. Demek ki listelerde bir sıkışıklık yaşanmış, böyle bir değişiklik yapılmış. Bu değişikliğin neden yapıldığı konusunda herhangi bir bilgim yok. Hiç kimseden bu konuda bir bilgi de alabilmiş değilim. Normaldir. Çünkü çok yoğun bir hafta sonu geçirildi. Dolayısıyla genel merkez yetkilileri de bu yoğunluktan bir cevap verecek durumda değiller. Bunlar olabilecek, normal şeyler.”

 HACER HANIMIN PARTİMİZE KATKI KOYACAĞINA İNANIYORUM
Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar hazırlığında olduğunu, böyle bir süreçte kendisinin yaşadığı şeylerin olabileceğini belirten Hüseyin Sezer, yerine yazılan Hacer Foggo’ya da başarı dileklerini iletti:

“Ben gençlik kollarından yetişmiş bir partiliyim. Önseçimden 6. Sırada çıkmış biriyim. Partimi, her zaman ön planda tuttum. Olağanüstü bir süreç yaşanıyor. Aklımdan kötü bir şeyin geçmesi mümkün değil. Partim için hep güzel şeyler söylerim, güzel duygular beslerim. 2011’de 12. Sıradaydım. 2015’te önseçime girdim, genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile aynı bölgedeydim. 81 aday arasında 6. Sıradan çıkmıştım. Kontenjanlar devreye girince 9. Sırada yer bulabilmiştim. 9. sırada olduğum için seçilememiştim. 2018’de zaten değerlendirmeye alınmadım.  Ben hayatımda hiç ‘ben’ demedim, Bencil biri değilim.  Ben diyen bir adam değilim. Önce genelin çıkarı, mutluluğu önemlidir benim için. Hayata hep böyle baktım, böyle bakmaya devam edeceğim. Bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Sayın Kılıçdaroğlu’na çok ihtiyacı var. Güzel bir ülkeyi hak ediyoruz. Onu da CHP kadrolarının yerli yerine oturtacağına yürekten inanıyorum.  Hacer Foggo hanımefendiye başarılar diliyorum. Bireysel olarak kendilerini tanımıyorum, tanımam da gerekmiyor. Partim her iki bölgeden 9’ar milletvekili çıkarırsa, iktidara o kadar yakınlaşmamız demektir. 10’ar vekil çıkarırsak, daha çok yakınlaşırız demektir. Bu uğurda ben dahil hepimiz sahada çalışacağız. Hacer hanım ile ilgili olumsuz bir şey söylemem mümkün değil. Partimizin organları böyle bir değişikliği uygun görmüş, saygı duyarım.  Hacer hanımın da partimize katkı koyacağına inanıyorum. Tekrar başarılar diliyorum.”

 
Nazmi Arıkan cinayetiyle gündeme gelmişti... Cansız bedeni bulundu!
 
Henüz 5 yaşındaydı... Ölüm sokakta yakaladı!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kartal 10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:58

Daha iyi olmuş bence hakketen olmuş

Yorumu oyla      2      3  
Zürafa 11 Nisan 2023 Salı 19:37

Sayın Sezer zürafa katilinin çakal katilinin size verdiği zararı da bir değerlendirin.

Yorumu oyla      3      3  
Ozan 10 Nisan 2023 Pazartesi 22:36

İzmide gercek partili okadar çok insan varken neden garanti görüp ithal vekil getiriliyor anlamiyorum her secimde ayni şey yaşanıyor yüzlerini bile göremeden yeniden seçime gidiyoruz yazık emeği geçen tüm partililere

Yorumu oyla      5      4  
Ozan 10 Nisan 2023 Pazartesi 22:36

İzmide gercek partili okadar çok insan varken neden garanti görüp ithal vekil getiriliyor anlamiyorum her secimde ayni şey yaşanıyor yüzlerini bile göremeden yeniden seçime gidiyoruz yazık emeği geçen tüm partililere

Yorumu oyla      4      4  
MenemenLi 10 Nisan 2023 Pazartesi 19:23

kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette!!

Yorumu oyla      8      5  
Bornova’dan Bir Partili 10 Nisan 2023 Pazartesi 19:22

Bizler partililer olarak kimlerin hakkı yeniyor kimlerin hakkı olanı alıyor çok iyi bilen insanlarız. Doymuyorlar abicim doymuyorlar 1 dönem yaptık 2 dönemde bırakalım hakkını yemeyelim insanların demiyorlar da birde üzerlerine oynuyorlar.

Yorumu oyla      10      4  
İzbetonda İşçi 10 Nisan 2023 Pazartesi 19:17

İzbeton işçisileri her zaman yanınızda başkanım siz gerçek partilisiniz . Size yapılan haksızlıklara karşı bu açıklamayı yapmanız bunu bir kez daha doğruluyor.

Yorumu oyla      10      4  
izbeton 10 Nisan 2023 Pazartesi 19:08

sürekli hakkın yeniyor başkanım her yerde ama dünya büyük bir gün sol bir parti olur inşallah

Yorumu oyla      7      6  
Partili 10 Nisan 2023 Pazartesi 18:56

Geçen seçimlerde on ikinci kattan on üçüncü kata çıkarken merdivenlerde belediye başkanı adı değişmişti,sayın Sezer'in adı yolda değişmiş,bu ne ciddiyetsizliktir,ondan sonra da iktidara yürümek marşları ve söz veriliyor kimlere acaba?...

Yorumu oyla      16      5  
örgüt... 10 Nisan 2023 Pazartesi 17:50

Ne kadar hakımızı yiyenlere sesiz kalacağız daha parti eriiyor...

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM, 23 Nisan'da özel gündem ile toplanacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
Araştırmacı Yaldız’dan aday panoraması… İzmir listelerinin şifreleri!
İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü, Gazeteci-Yazar Ümit Yaldız, partilerin ...
'Geleceğin muharebe ortamına hazırlanıyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli TCG Anadolu için İstanbul Tuzla'da ...
 
Çıray'dan eleştirilere yanıt: Makam peşinde olsaydım AK Parti'ye giderdim!
Listelerin YSK'ya teslim edilmesine saatler kala milletvekilliği adaylığından ...
Bakan Akar: KIZILELMA’yı uçuracağız
Milli savunma Bakanı Hulusi Akar, "Çatlasalar da patlasalar da KIZILELMA’yı uçuracağız" dedi.
AK Partili Sürekli’den ‘iktidar’ paylaşımı: Yeni destanlar yazacağız!
AK Parti İzmir 2. Bölge 5. Sıra Milletvekili adayı gösterilen AK Parti ...
 
AK Parti'nin seçim beyannamesini Erdoğan açıklayacak
AK Parti'nin seçim beyannamesi yarın açıklanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ...
İYİ Parti 9 ilde CHP listelerinden aday gösterdi
İYİ Parti, milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. ...
'Gözlem uydusu İMECE'yi yörüngesine fırlatıyoruz'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,  Türkiye'nin uzay çalışmalarında ...
 
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva