HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Temmuz 2024 Perşembe - 09:12

Lal Denizli-Mustafa Varank birbirine girdi: Köpek sizden daha mantıklı!

Çeşme’de yaşanan konser krizi sonrasında Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’yi hedef alarak, “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi” dedi. Başkan Denizli ise Varank’a bu sözleri sebebiyle, “Bu arada, köpeğim konuşmuyor malum öyle bir genetik özelliği bulunmuyor fakat emin olun sadece hareketleriyle bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip” dedi.

Lal Denizli-Mustafa Varank birbirine girdi: Köpek sizden daha mantıklı!

EGEDESONSÖZ – Dün Çeşme’de, Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi’nin eğitim yararına organize ettiği konserde kriz yaşandı. Sahneye çıkacak olan Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Atatürk posteri ve Türk Bayrağı olması sebebiyle sahneye çıkmadı. Bunun üzerine Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Vandi’yi Çeşme’den kovdu ve sahneye çıkarak, “Hiç yuhlamayın, bu güzel nefeslerinizi yoracağınız bir insan bile olmadığını düşünüyorum kendisinin. Biz bu toprakları kazanmak için çok fazla şehit verdik ve biz her zaman kardeşliğin ve ebedi dostluğun kazanacağına inanan ve bu inançta olan insanlarız” ifadelerini kullandı.

VARANK: ÖNCE SAHNE VERDİNİZ SONRA HAMASETE SARILDINIZ
Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaşananları eleştirerek, Başkan Denizli’nin makamında köpekle fotoğrafı paylaşarak “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce Milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP” dedi.

DENİZLİ: KÖPEĞİM KONUŞMUYOR AMA HAREKETLERİYLE BİLE SİZDEN DAHA MANTIKLI DAVRANIŞLARA SAHİP
Varank’ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Başkan Denizli, sanatçıyı kendilerinin değil Türk Eğitim Vakfı’nın seçtiğini belirtti. Denizli ayrıca köpeğine dair olan sözlere de ‘sizden daha mantıklı davranışları var’ ifadelerini kullandı.

Başkan Denizli’nin sözleri şu şekilde:

Sayın Varank, Sizin yönetim anlayışınızda, kurumların kendi özgür fikirlerine ve programlarına saygı göstermek gibi bir gelenek olmadığından Çeşme’de düzenlenen bir yardım konserinde, Türk Eğitim Vakfı’na ait organizasyonda yine sanatçı tercihinin kendilerine ait olabileceği aklınıza bile gelmemiştir.  Evet BAYRAK ve ATATÜRK, sadece biz CHP’lilerin değil 85 milyonun kırmızı çizgisidir ve milli değerlerimizi şanlarına yakışır şekilde korumak da biz CHP’lilerin en iyi bildiği şeydir. Sizin aksinize biz bunu hamaset için değil; Onları ilelebet koruma amacıyla hareket ederiz. Belediye Başkanı olduğumdan bu yana hiçbir söylem, iddia ve gereksiz yaklaşıma cevap vermedim, bundan sonra da bu tavrım aynen devam edecek. Lakin sizin gibi bu ülkede “bakanlık” yapmış bir kişinin, sırf CHP’ye muhalefet etmek için değerlerimizi ayak altına almak isteyenlerle bile nasıl yan yana gelebileceğinizi tüm milletimiz görsün diye cevap veriyorum. Bu arada, köpeğim konuşmuyor malum öyle bir genetik özelliği bulunmuyor fakat emin olun sadece hareketleriyle bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip. Şükür. Selametle

'SİZ ÇUKURUNUZDA KALIN, DOLUNCA BAŞKANIMIZ VİDANJÖR YOLLAR'
CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden, “Sayın Varank, belediye Başkanımız bayrağımıza, Atatürk’e saygısızlık yapanlara “herkes haddini bilecek” diye açıklama yapmış ama nedense bu açıklamaya muhattabından önce siz alınmışsınız. Aşağıdaki konuşmayı bildiğiniz halde açıklamanız Atatürk ve bayrak sevgisine nasıl yabancı olduğunuzu gösteriyor. Sonradan görme zenginden, sonradan olma Atatürkçüden milliyetçiden çok sakınırım. Siz çukurunuzda kalın, dolunca Başkanımız mutlaka vidanjör yollar” dedi.

'CHP'YE TÜRKLÜK DERSİ VERMEYE KALKMASANIZ DAHA İYİ OLMAZ MI?'
Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Varank’a yüklenerek, şu ifadeleri kullandı:

Sn. Mustafa Varank, siz bakan koltuğundayken, Çeşme Belediye Başkanımız Lal Denizli’nin farkındalık yaratmak için koltuğunda misafir ettiği o can kadar faydanız oldu mu bu memlekete? Türklük konusuna gelince; bu memleketin pasaportunu en itibarsız pasaportlar arasına sokan, devlet binalarındaki T.C. ibarelerini kaldıran, terör liderlerini kırmızı halıyla karşılayan AKP bakanı olarak, CHP’ye Türklük dersi vermeye kalkmasanız daha iyi olmaz mı? Konsere sanatçı davetini belediyemizin yapmadığını, bunun bir TEV organizasyonu olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama doğruları söyleme adedi sizin zihniyetinizde yok. Klasik AKP işte! Klasik CHP demişsiniz. Klasik CHP hem Atasının komşular ile sıfır sorun ilkesine sahip çıkar hem Atasına!

 
Demirköprü ve Şemikler trafiğini rahatlatacak adım
 
Umut yolculuğu İzmir'de son buldu!
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandas 18 Temmuz 2024 Perşembe 23:00

rezalet resmen rezalet hıcbır yeterlııgı olmayan bir kaıdnın cesmede belediye baskanı yapılması rezalet bukadının turk dusmanı sarkıcıyı getırıp konser verdırmeyı dusunmesı kı herhalde turkıyede sanatcı kalmadı daha da rezalet bu kadının secenler artık onlar biliyorlar kendılerını

Yorumu oyla      1      7  
Tiyatro 18 Temmuz 2024 Perşembe 21:35

Doğru söylüyor, köpekleri severim, bunları sevmem!

Yorumu oyla      3      1  
Rifat Serdaroğlu 18 Temmuz 2024 Perşembe 19:57

Eski Bakan Varank, önümüzdeki dönem yargılanıp Silivri Kampüsüne konulacak biridir. Ciddiye alınmaması gerekir. Çeşme Belediye Başkanı doğru söylemiş.... Bu adam Çeşme'ye gelirse, kapatmadık KOY bırakmaz...

Yorumu oyla      2      0  
archie 18 Temmuz 2024 Perşembe 16:21

Şu hanım efendinin Belediye Başkanı yapılması skandalı yeterli. Diğer hadiseler şaşırtmıyor.

Yorumu oyla      8      5  
Vatandaş... 18 Temmuz 2024 Perşembe 15:15

şenolda koltuğu kaybetmemek için her platformda bulunuyor ama ne yazık ki ilk kongrede gidici...

Yorumu oyla      11      1  
18 Temmuz 2024 Perşembe 15:05

Romanyali Inna Menemenli mi ki Menemen'in kurtuluş gününde sahne almıştı?

Yorumu oyla      3      2  
serkan 18 Temmuz 2024 Perşembe 14:40

izmir milletvekiliniz Atatürke faşist dedi ve izmirli bunu soyleyen adamı vekıl sectı Ataturkcu olsaydı ızmırlı bunu soyleyen vekılı asla secmezdı

Yorumu oyla      12      0  
18 Temmuz 2024 Perşembe 14:15

O bakan seni bile mouse olarak kullanır!

Yorumu oyla      5      6  
Halk 18 Temmuz 2024 Perşembe 14:08

Darısı Yunan bayrağı altında;güya sanat icra eden leylimcilerin olsun.

Yorumu oyla      8      1  
Vatandaş 18 Temmuz 2024 Perşembe 13:19

Siz bunları baştan bir protokolle yazıp onaylayıp alsaydınız siz haklı olurdunuz yapmadınız alın size Yunan dostunuz kimbilir bu gelecek diye haftalarca sirtaki dersi alanlar olmuştur sahnenin önüne çıkıp hava atmak için gerçi bunlar mevsimlik Atatürkçüler chp genel merkezinden türk bayrağı kalktığında tepkileri çıkmadı kankaları DEM kongrelerinde türk bayrağı Atatürk posterleri asmıyor istiklal marşı okumuyor ama gidip orda oturuyor parti temsilcileri dizi gidi mevsimlik Atatürkçüler sizi Dısney Plus Atatürk filmini yayınlamadı soykırımcı diyerek çıtları çıkmadı

Yorumu oyla      17      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirköprü ve Şemikler trafiğini rahatlatacak adım
İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka’nın Demirköprü ve Şemikler mahallelerinde ...
Tarih açıklandı... '90 dakika' ne zaman geliyor?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim sürecinde sözünü ...
Akarca'da asfalt çalışmaları tam gaz!
Akarca mahallesinin önemli yolu olan Akarca Caddesi, uzun süredir beklenen ...
 
Yenifoça resim kursiyerleri sergisi açıldı
Foça Belediyesi Yenifoça Resim Kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı ...
Selçuk'ta haşere sorunu ile mücadele
İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri haşereyle mücadelede Selçuk’ta etkin çalışmalar yürütüyor.
Başkan Yiğit Alevilerle buluştu
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Muharrem Ayı Orucu nedeniyle Cemevi’nde ...
 
KKTC İzmir Başkonsolosu'ndan Tugay'a ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ...
Menemen'de doğum günlerinin yeni adresi
Menemen Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete açılan Türkiye’nin en ...
Güzelbahçe'de kesintisiz orman nöbeti
Güzelbahçe Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri olası yangına karşı orman, ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Küçük çiftçiliğin tasfiyesi ya da tarım arazilerinin kiraya verilmesi ne demek?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazıyooor!'
Kemal ARI
Kemal ARI
‘Hacıyanesti, gel de ordularını kurtar!’
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Körfez ölür mü?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kapsayıcı ve Eşitlikçi Bir Olimpiyat
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Bana Mustafa Kemal’i anlat dediler
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sorumluluk...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset bu ise…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Türkiye’de yaşarken anlam bulamamanın yarattığı psikolojik çöküntü
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Yüksek fiyatlara galiba alıştık!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva