HABERLER>POLİTİKA
11 Temmuz 2012 Çarşamba - 18:44

Kılıçdaroğlu Menderes’in sesine kulak verdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menderes ziyareti sırasında kendisine dosya sunan vatandaşların sesine kulak verdi. Kılıçdaroğlu, Yardımcısı Yakup Akkaya’yı Menderes için özel görevlendirerek “Git sorunları çöz” talimatını verdi.

Kılıçdaroğlu Menderes’in sesine kulak verdi!

CAN ÖZLÜ/ FATİH YAPAR- EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Aydın ve Balıkesir ziyaretlerinin arasında İzmir’e de zaman ayırmış ve Menderes’te sürpriz bir programla yemek yemişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün’ün de hazır bulundukları yemek öncesi Genel Başkan’ı kapıda karşılayan Menderes Ordulular Derneği Başkanı Mehmet İmre ve yönetim kurulu üyeleri, ilçenin sorunlarını içeren bir dosyayı CHP Lideri’ne vermiş, destek sözü almıştı. Alt yapı yatırımları ve üretici ile ilgili sorunlarına çare arayan Mendereslilerin umutlu bekleyişine Ankara’dan yanıt geldi! Dosyayı inceleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İşçi, Memur Sendikaları, Emekliler ve Emek Büroları ile İşveren Sendikaları, Meslek Kuruluşları ve Diğer Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya’yı görevlendirerek, sıkıntıların bir an önce giderilmesini istedi.
 
KILIÇDAROĞLU, AKKAYA’YI GÖREVLENDİRDİ
Genel başkan tarafından görevlendirilen Akkaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile temasa geçerek konu başlıkları hakkında detaylı bilgi aldı. Dosyanın sahibi Menderes Ordulular Derneği Başkanı Mehmet İmre ve arkadaşlarını arayarak, öneri ve görüşlerinin dikkate alınacağını ve çözüm yolunda gereken desteğin verileceğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Akaya ilçenin de umudu oldu. Dernek Başkanı Mehmet İmre “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e geldiğinde kendisini ziyaret etmiştik. Bir yandan Menderes’teki çiçek üreticisinin kapasitesi, durumu ve niteliklerinden bahsederken bir yandan da seralarımızın olduğu, tarım yaptığımız bölgeye giden yolların asfalt sorununu anlattık. Ziyarette, içinde bölgenin durumu, yolların görüntüsü ve sokakların isimlerinin yazılı olduğu dosyayı vermiştik. Sağolsun genel başkan yardımcısını görevlendirmiş. Yardımcısı Yakup Akkaya bizzat kendisi aradı ve ‘sorunu çözeceğiz’ dedi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüştüğünü, sıkıntıların ortadan kalkması için çabalayacağını ifade etti. Ben de kendisine teşekkür ettim. Türkiye’nin birçok sorunu ve meselesinin içinde bizim verdiğimiz dosyaya bakan, inceleyen ve gereğinin yapılması için talimat veren Kemal Kılıçdaroğlu’na Menderes’teki çiçek üreticileri adına teşekkür ediyorum” dedi.



YÜZDE 40 ÜRETİM
Menderes’in altyapı sorunlarının bulunduğunu ifade eden İmre “İlçe belediyesi yetkinin Büyükşehirde olduğu gerekçesiyle yollarla pek ilgilenemiyor. Biz de defalarca kez sorunuzu anlattık. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da durumu izah ettik. Belediye şirketinin asfalt ihalesini yapamadığından dolayı sürecin uzadığını ifade ettiler. Bu sorunun çözüldüğünü de basından ve başkanın kendisinden duyduk. İnşallah yol ve su sorunumuz kısa zamanda çözüme kavuşur. Ova yollarımızda ciddi problemler var. Halen daha şebeke suyumuz yok. Kuyudan elektrikle çıkarttığımız suları evlerimizde kullanmak zorunda kalıyoruz. Yine elektrikte de bir ev konut elektriği kullanırken komşu ev sanayi elektriği kullanıyor. Bu sorunun da ortadan kalkması için gereken yerlere müracaat ettik. Menderes, Türkiye’nin kesme çiçek üretiminde yüzde 40 üretimini sağlıyor. Dünya’nın birçok yerine çiçek gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
ÖZGÜN: YATIRIMLARIMIZ GECİKTİ!
Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün ise ilçenin alt yapı sorunun uzun yıllardır devam ettiğini, özellikle Gümüldür, Özdere ve merkezimizde asfalt çalışmalarına acil ihtiyaç duyuyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Yakup Bey’den ricam şu ki; madem bu işe soyundular, Menderes’in tüm sorunlarına el atsınlar ve bir daha gözleri arkada kalmasın. Biz Büyükşehir Belediyemize sorunlarımızı ilettik ve listemizi verdik. İZBETON ihalelerinin iptali sonrası ciddi bir gecikme yaşıyoruz. Dilerim en kısa sürede sorunlar aşılır. Biz her zaman halkımız için çalışmaya hazırız. Genel merkezimiz de bu konuda bize destek olursa çok mutlu oluruz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BUCALI.... 11 Temmuz 2012 Çarşamba 23:52

Bende Uzun zamandan beri yollardan dolayı çok fax çektim ama haberleri yakından takip edilirse Açıklamalardada dediği gibi başkanımızın izbeton ihalesi geçen hafta netleşti ve izmirde asfatlama v.s gibi durumlar için çalışmalar başladı artık...

Yorumu oyla      17      8  
arif 11 Temmuz 2012 Çarşamba 19:29

menderesin göbeğinde 799 nolu sokak yıllardır.berbat halde..defalarca yazı yazmamıza,söylememize rağmen birtürlü yapılmıyor.artık ümidi kestik bu belediyeden hiç bir şey olmazzz...

Yorumu oyla      17      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li vekile kentsel dönüşüm dayağı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki protesto gösterisinde eylemcilerle ...
Ak Parti’den ramazan atağı: Gönül sofrası
AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Ramazan’da vatandaşın kalbine “Gönül Sofrası” etkinlikleri ile girecek
CHP’li Güler sordu Bakan rapor hazırlattı!
CHP Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, İzmir’in ...
 
KİAD CHP'yle buluştu: Çözüm diyalog
Kordon İş Adamları Derneği, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. ...
Sendikacılara CHP desteği
Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyonlar kapsamında gözaltına ...
Çakar’dan Kocaoğlu’na salvo ve iki tavsiye
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Çakar, Başkan ...
 
MHP İzmirli kadınlar Ödemiş'te buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı İlçe Kadın ...
Buca'da gölet kavgası: AK Parti Tatı'ya karşı
Buca Belediyesi, maddi sorun yaşayan Gölet Tesisleri’ni kiralama kararı ...
CHP’li Türeli: Aliağa’da kanserden ölen kaç kişi var?
CHP’li Türeli, ilçedeki hava kirliliğine dikkat çekti ve kirliliğin boyutunu ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Atatürk bizden biridir!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (6) “Hamam mı? yoksa Spa mı?”
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva