HABERLER>SPOR
30 Mart 2022 Çarşamba - 12:28

Karşıyaka filede finale hazır

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda 1-3 Nisan'da Bursa'da yapılacak final etabında şampiyonluk mücadelesi verecek Karşıyaka, 11 yıllık Sultanlar Ligi özlemine son vermek için kolları sıvadı.

Karşıyaka filede finale hazır

Yıllardır yer aldığı 1'inci Lig'de 6'ncı kez Play-Off'a kalan yeşil-kırmızılılar, bir yabancı takviyeli, altyapı ağırlıklı kadrosuyla bu defa hedefe varmak istiyor. Geçen sezon yarı final oynattığı Karşıyaka'yı bu kez yarı finalde 3'te 3'le lider olarak finale taşıyan Antrenör Reşat Yazıcıoğulları, "Çok kıymetli rakiplerimiz, çok ağır kadrolar var. Kazanırız veya kaybederiz. Ama kulübümüzü ve bu kulübün taraftarını iyi bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Biz bütün rakiplerimize saygı duruyoruz. Benim takımım da saygıyı hak ettiğini yarı finalde herkese ispatladı" dedi.

"Bu ağır kadrolara karşı oyuncularım hiçbir zaman için mücadeleyi elden bırakmadılar. Bundan sonra da bırakacaklarını zannetmiyorum" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Bizim ilk maçımız önümüzde oynayacağımız ilk maç. 'Sonunda şunu yapalım, buraya gidiyoruz, Final Four'a kalıyoruz, Play-Off'a girdik' gibi bir talebimiz olmadı. Önce Play-Off'a girdik, ondan sonra yarı finalde müthiş bir mücadele gösterdi takım. Bu mücadele ile birçok dönüş yaşadık. Çok genç bir takımız ve stres yaşamıyoruz. Herkesin kendine göre maddi manevi gücü vardır. En büyük gücümüz gençliğimiz, isteğimiz ve taraftarımız. Belki yapabiliriz, belki yapamayabiliriz ama bu bizim için ne yıkım ne de rahatlama olacak. Aynı manteliteyi son 3 maçta da sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.



KAPTAN SİMAY'IN İNANCI TAM
Karşıyaka'nın kaptanı Simay Akdağ, ligde 19 yaş ortalamasıyla mücadele ettiklerini belirterek, "Genç kadromuzla finale kalarak büyük bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Takımdaki 5 arkadaşımız ilk kez Play-Off tecrübesi yaşıyor. Final etabında çok daha zorlayıcı maçlara çıkacağımızın farkındayız. Hepimiz çok istekli ve hırslıyız. Birbirimize olan güvenimizi sahaya yansıtıyoruz. Tecrübeli rakiplere karşı hatanın telafisinin olmadığı müsabakalar bizi bekliyor. Hata oranını aza düşürüp aynı isteği gösterirsek hedefe ulaşabiliriz. Takım arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum. Taraftarımımız yine yanımızda olacaktır. Umarım hak ettiğimiz yerde oluruz. Final Four'da ismimizi Sultanlar Ligi'ne yazdırabileceğimize inanıyorum" dedi.

SECEM EGE: ÇOK EMEK VERDİK
Yeşil-kırmızılı takımın en genç oyuncusu olan 17 yaşındaki Secem Ege, "Sezon başından buraya kadar çok çalıştık, çok emek verdik. Yaş ortalamamız düşük ama takım içinde çok büyük bir yardımlaşma var. Çalışarak buralara geldik. Final Four'a kaldığımız için çok mutluyuz. Bu benim için ilk deneyim. Yaş ortalamamızın düşük olması ve tecrübesizlik dezavataj gibi görünse de enerjimiz diğer takımlara göre çok daha iyi. Takımda herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Aile ortamı var. Karşıyakalı olmak benim için gurur ve büyük bir mutluluk" ifadelerine yer verdi.

İLK RAKİP ADAM VOLEYBOL
Karşıyaka, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda yapılacak final etabındaki ilk maçında cuma günü Gaziantep temsilcisi Adam Voleybol ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-kırmızılılar cumartesi günü Başkent ekibi İlbank, pazar günü ise Adana takımı Çukurova Belediyespor'la kozlarını paylaşacak. Üç gün sürecek finallerde 4 takım arasında ilk 2'ye giren 2 takım önümüzdeki sezon Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek. Kaf-Kaf'ın rakipleri normal sezonda B Grubu'nda ilk 3 sırayı almış, yeşil-kırmızılı ekip yarı finalde B Grubu lideri İlbank'ı 3-2 mağlup etmişti. (DHA)

 
Beyaz Saray: Biden ile Putin görüşebilir
 
Altınordu'da Ali Emre ve Erdi iddialı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sepil devir için vekalet verdi!
8 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden istifa eden Mehmet Sepil'in veda ...
İZVAK'tan taraftarlara hoşgörü çağrısı!
Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında yer alan İzmir temsilcileri Göztepe ...
Hazırlık maçında Türkiye İtalya'ya yenildi
Hazırlık karşılaşmasında Türkiye A Milli Futbol Takımı, İtalya'ya 3-2 ...
 
Göztepe deplasmanda Konya’ya yenilmedi
Spor Toto Süper Lig’de 3 Nisan Pazar günü deplasmanda ikinci sıradaki ...
Karşıyaka yenilgiyi unuttu
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta aylarca amatör kümeye düşme tehlikesi yaşadıktan ...
Ege futbolunda tarihi tehlike... Bir ilk yaşanabilir!
Spor Toto Süper Lig'de Altay ve Göztepe, son 8 haftaya düşme hattında ...
 
Altay'da Rayan formaya yakın
Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı Fraport Tav Antalyaspor ...
Altınordu'da Ali Dere döndü
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da sakatlığı nedeniyle deplasmanda ...
Bucaspor 1928, Amed Sportif deplasmanında
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu evinde Pazarspor’u 4-1 yenerek ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Hapse girer ama eve dönmezler!’
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva