HABERLER>GÜNCEL
25 Ekim 2023 Çarşamba - 12:45

İzmir'deki 'omuz atma' cinayetinde yeni gelişme!

İzmir'in Urla ilçesinde, Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.

İzmir deki  omuz atma  cinayetinde yeni gelişme!

Olay, 16 Ekim saat 19.30 sıralarında Ahmet Besim Uysal Caddesi Altıntaş Mahallesi'nde meydana geldi.

Urla'da emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır, markette alışveriş yaparken yanından geçen müteahhit Semih Kenan Köse ile omuz omuza çarpıştı. İkili arasında başlayan 'Omuz attın' tartışması, yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki 2 kardeşi de dahil oldu. Bu sırada eline geçirdiği içki şişesini kıran Köse, Sercan Bavkır'ın üzerine doğru hamle yaptı. Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki çakıyla Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı. Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse hayatını kaybetti, Kabadayı ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır (31), polis ekiplerine teslim oldu. Polisteki işlemlerin ardından 3 kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SEVGİLİSİNİN KUCAĞINDA AMBULANS BEKLEDİ
Olayın marketin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, markette çıkan yumruk ve metal çubukların kullanıldığı kavgada Semih Kenan Köse'nin kanlar içinde kalması ve market çalışanlarının tarafları ayırmaya çalışması yer alıyor. Görüntülerde Sibel Kabadayı'nın yaralanan sevgilisi Köse'yi yerde kucağına alarak sağlık ekiplerinin gelmesini beklediği görüldü.

Soruşturma sürerken olayda şüphelilerden Sercan Bavkır'ın ifadesi de ortaya çıktı. Olay nedeniyle pişman olduğunu belirten Bavkır, ifadesinde Köse'yi darbetmediğini belirtip, "Ayağının kayması sonucu çakının üzerine düşüp yaralandı. Sonradan öldüğünü öğrendim" dedi.

‘BANA KÜFREDİP, YUMRUK ATTI’
Bavkır, ifadesinin devamında yaşananları "Her pazar ailemle mangal yaparım. Tatlı almak için üç kardeş alışveriş merkezine gittik. Kardeşlerim ekmek reyonundaydı. Ben de bu sırada cep telefonundan mesajlaşmaktaydım. Arkamdan biri beni eliyle itip, 'Hayırlı işler birader' dedi. Yüzüne bakmadan 'Hayırlı işler' diye cevap verdim. Ardından aynı kişi gard pozisyonu alıp, bana sinkaflı küfürler etti. Saldırıp, burnuma yumruk attı. Yanındaki kadınla ayakta güçlükle duruyorlardı. Muhtemelen alkollüydüler. Ardından yanındaki kadın bana karşı saldırıya geçi, tokat ve yumruk attı. Boynumu ve sırt tarafımı tırnakladı. Bu sırada kardeşlerim de bizi ayırmak için geldi. Kadına kimse müdahale edemedi. Kardeşlerim adamı tuttu. Bu sırada kadın bize 'Sizi Urla'da yaşatmam. Çevik Kuvvet baş komiseriyim. Keserim sizi. Siz bizi tanımıyor musunuz' deyip, küfretti. Eline ne geçirdiyse bize doğru fırlattı. Ardından olay bir anlığına durdu. Üç kardeş köşeye geçtik. Ardından iki kişiden erkek olanı üzerimize doğru geldi. Korkutmak amacıyla üzerimde bulunan çakıyı kapalı bir vaziyette gösterdim. 'Durur' diye düşündüm. Bu sırada kadın ise arka taraftan dolaşıp, yanımıza gelerek bize cam şişeler fırlattı. Kırılan şişelerden dolayı yerler kayganlaştı. Kardeşim Serkan'ın kırılan cam şişeler nedeniyle ayağı kesildi. Ardından çakıyı alarak yine kendisini 'Gelme' diyerek uyardım. Kardeşlerim de 'Git ' diyerek, kendisini uyardı. Kadın arkadan saldırdığı esnada adam da üzerimize doğru geldi. Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı. Ardından bizi dışarı çıkardılar. Yine bu esnada kadın bize bir şeyler atmaya devam ediyordu. Hatta biz adama müdahale etmek istedik, kadın bana ve kardeşlerime tokat ve tekme attı. Ardından arabaya gidip, dolu bira şişesini boşalttı, arabaya vurup kırmaya çalıştı. Ancak kıramadı ve elinde şişe ile bizim peşimizden kovaladı" diyerek olayı anlattı.

'KADINDAN ŞİKAYETÇİYİM'
Kendisinin ne adama ne da kadına darp ve cebirde bulunmadığını belirten Sercan Bavkır, ifadesinde "Adam da sadece bir kez burnuma yumruk attı. Ölen kişi benden daha fazla kardeşlerim Serkan ve Taylan'ı dövdü. Ölen kişinin aldığı darbeler de kadının fırlatmış olduğu şişelerden dolayıdır. Çünkü kadını yanındaki kişi de bir ara durdurmaya çalıştı. Olay yerini terk etmedim. Kayarak bıçağın üzerine düşmesi sonucu yaralandı ve öldüğünü öğrendim. Kasıtlı olarak hareket etmedim. Aramızda herhangi bir husumet yoktur. Beni darbeden, hakaret ve tehditlerde bulunan, adının Sibel Kabadayı olduğunu öğrendiğim kadından şikayetçiyim" dedi.

Bavkır'ın iki kardeşinin de benzer şekilde ifade verdikleri öğrenildi. (DHA)

 
Bergama'da Cumhuriyet'in 100. yıl coşkusu!
 
İzmir'de 100. yıl coşkusu... Saat saat program!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de bir tuhaf ilan… Hem hizmetçi hem kiracı!
İzmir’in Bornova ilçesinde internet sitesine verilen ev kiralık ilanı ...
Müzikli işkencede cezalar belli oldu
Bursa'da tartıştıkları Cengiz B.'yi müzik eşliğinde saatlerce döverek ...
Anayasa Mahkemesi'nden Can Atalay kararı
Anayasa Mahkemesi, Can Atalay dosyasında seçilme hakkı ve kişi hürriyeti ...
 
AYM'den Cemal Kaşıkçı kararı
Anayasa Mahkemesi (AYM), Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ...
'Kız çocuğunun fotoğrafını çekti' diyerek öldürüldü, anne ve kız, 'O değildi' dedi
Diyarbakır'da 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla ...
İzmir’e hafta ortası sürpriz yağış!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; İzmir’in merkez ...
 
İzmir'de öğrencilerden '100. Yıl' koreografisi!
İzmir'in Aliağa ilçesinde ortaokul öğrencileri Cumhuriyet'in 100. yılı ...
İzmir Valiliği duyurdu... 29 Ekim programında neler var?
Cumhuriyetin 100. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de büyük ...
Esrarengiz gelinin sırrı çözüldü!
Sabaha karşı düğünden çıkarak gelinliğiyle Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Hapse girer ama eve dönmezler!’
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva