HABERLER>GÜNCEL
19 Mart 2016 Cumartesi - 13:44

İzmir’de İstanbul yası: Teröre lanet, etkinlikler iptal!

İstanbul’daki canlı bomba saldırısı kenti yasa boğdu. Siyaset ve iş dünyasından teröre lanet mesajları gelirken, belediyelerden de etkinlikleri iptal kararı çıktı.

İzmir’de İstanbul yası: Teröre lanet, etkinlikler iptal!

EGEDESONSÖZ - Türkiye, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi bu sabah bir patlamayla sarsıldı.

Canlı bomba saldırısında 5 kişi yaşamını yitirirken, 36 kişi de yaralandı.

Kanlı saldırı İzmir’i de yasa boğdu. Siyaset ve iş dünyasından teröre lanet mesajları gelirken, belediyelerden de etkinlikleri iptal kararı çıktı.

İŞTE O MESAJLAR

İzmir Valisi Mustafa Toprak: 7 düvel 77 düvel olsa da Ülkemizin Varlığını, Bütünlüğünü, Kardeşliğini hiç bir hain mihrak ve örgüt bozamayacaktır. Ülkemizin başı sağ olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar: İstanbul Taksim'de meydana gelen patlamada hayatına kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, terörü lanetliyorum.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Terör, ülkemizi Ankara'nın ve İstanbul'un kalbinden vuruyor ve istihbarat faillerin peşinde koştuğunu sanmaktan başka bir işe yaramıyor?...

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı: Alman Erkek Lisesi kadar insanımızın güvenliğini sağlayamıyorsunuz artık. Terör acıdan, gözyaşından, travmalardan, toplumsal yarılmalardan başka hiçbir şeye hizmet etmez. Kör terörü lanetliyorum!

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Herkes süslü sözler peşinde koştu. Kimse 'çözüm süreci' sonunda ne olmuş olacak, benden farklı ne istiyorlar, diye sormadı. Etnisite kutsandı. Şimdi bu 'akil insanlar' neredeler? Hadi çıkın da 'sorun'u çözün. Türk milleti hiç endişe etme. Çare tıkanan, umut ve hedef koyamayan siyasetin önünü açmaktır. Açılacaktır.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Kepenklerin ardında gelecek korkusu ve kaygı. Memleketin ruh hali... Bunu yaşatanlar utansın.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Ben iyi değilim, siz de iyi olmayın. Ben alışmıyorum, siz de alışmayın! Alışmayacağız.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: İstanbul'daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Alllah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılara karşı, terörle mücadeledeki kararlılığımız sürecek. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan: İstanbul İstiklal Caddesindeki hain terör saldırısını lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Terörün hedefi Türkiye'nin istikrarı ve kardeşliğimizdir. Yolumuzdan dönmeyeceğiz, terörün hain emellerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: Teröristler ve teröre yardım ve yataklık eden hainler iyi bilsin ki bu vatan hiçbir zaman alçakça yapılan saldırılara boyun eğmedi! Günün birinde hepsi teker teker bu vatanın evlatları karşısında hesap verecek! Duygu ve düşüncelerim 140 karaktere sığmıyor... Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş: Şimdi de İstanbul’da öldük. Yüreğimiz yanıyor, alışmayacak ve unutmayacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar: Ülkemizin en gözde ve en işlek noktasında, İstiklal Caddesi'nde canlı bomba patladı. Ölü ve yaralılarımız var. Terörü Lanetliyoruz

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan: İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıyı lanetliyoruz.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur: Taksim’e düzenlenen hain terör saldırısını kınıyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum...

Menemen Belediye Başkanı Bülent Soylu: Terör gözümüzün yaşı kurumadan İstanbul'da yine yüzünü gösterdi. Allah’ım sen gözlerimizdeki yaşın sebebi olan zalimleri kahru perişan eyle.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar: Taksim de meydana gelen terör olayında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa diliyorum. Almanya bildi biz bilemedik

İzmir Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Işınsu Kestelli: İstanbul’da meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun  

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Küçükkurt: Taksim taksim ölüyoruz! Terör acılarıyla kavrulmaktan bittik. Ölenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.

URLA’DA FESTİVAL İPTAL
Urla Belediyesi İstanbul saldırısı nedeniyle Ot Festivali’ni iptal etti. Belediyeden yapılan açıklamada, “İstanbul’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle 20 Mart Pazar günü yapılacak olan Geleneksel Mart Dokuzu Urla Ot Festivali iptal edilmiştir. Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz” ifadelerini kullandı.

 
Sendikadan 'muvazaa' hamlesi: Büyükşehir'e ve bakanlığa yazı!
 
Bir acı haber de Nusaybin’den: 2 şehit
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
private35 19 Mart 2016 Cumartesi 14:56

En dogru tespiti aytun ciray yapmis.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sendikadan 'muvazaa' hamlesi: Büyükşehir'e ve bakanlığa yazı!
İZELMAN ve İZENERJİ’de örgütlü TÜRK-İŞ’e bağlı Belediye-İş sendikası Büyükşehir ...
Reuters'a konuşan Türk yetkili: İlk bulgular…
Reuters'a konuşan üst düzey bir Türk güvenlik yetkili, İstiklal Caddesi'ndeki ...
İzmir’de gözyaşları sel oldu: Şehide veda…
PKK'nın bombalı saldırısında şehit olan 25 yaşındaki özel harekat polisi ...
 
ABD ve Almanya saldırı için uyarmıştı!
ABD ve Almanya günlerdir İstanbul'da gerçekleştirebilecek canlı bomba ...
Flaş! ‘Canlı bomba erken patladı’ iddiası!
Teröristin asıl hedefinin neresi olduğu araştırılıyor. Canlı bombanın ...
Kuzey Irak’a 30 uçakla çifte harekat!
Genelkurmay Başkanlığı, Türk Hava Kuvetleri’nin dün ve bugün Kuzey Irak’ıa ...
 
Flaş! İstanbul’daki patlama anı kamerada
İstiklal Caddesi'nde bomba saldırısının gerçekleştiği an güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul'daki patlama dünyada flaş haber!
Uluslararası haber ajansları, İstanbul'un en kalabalık yerlerinden biri ...
İstanbul'un göbeğinde canlı bomba saldırısı!
İstanbul’un en işlek caddelerinden olan İstiklal Caddesi’nde patlama oldu. ...
 
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva