HABERLER>MAGAZİN
23 Haziran 2011 Perşembe - 09:30

Hüsnü'den intikamını çok ağır aldı

Uyuşturucudan bir süre hapis yatan Deniz Seki, o dönemdeki sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’nin kendisini yüzüstü bırakıp gitmesinin intikamını aldı. Şenlendirici için iki yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı, Deniz Seki de tanık oldu.

Hüsnü den intikamını çok ağır aldı

İSTANBUL - İstanbul jandarması, 2009’un Şubat ayında düzenlendikleri operasyonda, aralarında popçu Deniz Seki’nin bulunduğu toplam 18 kişiyi, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına aldı. Seki’nin gözaltına alındığı 14 Şubat 2009 “sevgililer günü”nde Zekeriyaköy Jandarma Karakolu’na gelen Şenlendirici, soyadı tutmadığı gerekçesiyle içeri alınmadı. Şenlendirici, konuyla ilgili soru yönelten gazetecilere, “Kokainden gözaltına alındığını duydum. Öyle olsaydı beni niye almadılar?” yanıtını verdi. Şenlendirici’nin basına yansıyan bu sözlerini ihbar kabul eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, jandarmaya talimat vererek ünlü müzisyenin ifadesinin alınmasını istedi.
Jandarma karakolunda, ilk önce uyuşturucu kullanmadığını iddia eden Şenlendirici, “Diyar” isimli satıcı ile yaptıkları telefon görüşmesi kaydının dökümünün kendisine okutulması sonrasında ifadesini değiştirdi.
 
“Uyuşturucu çeşitlerinden birisinden göndermişti. Biz de kullandıktan sonra beğenmedik. Şikayet amaçlı kendisini arayıp tartışmıştık” diyen Şenlendirici, uyuşturucu alımı, Seki’nin satıcılar ile yaptığı telefon görüşmeleri ile ilgili sorulan diğer soruları ise genelde “Hatırlamıyorum” şeklinde yanıtladı. Karakolda bu şekilde ifade veren Şenlendirici, mahkemede şaştı: “Uyuşturucu madde kullanmam, zararlarını bilirim. Hatta benim 14 yaşında çocuğum vardır. Öncelikle ona iyi bir isim bırakmak zorundayım. Deniz ile zaten şuan sıkıntılı bir durumumuz var, bu sıkıntının sebebi de bu tip madde kullanımından şüphelenmemdir.” Bu ifadeninin ardından bir daha da Deniz Seki’nin kapısını çalmadı.
 
Fırsat bu fırsat
Soruşturmayı yürüten İstanbul Savcılığı, Şenlendirici ile Seki’nin arkadaşı Neşe Ünal’ın dosyasını, ana dosyadan ayırarak, “görevsizlik” kararıyla Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na gönderdi. Soruşturma, 2009’un Haziran’ında tamamlandı. Şüpheliler, Şenlendirici ve Ünal hakkında, TCK’nın 191’inci maddesi uyarınca, “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak” suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı. Mahkeme, yaklaşık 1 yıl önce görülen duruşmada, şüpheli Şenlendirici’nin uyuşturucu kullanıp kullanmadığıyla ilgili bilgisine başvurulmak üzere eski sevgilisi Deniz Seki’nin “tanık” olarak dinlenilmesine karar verdi.
 
‘Kokainci Hüsnü’
Seki, mahkemenin bu çağrısına geçtiğimiz günlerde uydu. Mahkemenin tayin ettiği duruşma gününde yurt dışında olacağını beyan eden Seki, mahkemeden ifadesinin celse arasında alınması talebinde bulundu. Talebi kabul edilen Seki, eski sevgilisi Şenlendirici’yi “ateşe attı”: “Neşe Ünal ile Hüsnü Şenlendirici’yi sanat camiasından tanırım. Ben, bahsedilen tarihlerde Hüsnü Şenlendirici ile aynı evde yaşıyordum. Bu dönemde Hüsnü, uyuşturucu madde kullanıyordu. Kullandığı madde kokaindir. Ayrıca Neşe Ünal’ın da uyuşturucu madde kullandığına şahit oldum. Neşe’nin kullandığı madde esrardı.”(vatan)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Dağıttın bizi Deniz’
Yavuz Bingöl, Deniz Seki ile birlikte sunduğu Star TV’de yayınlanan “Bu ...
Rus seyircisinin dudaklarına yapıştı
8. Kemer Altın Nar Festivali’nde sahne alan Mehmet Ali Erbil, hem sözleri ...
Dedesi bile ilk kez görecek
Tiyatrocu Cihan Ünal’ın 4 yıldır dargın olduğu kızı Irmak Ünal’ın Kayla ...
 
Nihat Doğan çılgınlığı
Survivor yarışmasındaki performansıyla gönüllere taht kuran son anda birinciliği ...
Tatlıses’in görüntülerindeki acı ayrıntı
Saldırıya uğrayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses son görüntülerindeki ...
Ve kazanan Derya oldu
Survivor'da Nihat Doğan ve Derya Büyükuncu arasındaki kıyasıya yarış bitti. ...
 
‘Bikiniyle yakalanmaktan korkuyorum’
Güzel oyuncu Zeynep Beşerler, önceki akşam kuzenleriyle birlikte Reina’da eğlendi.
Mutlu günden ilk kareler
Ünlü oyuncu Burcu Kara ile 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki Vural karakteriyle ...
'Haluk'un Zuhal'i dövdüğünü bilen var mı?'
Ünlü yapımcı Erol Köse, Haluk Bilginer’in bir dönem evli olduğu Zuhal Olcay’ı dövdüğünü iddia etti.
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir şarkısın sen!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (5) Aşılar acıtmaz ki!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva