HABERLER>GÜNCEL
9 Nisan 2023 Pazar - 17:14

Erdoğan: 14 Mayıs'ta destan yazacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik Toplu Açılış Töreni'nde açıklama yaptı.

Erdoğan: 14 Mayıs ta destan yazacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basar ama bunlara asıl kıblenin neresi olduğunu, 14 Mayıs'ta siz bildireceksiniz. Kardeşlerim bizim derdimiz var. Fakat istismarla bu yollarda dolaşanlar bilmezler ki 14 Mayıs'ta gereken dersi benim milletim verecektir. Kalbi bizimle çarpan tüm gönül dostlarımıza dua ediyoruz.

Pendik'te bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Biz İstanbul'u bir başka seviyoruz. Pendik bize sahip çıkan daima bizi bağrına basan bir ilçemiz. 4 milyar lirayı aşan tüm bu eserlerin Pendik'e hayırlı olmasını diliyorum.

Türkiye büyüsün, Türkiye güçlensin diye ter döküyoruz. Bugüne kadar ne yaptıysak sizler için yaptık. Sizin onay vermerdiğiniz bizi size mahcup edecek hiçbir adım atmadık. 1994 yılından bu yana karnemiz ortadadır. Bay Bay Kemal'in ne olduğunu biliyorsunuz. Bu kardeşiniz İBB'ye belediye başkanı olduğu zaman çöpleri temizleyip pırıl pırıl hale getirmedik mi?

6'lı masa dediler, 7'li masa dediler hala anlaşamadılar. Yarın bakalım listelerinden kimler çıkacak. Biz milletimizden aldığımız güçle eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, tarımda, dış politikada dünyaya mesajımızı verdik mi? Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dünyaya mesajımızı verdik mi? Tam BM'nin karşısına Türkevini diktik mi? 32 kat oraya Türkevini diktik. Lafla peynir gemisi yürümüyor. İcraat, icraat...

6100 km bölünmüş yol vardı şimdi 28 bin kilometre ulaşımda yollarımız var. Bu modern Türkiye'nin durumu. 26-27 tane havalimanı vardı şimdi 57 havalimanımız var. Türkiye'nin neresine gidersen git uçakla gidiyorsun. Bunları biz yaptık, yaparsa AK Parti yapar dendi ve yaptık.

Şehir hastanelerini yaptık mı? Çam ve Sakura Hastanesi'ni yaptık COVID-19 döneminde. Atatürk Havalimanı'nda 3 ayda Murat Dilmener Şehir Hastanesi'ni yaptık. Sancaktepe'de de aynı projeyi yaptık. Bütün sağlık donanımlarını oluşturduk. Bu İstanbul'a yetmez dedik, Göztepe'de, Pendik'te yaptık. Benim vatandaşım sağlıkta sorun yaşamasın dedik.

Çeyrek asrı geçen süreçte ülkemize kazandırdıklarımız ortada. Elbette yapmak isteyip de yapamadıklarımız da oldu. Ama gayretlerimize, emeklerimize İstanbul şahittir. Ülkemiz için verdiğimiz mücadeleye 85 milyonun tamamı şahittir. Eser ve hizmet siyasetimizi sürdürüyoruz.

Cumhur İttifakı ve 7'li kumar masası arasındaki farkı görüyorsunuz. Bizim amacımız dün ve bugün yeni yatırımlarla vatandaşımızı buluşturmaktır. Marmaray'ı yaptık, Avrasya Tüneli'ni, Osman Gazi Köprüsü'nü yaptık. Bay Bay Kemal sen bu işlerden ne anlarsın? 11 tane büyükşehir belediyeniz var, oralarda ne yaptılar bir anlat bakalım. Biz yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biz vatan topraklarının dört bir köşesini işlemenin derdindeyiz. Dün Çam ve Sakura'ya raylı sistemi yaptık, daha da yapacağız.

Savunma sanayiinde İHA'lar, SİHA'lar, AKINCI'lar var ama yetmez KIZILELMA'da var. Karşımda bir TEKNOFEST gençliği görüyorum. Bu gençlik 14 Mayıs'ta tarih yazacak ben inanıyorum. Yarın uçak gemimizi silahlı kuvvetlerimize teslim ediyoruz. Bu uçak gemimizin teslim töreninde İHA'larımız, SİHA'larımız iniş yapacak. Artık Türkiye'nin uçak gemisi de var. Yaparsa AK Parti yapar. (TRT Haber)

 
Yeşil Sol Parti'nin aday listesi YSK'da!
 
Kazara eş cinayetinde mahkemeden karar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'65 milyar 256 milyon gigabayt internet kullandık'
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2022 yılında 319 milyar ...
227 Afgan göçmen, uçakla ülkelerine gönderildi
Yurda yasa dışı yollarla girip, güvenlik güçlerinin çalışmasıyla yakalanan ...
Kaçakçılara baskın: 258 bin 350 litre ele geçirildi
Adana'da 258 bin 350 litre kaçak akaryakıt ele geçirilen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.
 
Zehir tacirlerine operasyon: 70 gözaltı
Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik, 85 adrese şafak vakti düzenlenen ...
Depremzedeye hastanede cinsel taciz!
Hatay'da depremde enkaz altından kurtarılan Suriye uyruklu 15 yaşındaki ...
Mehmetçik deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor
"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ...
 
Cenaze aracı şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Kayseri- Malatya kara yolunda cenaze taşıyan nakil aracının şarampole ...
Eski Bakan Yıldız, hastaneye kaldırıldı
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili ...
İzmir'de kaçak tütün baskını!
İzmir'in Torbalı ilçesinde, 1,5 ton kaçak tütün ile 2,2 milyon sigara ...
 
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva