HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Şubat 2010 Cumartesi - 00:00

Emitt Turizm Fuarı’’nda Kuşadası’’na yoğun ilgi

İstanbul’’da devam eden 14. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’’ndaki Kuşadası ve Aydın standları yoğun ilgi görüyor.’

Emitt Turizm Fuarı’’nda Kuşadası’’na yoğun ilgi

İstanbul’’da devam eden 14. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’’ndaki Kuşadası ve Aydın standları yoğun ilgi görüyor.’
 
İSTANBUL - Kültür ve turizm Bakanı Ertuğrul Günay’’ın bu yılki konuk ülke Mısır’’ın Turizm Bakanı Zoheir Garranah ile birlikte önceki gün açılışını yaptığı 55 bin metrekare kapalı alanı bulunan EMİTT Fuarı 14 Şubat tarihine kadar sürecek. EMİT Fuarı’’nda Aydın Valiliği ve Kuşadası işbirliği ile 2 numaralı salonda açılan stantta Kuşadası ve Aydın’’ın yanı sıra Didim ilçesi ile Kuşadası’’na bağlı Güzelçamlı beldesi ve Didim’’e bağlı Akbük beldesinin de standları bulunuyor.
 
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın eski Valisi Mustafa Malay, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel ve Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka’’nın da tanıtım çalışmalarına katıldığı fuarda etkin bir şekilde tanıtım gerçekleştiriliyor. Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan dokümanların yanı sıra Kuşadası’’ndaki oteller tarafından belediyeye teslim edilen afiş, broşür, cd ve benzeri tanıtım malzemelerinin de dağıtımı yapılıyor. Ayrıca, fuara gelen ziyaretçilere incir, zeytin ve Aydın’’ın ünlü kabak tatlısı ikram ediliyor.
 

 
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, 2010 yılı ile birlikte Aydın’’ın Kuşadası ve Didim gibi önemli ilçeleriyle birlikte önemli bir tanıtım hamlesi başlattığını söyledi. Özellikle Kuşadası Belediyesi’’nin yurt içi ve yurt dışında Valilik ile işbirliği içerisinde önemli tanıtım çalışmalarına imza attığına değinen Vali Coş, ’“ Turizmde önemli merkezlere sahibiz ancak tanıtım alanında büyük bir eksiklik yaşıyorduk. 2010 yılı ile birlikte bu açığın kapatılması için tüm Aydın olarak büyük bir hamle içerisindeyiz. Tanıtım çalışmaları turizm sezonuna kadar devam edecek. Berlin, Bükreş, Moskova gibi önemli fuarlarda da Kuşadası başta olmak üzere Aydın ve Didim’’in tanıtım çalışmaları sürecek ’“ dedi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise yıllardır yaşanan tanıtım açığını süratle gidermeye çalıştıklarını belirterek, ’“ Hem yurt içi hem de yurt dışındaki çalışmalarımızda önemli mesafeler aldık. Hem bu yıl ama özellikle 2012 yılından itibaren yaptığımız bu tanıtım çalışmalarının meyvesini toplayacağız. İstanbul’’da yaptığımız tanıtım çalışmaları ise özellikle iç turizm açısından büyük önem taşıyor. Turizmdeki sorunların çözümü ve etkili tanıtım yapılması girişimlerine büyük destek veren Sayın Valimize teşekkür ediyorum ’“ diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baz istasyonları isyan ettiriyor
Bornova’’daki Atatürk, İnönü, Kızılay ve Evka-4 mahalle sakinleri ...
Gaziemir’’de kitap festivali
Gaziemir Belediyesi ve Divit Kitap işbirliğiyle ilçede ilk kez kitap festivali düzenlendi.’
Karabağlar’’da Eczacı Yardımcı Personeli Kursu
Karabağlar Belediyesi’’nin, İzmir Eczacı Odası ve İzmir Mesleki Eğitim ...
 
Dereler ’“kabus’” olmaktan çıktı
Geçtiğimiz yıl 22.5 kilometre uzunluğunda dere ıslahı gerçekleştiren ...
Ünlü yazarlar, duraklarda buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ’“İzmir’’in öykülerini anlatanlar’” unutulmaz ...
Muhittin Selvitopu Kocaoğlu'nun yeni danışmanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısında, İ.Ü. İnşaat ...
 
Karşıyaka EMITT’’te göz doldurdu
İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını 14. ...
Yarımada ’“organik’” olacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yarımada bölgesindeki çiftçilere ’“organik ...
Çeşme Havaalanı yeniden gündemde
Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Çeşme'de yıllar önce ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva