HABERLER>POLİTİKA
18 Temmuz 2024 Perşembe - 13:22

CHP İzmir’den hayvan hakları eylemlerine destek

Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı tarafından, Hayvanları Koruma Kanununda değişiklik yapılması için verilen kanun teklifine tepkiler İzmir’de artarak devam ediyor.Teklifin Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçmemesi için İzmir’de eylem yapan hayvan hakları savunucularına bir destekte Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan geldi.

CHP İzmir’den hayvan hakları eylemlerine destek

Aslanoğlu, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesinde eylem gerçekleştiren yaşam hakkı savunucularının eylemine katılarak, yapılan eylemlere destek vermeye ve kanun teklifinin geri çekilmesi için mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

AKP CAN OLAN HER ŞEYE DÜŞMAN
CHP il başkanı Şenol Aslanoğlu yaptığı konuşmada hayvan hakları savunucularına şu sözlerle destek verdi:

Değerli dostlar sizlerin aranızda olmaktan büyük mutluluk duysam da böylesi bir gündemle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duysam da, böylesi bir gündemle bir arada olmaktan büyük bir üzüntü duyuyorum.Adalet ve Kalkınma Partisi, cumhur ittifakı sadece hayvanlara değil sana düşman bana düşman, can olan ne varsa ona düşman.Ağaç katliamları ardından şimdi de hayvan katliamları. Bu yasa komisyonlarda konuşulmaya başlanırken, farklı fikirlerin konuşulmasına asla müsaade etmeyen, hayvan hakları savunucularını meclise almamak için elinden gelen her şeyi yapan, hatta şiddet uygulayanları buradan protesto ediyoruz.

Bir an önce bu yasanın geri çekilmesini istiyoruz. Bu yasanın içeriğinde ister ötenazi desinler ister uyutma, bunun sonunun bir katliamla sonuçlanacağını hepimiz biliyoruz.

Partimizin milletvekilleri defalarca çağrıda bulundular, bu yasayı bir an önce geri çekin diye. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri bu yasanın çıkmaması için elinden gelenin fazlasını yapacaktır, çünkü Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını, aynı zamanda da yaşayan tüm canlılara ait olduğunu biliyor.

O yüzden biz can dostlarımızın yaşam hakkını sonuna kadar savunacağız.Bu yasanın bir an önce geri çekilmesini, doğru düzgün değerlendirilmesini ve içinde asla hayvan katliamlarına neden olabilecek, can dostlarımızın ölümüne neden olabilecek ne varsa çıkartılmasını ve en önemlisi hayvan hakları savunucularının mutlaka dinlenmesini savunuyoruz. Eylemleriniz olduğu sürece yanınızda olmaya devam edeceğiz.

 
Manisa'da çıkan yangın kontrol altına alındı!
 
2024-KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VfV 18 Temmuz 2024 Perşembe 15:54

Daha 1 gün önce Aydın'da bir genç sokak köpeklerinden kaçarken bisikletiyle motor altında kalıp hayatını kaybetti.Kaçınız bunu protesto için sokağa çıktınız.Şımarıklar,arsızlar..Chp'de bunlara uşaklık yapıyor.O insanların ahı peşinizden ayrılmasın.

Yorumu oyla      6      0  
İZMİRLİ 18 Temmuz 2024 Perşembe 15:12

şenol aslanoğlu acaba senin bir yakının sokak hayvanları tarafından zarar görse aynı tepkiyi gösterir miydin belediyeler görevini yapsın önce sonra sen protesto işlerine gir...

Yorumu oyla      4      0  
ANKARA 18 Temmuz 2024 Perşembe 14:42

Buyuksehir Belediyesi İle İlceBelediyelere Telefon Acin Bakalim Sikayete Konu Olan Hasta Sokak Hayvanini Kac Gun Sonra Gelip Alacaklar... Telefon Aciyorsunuz Diyorsunuz Ki Bir Kedicik Hasta İlce Belediye 3 Gun Sonra Geliyor O da Hayvanin Sansi Varsa Yasarsa Mudahale 3 Gun Sonra Yapiliyor... Buyuksehir Belediyesi de 1 Hafta da Belki Gelir... Ozetle İlce Belediyeler de Buyuksehir Belediyesi de Hayvanlar İle İlgilenemiyor... Sozde Veteriner Mudurlugu Var... Simdi Bu Yasa Var Diye Sirinleri Oynamasinlar... Miting Meydaninda Bulunan Stk Aslinda Belediye Onunde Toplanmalilar... Hasta Hayvanlara Ne Buyuksehir Ne de İlce Belediyeler Ambulas GONDERMİYOR... İlgilenmiyorlar... O Nedenle Kimse Sov YAPMASİN...

Yorumu oyla      5      0  
tuna 18 Temmuz 2024 Perşembe 14:41

teklife hayır diyorsanız alternatifiniz nedir sokaklarda kopekler bir kısıyı daha ısırmasına nasıl engel olacaksınız alternatif soyleyınız bos yapmayınız yoksa kazandıgınız bbelediyeler elinizden gıderler

Yorumu oyla      3      0  
İktibas 18 Temmuz 2024 Perşembe 14:29

Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı (MASAK), sokak hayvanları için toplanan bağışların şirket kasalarına aktarıldığını ortaya çıkardı. 460 milyar liralık sektörde 205 milyon lira toplayan 21 derneğin bağışlarının büyük bölümü şahsi hesaplara gitti. 67 milyon liradan fazla suç geliri tespit edilen skandal, İçişleri Bakanlığı ve Vergi Denetim Kurulu’na bildirildi.

Yorumu oyla      4      0  
çiğlisb 18 Temmuz 2024 Perşembe 14:01

Siz insanların haklarını gasp eden bir partisiniz hayvanlara yazık etmeyin bare. İzmir Büyükşehir'de memurları süründürüyorsunuz kaç aydır. Yazık.

Yorumu oyla      2      1  
Vatandaş 18 Temmuz 2024 Perşembe 14:00

O eyleme katılan herkes evine bir sokak köpeğini alsa zaten sorun kalmaz chp de mahribi mal bulmuş gibi her yerde Şenol başkan çocuğun Amerika da doğdu orada varmış sokaklarda böyle bir şey bizi aydınlatsan iyi olur yok diyorlar

Yorumu oyla      6      0  
ERBİL KIRBAŞ 18 Temmuz 2024 Perşembe 13:45

sayın başkan partiniz her şeye muhalif anladık muhalefet yapacaksınız partinizin bu konuda çözümü nedir bunu anlatsanızda bizler kime hak vereceğimize karar verelim

Yorumu oyla      3      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı’da seçimi kaybetmişti… Ege Bölge Koordinatörü oldu
31 Mart Seçimleri'nde Bayraklı'dan belediye başkan adayı Bilal Kırkpınar, ...
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk düşmanına İzmir şamarı!
Mehmet KARABEL yazdı... Atatürk düşmanına İzmir şamarı!
AK Parti İzmir’de rotasyon... İki ilçeye yeni başkan!
AK Parti İzmir'de yerel seçimin ardından görevden almalar başladı. Kiraz’a ...
 
Bakan Fidan'dan Afrika ülkeleriyle iş birliği vurgusu
Bakan Fidan, Nijer ziyaretinde terörle mücadele, eğitim, enerji, sağlık, ...
TBMM Genel Kurulu'nda 'Mülakat' ve 'Kürt' tartışması
TBMM Genel Kurulu'nda, grup başkanvekillerinin konuşma yaptığı esnada ...
Özdağ'dan iş dünyası buluşması: Ortadoğu artık İzmir'e geldi!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) ...
 
CHP'den 'el öpme' çıkışı: Polis de devletin polisidir ama o Devlet'in değil!
MYK gündemiyle ilgili basın toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan CHP ...
Bakan Kacır: İstihdamımız 32 milyon 900 bini aştı
Bakan Kacır, istihdam oranının yüzde 50 ile tarihi zirvesine ulaştığını ...
BBP lideri Destici'den ekonomi çıkışı!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bugünün ekonomik ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Ekolojik Yaşam ve Kendini Bulma Sanatı
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Zafer Yürüyüşü
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gerçek mermiye nasıl canlı hedef oldu?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Küçük çiftçiliğin tasfiyesi ya da tarım arazilerinin kiraya verilmesi ne demek?
Kemal ARI
Kemal ARI
‘Hacıyanesti, gel de ordularını kurtar!’
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Körfez ölür mü?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Bana Mustafa Kemal’i anlat dediler
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sorumluluk...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset bu ise…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Türkiye’de yaşarken anlam bulamamanın yarattığı psikolojik çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva